Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Mobilbank på vej til Sydbank, Jyske Bank samt mange andre - WindowsFan.dk

Mobilbank på vej til Sydbank, Jyske Bank samt mange andre

| 27. september 2012 | 5 Comments

Bankdatas 14 kunder kan se frem til snart at få adgang til deres bank på deres Windows Phones.

Microsofts smartphone-styresystem Windows Phone blev præsenteret i februar 2010, og da Nokia Lumia i 2012 så dagens lys var markedsandelen for Windows Phone under 1 procent. Det tal har dog ændret sig en del: ”Efter at Nokia lancerede deres Lumia 800 model i 2012, blev det hurtigt den næstmest sælgende smartphone i Danmark. Der er således allerede nu ialt i omegnen af 100.000 Windows Phone enheder i omløb i landet, og der kommer tusindvis flere hver eneste uge,” siger Ole Kjeldsen fra Microsoft Danmark ApS. “Og med nye Lumiaprodukter – fx.Lumia 610 & 900 – giver det os god grund til at forvente meget af fremtiden,” forsætter Ole Kjeldsen.

Dermed giver det også den danske finansielle sektor god grund til at udvikle mobilbanker til Windows Phone, og derfor kan Bankdatas 14 kunder – modsat mange andre danske pengeinstitutter – glæde sig over at være godt klædt på allerede i september.

Omend jeg nok vil sætte et lille spørgsmåltegn til de 100.000 Windows Phones i Danmark, så ser det virkelig lovende ud for Windows Phone og det er dejligt at se bankerne begynder at tage platformen til sig.

Jeg har ikke selv nogen af disse banker så har ikke mulighed for at teste dem, men bliver da spændende at høre hvad jer der ude synes om disse nye app’s når de kommer. De burde være lige på trapperne da september jo efterhånden er ved at være slut.

Tak til WhatPhone for tippet

Tags: ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

 1. Flere danske mobilbank apps klar i Marketplace fra i dag - WindowsFan.dk | 10. oktober 2012
 1. BallonPedro siger:

  Dejligt.. Så er der endelig håb for den ene af mine banker, så mangler vi kun den anden (Andelskassen) som ikke har nogle planer og først igen sidst i 2013 vil se på et eventuelt behov…

 2. Alex siger:

  Bankdatas kunder:
  Alm. Brand Bank
  Djurslands Bank
  Jyske Bank
  Kreditbanken
  Nordfyns Bank
  Nordjyske Bank
  Nørresundby Bank
  Ringkjøbing Landbobank
  Skjern Bank
  Sparekassen Sjælland
  Sydbank
  Tønder Bank
  Vestfyns Bank
  Østjydsk Bank

 3. Frederik siger:

  http://kundepanel.jyskebank.dk/2012/09/09/sneak-preview-wp-mobilbank/ kan man se nærmere samt spørgsmål og svar fra Jyske Bank.

  Jeg havde store forhåbninger til applikationen, men det lader til at det blot bliver samme oplevelse som på iPad/iPhone, hvilket er okay, men ikke en jordskredssejr. :)

  Ingen Live-tiles på en platform hvor det er en grundsten. Hm….
  JB forklarer at det skyldes problematikken med at få adgang til data, inden login, men man må antage at noget data såsom seneste posteringer og saldo ikke er mere følsomt end man kunne tilgå det på en anden måde.

  Nå, men det kan jo være at det kommer senere, selvom jeg tvivler lidt.

 4. martin r. søndergaard siger:

  Flere af bankdatas banker har nu deres apps i marketplace, klar til download. Jeg hentede nordjyske banks app i morges og den fungerer super godt :-)

Leave a Reply