Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Nokia Event - Nokia Lumia 920 og Nokia Lumia 820 - WindowsFan.dk

Nokia Event – Nokia Lumia 920 og Nokia Lumia 820

| 5. september 2012 | 8 Comments

Som bekendt var jeg til Nokia event i dag og fik mulighed for at kigge lidt på de to nye Nokia telefoner.

Desværre måtte vi ikke prøve dem sådan rigtigt, da der jo er Windows Phone 8 på som endnu ikke er announceret, men vi måtte tage billeder og spørge ind til dem.

Her er lidt billeder jeg tog. Kan se at jeg desværre ikke fik taget nogle billeder af Lumia 820, det må i undskylde :)

Her ses Nokia Lumia 920 ligge oven på en af disse nye trådløse ladere. Nokia Lumia 920 har trådløs opladning indbygget, men selve den trådløse lader er noget man skal købe ekstra og altså ikke en del af standard pakken.

Nokia Lumia 820 har ikke indbygget mulighed for trådløs opladning men den har mulighed for udskiftelig “cover”, hvor man kan købe et med indbygget trådløs oplader. Så det er muligt at få til sin 820 ved bare at købe et nyt cover.

Iøvrigt så fås disse covere i en lang række forskellige farver, her er nogle af dem der var med i dag.

Disse udskiftelige covere er kun muligt på Lumia 820, Lumia 920 har den farve/cover den er født med og kan ikke udskiftes.

Generelt set kan man sige at begge disse nye telefoner minder en hel del om de nuværende Lumia 800 og Lumia 900. Dette er vel hvad man kunne forvente eftersom 800 og 900 har fundet flere design priser og rent faktisk er det jo nogle nydelige telefoner.

Her er lidt billede af 920 som jeg tod idag.

    

Det er en rigtig fed telefon umiddelbart, fordi lynhurtig rammer vi nemlig ind i noget centralt som manglede i dag nemlig – hvad kan den?

Nokia viste nogle nye features frem og nye apps og det var alt sammen fint nok, men også meget “ja selvfølgelig” hvis i forstår.

Én ting viste Nokia dog som jeg var meget imporneret over og det var den nye kamera teknologi PureView. Rent faktisk er jeg lidt i tvivl om det var PureView der gav det jeg nu skal til at beskrive eller om det var noget andet, i hvert fald var det cool.

Nokia Lumia 920 kommer nemlig med en teknologi som gør at man kan tage meget, virkelig meget, bedre billeder og video med sin telefon. De viste en lille video optaget med en nuværende (tror det var en iPhone) og en Lumia 920 hvor en person gik mens han/hun filmede. Der var virkelig stor forskel. Lumia 920 videoen kørte helt stille og roligt og var behagelig at se på, hvor i mod den anden video kørte som vi alle kender det i dag meget hoppende fordi man jo ryster lidt når man går.

De viste det samme med nogle billeder taget om aftenen og der var markant forskel på de nuværende telefoner (tror det var iPhone igen) og så Lumia 920.

Dette var noget som jeg var meget imporneret af – de andre ting de viste var ikke så interessante i min optik,bare nogle nye apps osv.
Denne nye teknologi, mener at det var PureView teknologien der gjorde dette muligt, kommer dog kun i Lumia 920.

Et stort problem ved dagens event var manglende informationer om hvad Windows Phone 8 kan. Et er at telefonerne ser cool ud, ja de er ok men så heller ikke mere, for mig er det Windows Phone 8 features der skal sælge de nye telefoner, både Nokia, HTC, Samsung, LG, Acer osv.

Jeg tror også at dette er grunden til at Nokia aktien lige i disse timer får lidt hug, fordi man i dag kun fik halvdelen af historien.
Det er i hvert fald den følelse jeg sidder tilbage med.

Hvad siger du?

 

Tags: , , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

 1. Nokia og Microsoft event d. 5. september kl. 16:00 - WindowsPhoneFan.dk | 5. september 2012
 1. Claus Krogsgaard siger:

  Du havde ikke lejlighed til at høre hvilket mobil netværk den var koblet op på vel? Kan se der er et fint 4G logo på nogle af billederne :D

 2. Mads siger:

  @Claus: Jo det glemte jeg at sige. Han nævnte en masse, men jeg er sgu ikke så meget inde i bands osv hvad fanden det hedder, men i korte træk sagde han at det kom til at virke med alle operatører her hjemme og deres 4G netværk.
  Der var noget snak omkring Telia og at de også ville virke på deres netværk uden hacks. Men som nævnt så er den del ikke noget jeg ved særlig meget om.

 3. BallonPedro siger:

  Har også læst på mobilsiden.dk at de vil kunne køre på det 4G LTE vi bruger herhjemme, det er da dejligt.

  Kan se mobilen har en meget glossy overflade, er det kun i farverne eller også den sorte model der har det? På de nuværende er det jo kun den hvide som er glossy. Glossy er ikke direkte en deal breaker for mig, men det trækker bestemt ikke op ;-)

  Hvordan er kanten på skærmen på 920’ern? Tænker på om den er lige så smooth som på 800 eller den har den trælse gummikant som på 900?

  Tror aktien fik lidt hug fordi den var kørt lidt op til arrangementet og at der så ikke blev fremvist andet end der allerede var lækket på nettet, hvilket er lidt ærgeligt. Hele eventen bekræftede bare det alle vidste i forvejen, ikke nogen vilde nyheder. Desværre.

 4. Mads siger:

  @BallonPedro: Mht. glossy så ved jeg ikke med den sorte, de havde ikke den sorte der ude i går. Men generelt er de fleste af dem “glossy”, dog var der også covers til 820 som var mere mat.

  Mht. kanten på 920. På de nye telefoner har de faktisk byttet om. 920 har den her runde kant som vi kender det fra 800 idag og 820 har gummikant som den nuværende 900.

  Glasset på den nye 920 er endnu stærkere end 900 fortalte han.

 5. BallonPedro siger:

  @Mads: Det er jo alle tiders, kan nemlig også bedst lide designet fra 800 fremfor 900 ;-)

  Og bliver min WP8 mobil en Nokia, så skal det være 920. Helt og aldeles pga. PureView. Ja, og så nu designet også ;-)

 6. Lasse siger:

  Kan man ændre coveret på Nokia Lumia 920’eren? :-)

 7. Mads siger:

  @Lasse: Nix, det kan man tilgengæld på 820.

Leave a Reply