Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Se her hvad Nokia Lumia 920's kamera kan - med snyd - WindowsFan.dk

Se her hvad Nokia Lumia 920’s kamera kan – med snyd

| 5. september 2012 | 14 Comments


Ovenstående video viser hvad kameraet i Nokia Lumia 920 kan. Som nævnt i tidligere indlæg så synes jeg at dette er noget af det fedeste fra dagens event og noget af det som man ikke har set før.

Se også disse billeder – meget impornerende må man sige.

Kilde

Update 06-09-2012

Nu siger Nokia undskyld fordi de snød “lidt” med ovenstående video.

Tags: , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (14)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Kenneth siger:

  Ja det er vildt lækkert – men lidt betænkeligt, at man giver indtryk af at det er filmet med en 920’er af en anden CYKLIST – når det IKKE er tilfældet! Prøv at lægge mærke til refleksionen i vinduet på den parkerede vogn hun kører forbi efter 27 sekunder… Det er filmet fra en kassevogn :(
  Men om det er filmet fra en Lumia 920’er eller ej kan jeg dog ikke lige afgøre ud fra billederne…

  Men pyt med det! Min Lumia 800 skal udskiftes alligevel :)

 2. Mads siger:

  Haha du har ret, man kan da lige se kassevognen der ved 0:26 :D
  Men hvis bare den anden og rystede optagelse så også bare er lavet fra en kassevogn så er det jo fint nok.

  Lige meget hvad, så bliver 920 NØD til at kunne det de viser i denne video, ellers så er de jo færdige, men sjov lille detalje.

 3. Alf Lenni Erlandsen siger:

  Videon med cyklen er bare en demo af IOS thats all. Saan er det. Selvom 920 er ret sej, synes jeg dog at designet og micro sd kort porten er meget attraktiv paa 820. Uha da.

 4. Alf Lenni Erlandsen siger:

  OIS skuller der jo staa. Optical Image Stabilization

 5. BallonPedro siger:

  Haha, den er godt fanget. Tjah, hvis begge er filmen på samme måde er det vel okat, men ja, man forventer at det er filmet fra af en på cykel.

  Min 800 står også til udskiftning, kan bare ikke bestemme mig for hvilken. Lige pt er PureView det eneste der trækker op ved 920’ern i forhold til f.eks. en Samsung ATIV S.

  Jeg skal i hvertfald se nogle hands-on vidoer og test billeder før jeg kan bestemme mig.

  Men hvis kameraet kan hvad der vises, så lyder det bestemt lovende. Det er jo så også nu Nokia skal gå all-in ellers er de ude af smartphone markedet.

 6. Tommy Beck Kobberøe siger:

  @Kenneth: Det er da det sjoveste jeg har set længe, du har en imponerende observations-evne. Pinligt, Nokia, Pinligt!!

 7. BallonPedro siger:

  Og de har undskyldt for det: http://beep.tv2.dk/nyheder/nokia-undskylder-se-hvordan-de-sn%C3%B8d

  Må sige at det er ringe gjort, og de siger det ikke var meningen at vildlede nogen, men det er lige netop hvad man bliver. Havde de bare optaget det med en 920 og bevist hvad den kunne i stedet. Lidt æv, men alligevel stort de undskylder og forklarer osv.

  Husker tydeligt et andet firma hvor mobilen havde antenneproblemer, det blev affejet med “you’re holding it wrong” indtil det viste sig der rent faktisk var et problem ;-)

 8. Peter Ras siger:

  Det er da EPIC FAIL… Undskyldning eller ej… Må give @BallonPedro ret i at Samsung ATIV S ser super lækker ud, også en klar udskiftning til min LUMIA 800, som jeg er tilfreds med, synes dog ikke mine LIVE tiles er så LIVE (tænker på venner som har deres egne TILES så man burde kunne se twitter updates og FB opdateringer…)

 9. Ylle siger:

  Det er jo kun et problem for dem som synes det er et problem.
  Nokia har aldrig sagt, at videoen er skudt med en Lumia 920. Den viser reelt set bare hvad teknologien kan, og så længe den gør hvad der sker i videoen, så kan jeg simpelthen ikke se hvorfor man skulle være vildledt ?

  At det ren reklamemæssigt måske kunne gøres bedre, det er jo en anden side af sagen. De kunne jo fx. også havde brugt en cyklist til at filme det hele i stedet for at gøre det via en bil. Men så længe din Lumia 920 rent faktisk stabiliserer billedet som i videoen, så er der jo absolut intet belæg for at være på nakken af Nokia overhovedet.
  Det kan jo slet ikke sammenlignes med Apples antennagate. For der var jo reelt set en fejl på deres produkt, og folk fik ikke hvad de blev lovet.
  Så længe 920’eren gør det som sker i videoen, hvilket det efterfølgende har vist sig at den gør i andre videoer, ja, så er det jo bare knap så god reklame fra Nokias side. Men man kan aldrig tage fra dem, at de har lavet noget der er fedt.

  Så folk der allerede nu er begyndt at råbe buhhh efter Nokia, og de røvrender folk og hvad jeg ellers har læst rundt omkring, ja, de ved bare ikke bedre, og det er da en skam…

 10. BallonPedro siger:

  Det var så åbenbart ikke kun videoen de snød lidt med, synes nu også billederne så lige lovlig pæne ud ;-)

  http://sefsar.com/

 11. Peter Ras siger:

  Nokia har bare ikke “råd” til sådanne ups’ere ift kampen for at promovere deres produkter…

 12. Mads siger:

  @Peter: Du har helt ret, de har ikke “råd” til det og derfor er det virkelig virkelig dumt :(

 13. kenneth siger:

  @ylle. hvis kameraet i telefonen virkelig gør det der vises i videoen, hvorfor så snyde? både med video og still billeder.
  selvfølgelig skal nokia have på nakken for dette stunt. troværdigen rasler ned ved sådanne stunts

Leave a Reply