Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Lån en Nokia Lumia 920 gratis i 2 uger - WindowsFan.dk

Lån en Nokia Lumia 920 gratis i 2 uger

| 26. september 2012 | 0 Comments

Nokia er som bekendt gået all-in på Windows Phone og gør alt hvad de kan får at det skal blive en succes. Personlig håber jeg jo virkelig det lykkedes for dem, da Windows Phone som platform/OS virkelig har for tjent det, det ER bare godt :)

Seneste marketing tiltag er at låne deres nye flagskabs model, Nokia Lumia 920, ud til Hr. og Fru. Danmark og så høre hvad folk mener om den.

Nogen vil nok mene at det er en smule desperat og det er det måske også, men tror slet ikke det er en dårlig idé. Nokia bliver nød til at gøre noget “anderledes/nyt” for at få folk over på Windows Phone.
Hele det her med at Windows Phone er “personlig” det forstår man først når selv har haft en med sin EGEN facebook, gmail, hotmail, exchange, twitter, linked osv sat op.
Dér finder man ud af hvor awesome Windows Phone er :)

For at taget i betragtning til at låne en Nokia Lumia 920 skal du udfylde en ansøgningen som kan findes hos Nokia og er åben for alle lande (undtagen Tyrkiet og Serbien). Kom igang :)
Det er endnu ikke muligt at vælge en Lumia 920 under ansøgningen, men den skulle efter sigende være på listen snart.

Tak til SimonK for tippet.

Kilde

Tags: , , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Leave a Reply