Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Sammenligning af iPhone 5 og Nokia Lumia 920 - WindowsFan.dk

Sammenligning af iPhone 5 og Nokia Lumia 920

| 13. september 2012 | 4 Comments

Fandt lige to artikler som sammenligner iPhone 5 og Nokia Lumia 920.

Den første fra knowyourmobile.com

Display

As was previously rumoured, the iPhone 5’s screen has expanded from the earlier models’ 3.5-inches to a full 4-inches, it’s not a huge leap, but it’s enough to make a difference in terms of visuals, usability and the overall look and feel of the device.

The screen is an IPS LCD Retina and its resolution clocks in at 1136×640 pixels and with a pixel density of 326 pixels-per-inch (ppi).

The Nokia Lumia 920 uses a 4.5-inch IPS display which can even be operated while wearing gloves.

It has Corning Gorilla Glass, an improved version of Nokia’s ClearBlack technology to improve dark colours, blacks and contrast, and Nokia’s new PureMotion HD+ for supposedly ‘better than HD’ image quality with a faster refresh rate than conventional displays.

The 920’s display has a 1280×768 pixel resolution and a pixel density of 332ppi.

Both handsets are on the cutting edge of mobile display tech, but we think Nokia may just have the advantage here.

Regardless, we doubt many users will be disappointed by Apple’s display if they find it placed alongside the Lumia 920’s.

Winner – Nokia Lumia 920

 

Den anden artikel er fra trustedreviews.com

It’s make-or-break time for the Nokia Lumia series. The Nokia Lumia 920 and 820 have been unveiled, and they are among the first phones to use the Windows Phone 8 OS. Can these phones really take on the iPhone 5? Apple has just revealed the iPhone 5 in all its glory, along with all the specs we’ve been talking about for the past year.

We’ve taken apart the specs of both to find out whether you should think about dumping the iPhone 5 for the Windows Phone 8-powered Nokia Lumia 920.

Hvad siger i? Hvad er jeres tanker om de to telefoner op mod hinanden?

Personlig så har jeg aldrig set så kedelig og ikke-overraskende Apple keynote. Nærmest alt hvad der blev vist var hvad der allerede var lækket, hvilket gjorde keynoten overflødig da man ligeså godt kunne have listet alle rygterne op. Nogle af de lækkede foto’s var ovenikøbet dem som blev brugt i keynoten (de sagde Henrik i hvert fald på LivingSmartTV hvor jeg fuldte med).

Tags: , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Claus Krogsgaard siger:

  Jeg er ret skuffet…! Det manglende LTE skaber usikkerhed om produktet og specielt antennens ydelse.

  Til gengæld synes jeg det er TOP cool at de har fået vægten reduceret til 112 gram. Jeg havde håbet at Nokia var mere opmærksom på vægten og størrelsen på deres produkt…

  Ativ S er det mest interessante produkt lige pt. Dog er den manglende LTE en showstopper…

  Bliver spændende at følge HTCs launch i næste uge…

 2. Mads siger:

  @Claus: Det er sjovt alle går så meget op i LTE. Personlig så er 3G fint til mit forbrug, når jeg er i problemer så er jeg alligevel på edge og der hjælper 4G mig jo ikke noget alligevel.

  Nu har jeg jo ikke haft iPhone 5 i hånden, men personlig så synes jeg den ser en smule dum ud fordi den er så høj lige pludselig. Men ud over det er den sgu en flot telefon det skal de have – at UI’et er 5+ år gammelt er noget andet :P

  Et sted Apple rammer plet for mig er skærmstørrelsen, 4″ er perfekt! Har jeg vidst også givet udtryk for nogle gange, men jeg synes at de her 4,3″+ telefoner bliver for store… vil jeg have en tablet så køber jeg en :)

 3. kim ranrar siger:

  Jeg syntes at nye telefoner med større skærme bliver meget brede, for det er jo ikke til at have sådan en i lommen eller i hånden uden at bruge to hænder og så ser det pludseligt dumt ud at bruge sin telefon. syntes også at Nokia overdriver lidt mht. størrelserne men kan godt være at 820 og 800 er lige store sådan på mål så der er det fedt de har fået en større skærm den er jo næsen 1″ større fra 3.7″ til 4.3″

  syntes til gengæld at apples UI er deres kendetegn men virker ret dosk da der ikke er en tilbage knap men kun en knap så man ikke har helt samme mulighed for lige at få en tak tilbage med mindre der er en menu bar i selve appen og så det med de mange ikoner det er bare forivrende og nu er der endnu flere…

  MEN nu har apple også fået turn by turn navagation så lidt nyt er der da under solen trods alt for mange lækjagere.

 4. BallonPedro siger:

  Synes den nye LongPhone er fed nok og det er på tide de stepper up ov laver 4″. Kan enormt godt li’ at den er blevet lettere, og her kan Nokia virkelig lære noget som Claus også skriver. 920 er simpelthen alt for tung, også i forhold til andre 4,5″+ mobiler.

  4G betyder ikke det vilde for mig, der er alligevel ingen dækning med det hvor jeg bor. De skulle hellere få ordentlig gang i noget godt 3G til at starte med.

  Kunne sagtens ha’ fundet på at købe den nye iPhone, hvis ikke bare de brugte et OS som lignede noget fra 2007. Hvis man kunne porte WP8 på en iPhone 5, ja, så var det pludseligt meget interessant ;-)

  @Kim: Det nye navigation blev kendt allerede da de sendte betaer ud af iOS6, så det var heller ingen nyhed.

Leave a Reply