Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
WindowsPhoneFan.dk skifter navn til WindowsFan.dk - WindowsFan.dk

WindowsPhoneFan.dk skifter navn til WindowsFan.dk

| 9. september 2012 | 5 Comments

I forlængelse af den nye forside her på WindowsPhoneFan.dk, som introducerede Windows 8 nyheder, kommer nu et navneskift.
Det ser ud til at Windows Phone (8) og Windows (8) i fremtiden vil smelte mere og mere sammen. Både i form af at de ligner hinanden og reelt kører på samme kerne, men også at de integrerer med hinanden.
For at underbygge dette kommer WindowsPhoneFan.dk til at skifte navn til WindowsFan.dk her i løbet af den kommende uge (det er planen i hvert fald).

Forhåbentlig bliver det problemfrit for jer brugere og i vil intet opleve andet end nyt domæne og navn :)

Jeg skal nok skrive indlæg hvis der er nogle væsentlige ændringer som I skal være opmærksomme på, fx ny twitter konto, ny youtube konto osv. Jeg har ikke endelig besluttet om jeg kommer til at ændre dem endnu, men hvis jeg gør skal jeg selvfølgelig nok gøre opmærksom på det.

Skulle i dog opleve problemer på siden, noget der ikke fungerer som det plejer eller andet, så må i endelig sige til!
Bare skriv til mig via kontakt formularen.

Udover at navnet skifter vil der ikke umiddelbart være andre ændringer. Dvs. alt indholdet er som det plejer, din bruger til forummet er som den plejer osv. I virkeligheden er det det samme site, bare under andet domæne.

Du skal ikke engang huske nyt domæne hvis du ikke gider, både wpfan.dk og windowsphonefan.dk vil ryge over på windowsfan.dk – så ingen grund til bekymring :)

 

Håber I kan lide det nye navn og vil tage godt imod det.

God søndag.

Tags: , ,

Category: Andre nyheder

Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Mads siger:

  Tester lige om kommentarer stadigvæk virker efter skiftet til nyt domæne :)

 2. sarasera siger:

  Hvor er forum?

 3. Mads siger:

  @sarasera: Linket oppe i toppen i menuen skulle ger stadigvæk virke.
  http://www.windowsfan.dk/forum/

 4. Mehran siger:

  Fed ide Mads.
  Kan huske da jeg startede med at besøge hjemmesiden fra starten, og kan klart sige at det har været en positiv udvikling, med besøgstal og design, nyheder, brugere osv.
  Fortsæt det gode arbejde Mads

 5. Mads siger:

  @Mehran: Takker og bukker :)

Leave a Reply