Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Nokia Lumia 920 billedstabilisering i aktion - WindowsFan.dk

Nokia Lumia 920 billedstabilisering i aktion

| 21. september 2012 | 8 Comments

Her er endnu et godt eksempel på den billedstabilisering som er indbygget i Nokia Lumia 920.

En gut har sat en Nokia Lumia 920 og en Galaxy S III fast på en fjernstyret bil og køre så en lille tur mens vi filmer. Efterfølgende afspiller han så video klippet på de to telefoner ved siden af hinanden og det er ret tydeligt at se at videoen fra Nokia Lumia 920 er markant mere rolig at se på.

Man kunne dog godt have ønsket sig at se de to videoer i fuld opløsning i videoen i stedet for direkte på telefonen. Men hele videoen her er helt tydeligt filmet i et take, sikkert for at tydeliggøre at der ikke er snyd med i denne omgang :)

Men lovende ser det ud, glæder mig til selv at prøve det på et tidspunkt.

Kilde

Tags: ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

 1. HTC bruger dåse klap i deres præsentations video - WindowsFan.dk | 25. september 2012
 1. Mehran siger:

  Man kan tydeligvis se forskel.
  Jeg tror sku jeg køber Nokia Lumia 920 pga. det gode kamera, istedet for Lumia 820

 2. Claus Kaplov siger:

  Jeg tror altså osse at Lumia 920 er en fantastisk mobil. Min Lumia 800 blir nok ikke udskiftet lige med det samme, men jeg kunne sagtens drømme om at nappe 920’eren, hvis finanserne var til det.

 3. Bo Andersen siger:

  Jeg skal bare have en 920, selvom jeg er bekymret for om en mobil i den størrelse er for voldsom for mig :)
  Utroligt som stor skærm = highend specs efterhånden, giv mig en telefon med 920 specs der bare lige er en tand større end min nuværende 800.

 4. BallonPedro siger:

  @Bo Andersen: Skal nok også have skiftet min 800 ud med en 920. Den har alt, dog er den lige stor nok og ikke mindst tung.
  Venter på at komme til at holde en inden jeg bestiller en.

 5. Bo Andersen siger:

  Vægten er faktisk ikke et problem for mig, man står jo ikke med en anden lettere telefon i den ene hånd og sammenligner dagligt :)

 6. kenneth siger:

  det er vel snyd og bedrag også

 7. Mads siger:

  @Kenneth: Det tror jeg faktisk ikke i det tilfælde her. Ser mere realistisk ud synes jeg. Men er svært at se når man ikke ser de optaget videoer i fuld størrelse jo.

Leave a Reply