Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Afstemning: Foretrukne skærmstørrelse - WindowsFan.dk

Afstemning: Foretrukne skærmstørrelse

| 30. september 2012 | 15 Comments

Der har været en del snak omkring størrelsen på de nye Windows Phone 8 telefoner. Jeg personlig kunne godt tænke mig de var lidt mindre, mens andre gerne så dem større.

Torben foreslog derfor at vi lavede en afstemning her på siden for at se hvad folk egentlig foretrækker af skærmstørrelse på deres smartphone.

Wmpoweruser.com har netop postet ovenstående billede som viser alle de nye (og nogle gamle) Windows Phone telefoner stillet op ved siden af hinanden, så man kan vurderer størrelsen i forhold til hinanden.

Men nu til afstemningen, forventer jeg lader den køre omkring en uges tid.

Tags: , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (15)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

 1. Resultat af afstemning: Foretrukne skærmstørrelse - WindowsFan.dk | 14. oktober 2012
 1. Flemming Riis siger:

  3.8 for mig , men som det ser ud så ender det jo nok med en Lumia920

 2. Peter Ras siger:

  Har også stemt 3.8 da jeg pt har en lumia 800, og synes alt andet bliver for stort. Det er jo en telefon og ikke en tablet. Dog ville jeg ønske de gjorde noget ved tastaturet så det fylder hele skærmen, når man taster i landscape mode. Det er lidt træls. Mht fremtidig telefon, så tror jeg det ville blive en 820, på trods af den større skærm skulle den føles som Lumia 800.

 3. SimonK siger:

  manglen på at kunne få en smartphone med en skærm på under 3.8″ afholder lige nu mig fra Windows Phone… En skam, da jeg syntes WP8 ser mega lækkert ud.

 4. Rasmus siger:

  Er det mig der er helt gal på den, eller burde HTC 8S ikke være højere end Lumia 800 på det billede? – eller er jeg helt forkert på den? – På Nokia’s hjemmeside oplyses Lumia 800 med en højde på 116,5mm og på HTC’s måler 8S’eren 120,5mm, men 8S’eren vises som mindre end 800’eren.

  @Flemming Riis

  – Hvis du skal holde dig til en mindre model (til trods for at den alligevel er lidt større), så er HTC 8S ikke sindssygt meget større end Lumia 800. Dog bryder jeg mig så personligt ikke af designet på 8S’en i forhold til deres 8X’er, og slet ikke i forhold til lumia 920, men det ville være mit valg lige nu, hvis jeg skulle have mig en WP8 smartphone, uden at være for stor.

 5. alpha siger:

  Jeg er mest til 4″, men 4.3″ kan jeg lige klare, alt andet er for stort.

 6. Mads siger:

  Jeg har 3.8″ nu og vil helst ikke op over 4″…men bliver jeg nok desværre nød til hvis jeg skal spille med de store drenge her til efteråret :D

 7. Esben siger:

  Det er vel telefonen der ikke må være stor? Skærmen skal vel helst være så stor som mulig. Nokia sagde på deres live “Q&A-event”, at den nye Lumia 820 stort set er samme størrelse som Lumia 800. Hvis de kan få større skærm samtidig med at telefonen ikke bliver større, så er det vel helt perfekt? :-)
  Personlig synes jeg at Lumia 800 har perfekt telefon-størrelse, men skærmen må meget gerne være større.

 8. Claus Kaplov siger:

  Jeg er helt enig med Esben, Lumia 800 har en dejlig størrelse. Skærmen må gerne være større, fx som Nokia N9. Min kone og jeg købte vore mobiler samtidig, jeg en Lumia 800, hun en N9. Forskellen er bemærkelsesværdig i og med at mobilerne er lige store, men N9 har større skærm.
  Når det så er sagt, drømmer jeg om en Lumia 920, og er sikker på at den større skærm er til at vænne sig til. Men kan man vænne sig til den større mobil?
  Sikkert… ;-)

 9. Mads siger:

  @Esben: Jo selvfølgelig har du ret i at det er størrelsen på telefonen som folk går op i og måske ikke så meget skærmen.
  Dog hænger de to ting ofte ret meget sammen og til sådan en afstemning her kan folk nok bedre forholde sig til skærmstørrelse frem for størrelse på telefonen.
  Lumia 800’s størrelse (på telefonen) er klart også det der passer mig bedst.

 10. Ladjo siger:

  Telefon som L 800, men med skærmen strukket ud til de 4″ ville være fin med mig. Vil nok prøve L 920 pga specs… alligevel ;0)

 11. For mig er størrelsen på skærmen meget vigtigt, jeg har stemt på over 4,8 når men gruger den til andet end sjov, mail og facebook, er et stor skærm vigtig. ofte ser man at udnyttelsen af skærmfladen ofte kunne være bedre, dette ses især ved Nokia Lumia 900 hvor der er temmelig stor sørgerand.
  Det vil være befriende ikke altid at skulle medbringe en tablet for at løse et par hurtige opgaver.

 12. Mads siger:

  @Bengt: Mht. “Spildplads” på Lumia 900, eller WP7.5 generelt, så ser det ud til at den nye startskærm på WP7.8/WP8 gør bedre brug af pladsen på skærmen og ikke efterlader så meget luft.

  Bare en lille FYI :)

 13. Hej Mads
  Jo det er der lagt mærke til, jeg tænker på den belyste flade hvor der i toppen bruges 10 mm til at skrive NOKIA og i bunden kan der hentes 8 mm siderne kan der hentes 4 mm.
  Så rent design kan der presses en stor telefon ned i en lille kasse, det er af stor betydning for os der bruger den erhvervsmæssigt.
  Jeg vil til hveren tid vælge den telefon med den største skærm og bedst udnyttelse

 14. Kimse siger:

  Jeg vil gerne have en mobil på over 4″ men synes også det er sjovt at dee skal være så meget spild på mobilerne efterhånden. Men det hat jo sikkert noget med indmaden at gøre :)

Leave a Reply