Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Windows Phone 8 RTM - WindowsFan.dk

Windows Phone 8 RTM

| 15. september 2012 | 5 Comments

Windows Phone 8 skulle netop være blev “Released to manufacturers” (RTM), hvilket betyder at selve Windows Phone 8 nu er færdigt. Alle producenterne så som Nokia, Samsung, HTC, LG osv. får nu denne version og kan så begynde at lække den på deres telefoner.

Men før vi nu klapper vi vores små nørde hænder, så skal vi nok ikke lige forvente at få en Windows Phone 8 telefon om en uge eller to :)

Kan ikke huske hvor jeg læste det, men mener at Windows Phone 8 telefonerne skulle begynde at blive solgt fra slut oktober/november og nok nærmere i november end i oktober. Så der er stadigvæk lige nogle uger vi skal vente – men Windows Phone 8 har aldrig været så tæt på som nu.

Udviklere kan fx allerede nu ansøge om at få fingrene i en Preview version af Windows Phone 8 SDK’et.

Tak for tippet til Jan.

Kilde

Tags: , , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. BallonPedro siger:

  Jeg klapper alligevel lidt for mig selv ;-)

 2. Alexander Mortensen siger:

  Så håber jeg bare lidt at der kommer noget gang i Windows Store, så man kan få nogle dejlige apps til min kommende Lumia 920 :)

 3. Henrik siger:

  Jeg må indrømme, det irriterer mig at måske skulle vente op til 2,5 måned endnu…og mon ikke der reelt kan gå endnu længere tid, synes det er brænd ærgerligt, men mest fordi Microsoft ik har meldt noget som helst ud om hvad man får af nye features, kommer man til at kunne vælge egne mp3 sange som ringetoner eller SMS toner? Hvor åbent bliver systemet? Når man Eks sætter den til ens Windows pc kan man så trække/slippe indhold til og fra pc til mobil og den anden vej ligeså? I min verden lover det ikke specielt godt de ikke har meldt noget ud endnu, og frygter systemet bliver blodfattigt på muligheder og nyheder i forhold til det gamle system.

 4. Mads siger:

  @Henrik: Måske får du ret, måske ikke.
  Det som Microsoft har sagt er at de vil vente med at præsentere mange af de her nye features til vi kommer tættere på den reelle Windows Phone 8 lancering.
  Antager at det er for at folk ikke skal nå at glemme hvad Windows Phone 8 kan, inden telefonerne kommer i butikkerne.

  Så jeg vælger at være optimist til det sidste og vil sige at bare de ting vi allerede har fået at vide da er kæmpe store ting. Fx muligheden for native kode og Unity3D support. Det gør at vi nok vil se alle de gode iPhone spil på Windows Phone. Derudover giver native kode support også en masse muligheder for apps som der ikke har været før.

  Vi må se, spændende efterår i hvert fald :)

 5. BallonPedro siger:

  Ja, ventetiden er træls :-/

  Og det er super ærgeligt at MS ikke er færdig med WP8 endnu, især når der er præsenteret nye mobiler med det kommende system.

  Det var super at f.eks. Nokia nåede at præsentere deres mobiler lige inden Apple, det giver noget medieomtale og fastholder folk i at vente på f.eks. Lumia 920.

  Men der hvor Apple virkelig vinder, det er at præsentere en mobil og så kunne levere den knap 2 uger efter. DET er der ingen andre der formår.

  Der skulle Nokia og MS have gjort det samme og været helt klar med mobiler til salg nu her. Så havde der været mere konkurrence og Nokia ville få boostet deres salg.

Leave a Reply