Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Hvornår kommer Nokia Lumia 920 og hvad koster den? - WindowsFan.dk

Hvornår kommer Nokia Lumia 920 og hvad koster den?

| 27. september 2012 | 12 Comments

Dette er nok de to spørgsmål jeg får mest for tiden og nu ser det ud til at jeg kan svare en smule mere præcist på dem end hvad jeg har kunne førhen.

Nokia har nemlig i dag sendt en pressemeddelelse ud som informerer omkring lancering og pris, læs nedenfor.

Nokia Lumia 920 lander i de danske butikker i løbet af fjerde kvartal 2012, og det bliver de fire operatører Telia, 3, Telenor og TDC, som kommer til at forhandle Windows Phone 8-flagskibet Lumia 920. Lumia 920 kommer til at have en vejledende udsalgspris på 4.900 kroner inkl. moms men eksklusiv eventuelle tilskud.

– Vi er utrolig glade for, at alle de største operatører har valgt at tage Lumia 920 ind i deres sortiment fra salgsstart. Det understreger det momentum, vi oplever med Nokias Lumia-smartphones og hele Windows-økosystemet – ikke kun i Danmark, men i hele verden, siger Nokias danske produktchef Niels Kjelstrup.

Nokia Lumia 920 gemmer på de seneste innovationer inden for Nokias egen billedteknologi, PureView. Med en særlig linseteknologi kan Lumia 920 tage fem gange så meget lys ind som konkurrerende smartphones, uden at bruge blitz, og det gør det muligt at tage klare og lyse billeder indendørs og om aftenen. Endvidere kompenserer Lumia 920 for rystelser, når man tager billeder.

Ud over indbygget trådløs opladning, så kommer Nokia Lumia 920 også med City Lens, som er den seneste tilføjelse til Nokias lokations-suite og starten på en ny augmented reality-oplevelse i Nokia Kort. Sammen med opgraderinger til Nokia Kørsel og Nokia Transport er Nokias lokations-suite den mest omfattende og integrerede kortløsning i nogen smartphone.

Nokia Lumia 920 kommer i gul, rød, grå, hvid og sort og bliver tilgængelig i både en pentaband LTE og HSPA+-variant.

Ud over at det nu er rart at dette er officielt, så vidste mange af os godt dette i forvejen, da det var de priser og lancerings tidspunkter vi allerede havde hørt.

Mit bud er at vi vil se de nye Windows Phone 8 telefoner i butikkerne i løbet af november, men det er ikke noget jeg har nogle kilder eller andet på, bare mit gæt. Microsoft holder BUILD i slutningen af oktober og her må man forvente at vi får alt at vide om Windows Phone 8 og lanceringen af Windows Phone 8 vil nok være lige her efter, hvorfor jeg gætter på november for de nye telefoner.

Tags: , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (12)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Kim Olsen siger:

  Nå, troede lige at jeg skulle ha’ en 920 når den udkom, men hvis den kommer til at koste næsten 5kilo så kan det da godt være at det lige bliver sat på pause :(
  Har ellers hørt flere steder at Nokia ville konkurrere med HTC på blandt andet prisen, men når man kan få en HTX 8X til 3890kr hos Expansys.dk og hvis en Lumia 920 kommer til at koste 4900kr, så lader det til ikke at passe.

 2. BallonPedro siger:

  @Kim: Vent til HTC melder nogle officielle priser ud. Men ja, den er lidt pebret. Jeg holder mig dog til 920 pga. dens overlegne hardware.

  Og hvis man kigger på en komkurrende mobil som udkommer i dag, så koster den 1099,- mere for en 32 GB. Så er vi ved at være oppe hvor det er crazy. Og så er der endda nogle som gider stå/ligge i kø i regnvejr for den ;-)

 3. Plaschke siger:

  Den tyske Nokia facebookside siger 649 € (4839 DKK)

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151032439860728&set=a.90954945727.96189.39262975727&type=1&permPage=1

  Det er ikke en dum udgangspris når man ser på den nyligt udgivede telefon med 32 GB..

 4. Plaschke siger:

  Glem min kommentar.. Jeg troede ikke der var kommet en officiel udmelding.

 5. Alf Lenni siger:

  Jeg gaar efter 820. Den skulle ligge til 499 i tyskland.

 6. Asger siger:

  Prisen er selvføgelig en ting, må nok erkende jeg er mest til 920 pga. hardwaren. Så er der bare lige det med størrelsen. Glæder mig til at prøve at have en i hånden og lommen, for at se om det er noget man kan vende sig til.

  Nogen der har hørt/læst noget om demo-modeller i butikker?

 7. Tommy siger:

  Jeg ser frem til Nokia 920, men er der ikke flash support fra dag 1, så køber jeg en Android bare i protest. Har pt en Htc radar, hvilket jeg ikke kan anbefale. Hader at den ikke fortrækker wifi, når man kommer hjem. Løsning hente 2 apps. 1. Active net now. 2. data tile shortcut. total nederen at den ikke kan selv finde ud af det. Og så har Htc ikke puttet en compas i htc radar.
  Htc har ikke udgivet nogle nye apps siden jeg fik tlf i efteråret 2011.
  Er der flash i 920. så køber jeg en, hvis den koster under 5 kg.

 8. BallonPedro siger:

  @Tommy: Flash er så småt ved at dø ud på mobilfronten. iOS har ikke understøttet det i lang tid, til Android er det heller ikke længere understøttet. Ved ikke om det stadig kan hentes i Google Play, men der udkommer ikke nye versioner i hvert fald.

  Og mig bevidst kommer flash heller ikke på WP, men er ikke sikker. Se evt. her: http://wmpoweruser.com/will-adobe-bring-flash-to-windows-phone-8-devices/

 9. BallonPedro siger:

  Ved ikke om HTC stepper up når nu de går mere aktivt ind i WP kampen, men Nokia har hele tiden været gode til at komme med nye programmer og at opdatere dem med nye features. Det vil helt sikkert fortsætte.

  Lumia 920 har fået en officiel pris på 4900,- uden abon.

 10. Mads siger:

  @Tommy: Tror ikke du skal regne med flash understøttelse på 920, eller nogen anden Windows Phone for den sagsskyld.
  Hvis du SKAL bruge det, så skal du have fat i Android som du selv skriver.

 11. Test siger:

  Test

 12. Mads siger:

  Ser ud til at Microsoft tester den nye version af WindowsFan.dk app’en, med disse “Test” kommentare.

  Lad os håbe den går igennem første gang.

Leave a Reply