Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
eTilbudsavis - WindowsFan.dk

eTilbudsavis

| 11. september 2012 | 2 Comments

Postkasser propfyldes med tilbudsaviser, men hundredtusindvis af Apple- og Android-ejere takker nej og skyder digital genvej til tilbud og tilbudsaviser i nærområdet med populær gratis-app, som netop er udkommet til Windows Phone til glæde for tusindvis af danskere.

Stort ønske opfyldes

– eTilbudsavis finder tilbud, tilbudsaviser og butikker i nærområdet, forklarer Morten Bo, medstifter af eTilbudsavis og fortsætter:

– Windows Phone er super cool, da den giver brugeren en smartphone, der er personlig og skræddersyet til den enkelte. eTilbudsavis styrker personaliseringen af Windows Phone med sin geografiske dimension.

– Utallige brugere har længe ønsket sig en eTilbudsavis-app til Windows Phone, så det er dejligt at kunne opfylde dette store ønske og samtidigt udvikle til en spændende platform med yderst stort potentiale, forklarer Christian Birch, medstifter af eTilbudsavis.

Microsoft begejstrede

– eTilbudsavis er blandt de mest populære danske apps og vi er rigtig glade for, at iværksætterne bag app’en nu også udvikler til Windows Phone, så vores brugere kan få glæde af eTilbudsavis’ tilbudsunivers, fortæller Martin Esmann, Technical Evangelist, Microsoft Danmark.

Internationalt skulderklap

500.000 gange er eTilbudsavis blevet downloadet til iOS og Android og er startet af iværksætterne Christian Birch (23) og Morten Bo (22). Karsten Ree Holding og Frank Ludvigsen (tidl. Den Blå Avis) er for nylig indtrådt i virksomheden for at hjælpe med at udvikle eTilbudsavis, som FN og World Summit Awards har nomineret til “Best Mobile Content” i Danmark. eTilbudsavis findes til Android, iOS, web og Windows Phone.

Tags:

Category: Apps, Dansk udviklede Windows Phone apps, Danske Apps

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Rita siger:

    Den har jeg godt nok ventet på. Jeg bruger den meget på min Ipad så det er dejligt at den er kommet til det gode styresystem også ;)

  2. M. Persson siger:

    Jeg har også prøvet denne app og oplevet at den virket de første cirka 10-15 gange og så heller ikke mere, så kan ikke anbefale den til nogen førend at denne fejl er rettet.

Leave a Reply