Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Tilpas farver og udseende på Windows 8 - WindowsFan.dk

Tilpas farver og udseende på Windows 8

| 30. september 2012 | 0 Comments

I Windows 8 er der kommet en stak nye smarte funktioner til skrivebordet. En af dem er evnen til at tilpasse farven på vinduerne til det aktuelle skrivebordstema.

I al sin simpelhed går det ud på, at Windows finder en passende farve baseret på det aktuelle baggrundsbillede. Hvis dit tema består af flere baggrundsbilleder vil farven på vinduesrammerne skifte i takt med at baggrundsbilledet skifter.

Det giver dit skrivebord et mere rent udseende uanset hvilket tema du vælger.

Sådan gør du

Højreklik på skrivebordet og vælg “Personalize”.

Skrivebordets højreklik-menu i Windows 8

Dialogen “Personalization” kommer frem. Tryk på knappen “Color”.

Tryk på knappen Color i vinduet Personalization

I vinduet “Color and Appearance” vælg “Automatic” og tryk på “Save Changes”.

I Color and Appearance vinduet tryk på knappen Automatic

Sådan! Farverne på dine vinduesrammer vil nu skifte i takt med dit baggrundsbillede. Det giver dit skrivebord et mere rent og enkelt udseende.

Note: Referencer til menupunkter og vinduer er på engelsk. Jeg har ikke set den danske oversættelse endnu, men du finder nok ud af det. :-)

Mit navn er Søren og du kan finde flere tips og tricks til brugen af Windows på min blog (på engelsk), hvor du også kan kontakte mig, såfremt du har nogle spørgsmål. :-)

Category: Tips & Tricks

Leave a Reply