Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Nokia Suite understøtter nu Lumia telefoner - sync direkte med Outlook - WindowsFan.dk

Nokia Suite understøtter nu Lumia telefoner – sync direkte med Outlook

| 19. september 2012 | 0 Comments

Selom jeg personlig ikke helt forstår behovet for dette i 2012, så er det alligevel en feature som jeg efterhånden har set rigtig mange her inde efterspørger.
Nemlig, muligheden for at synkroniserer direkte (med kabel) mellem sin Windows Phone og Outlook.

Dette skulle dog nu kunne lade sig gøre for dem der har en Nokia Lumia telefon. Nokia har nemlig netop opdateret deres Nokia Suite så dette nu er muligt.

Har ikke selv prøvet det, men når man nu har lavet denne feature så undre det mig at man ikke også kan synkroniserer sine emails, dette virker det nemlig ikke som om man kan og tror at det er det en del har efterspurgt. Det kan selvfølgelig hænge sammen med at nuværende Windows Phone SDK ikke tillader at man piller ved emails, set fra en brugers synspunkt virker det underligt når man nu kan synkroniserer resten.

Den beta version af Nokia Suite der har ovenstående features kan hentes her: v 3.6.11.0

Tak til MadsM for tippet.

Kilde

Tags: , , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Leave a Reply