Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Nu kan du ansøge om Windows Phone 8 SDK Preview - WindowsFan.dk

Nu kan du ansøge om Windows Phone 8 SDK Preview

| 14. september 2012 | 1 Comment

Microsoft tager nu imod ansøgninger fra udviklere som kunne tænke sig at afprøve sin app op imod Windows Phone 8 SDK’et.

Det er dog ikke så nemt som man måske kunne håbe. For at få adgang skal du nemlig ansøge om det.

Grunden til at de ikke laver en public preview så alle kan prøve det, er at SDK’et og emulatoren der medfølger indeholder nogle Windows Phone 8 features som endnu ikke er annonceret. Derfor vælger Microsoft at gøre det på denne måde, for at skabe så meget interesse som muligt for Windows Phone 8 inden telefonerne lander i butikkerne.

Men mon ikke der nok skal lække en ting eller to alligevel :)

Man kan dog godt forstå Microsoft, lidt i hvert fald. De ved Windows Phone 8 først kommer på gaden engang til oktober/november (mit gæt) hvorfor de udskyder offentliggørelsen af nogle features så længe som muligt. Nok meget godt tænkt, spørgsmålet er så om de kan holde tæt så længe, så vi ikke ender med en præsentation i stil med Apple’s iPhone 5 præsentation, hvor de jo bare viste alle de rygter vi allerede kendte.

Hvis du kunne tænke dig at ansøge er der mere at finde på Windows Phone bloggen.

Tags: , , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

  1. Windows Phone 8 RTM - WindowsFan.dk | 15. september 2012

Leave a Reply