Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Surface Phone? - WindowsFan.dk

Surface Phone?

| 1. oktober 2012 | 6 Comments

Rygtemøllen på internettet kører sine utrættelige runder. Denne gang handler det om, at Microsoft angiveligt skulle have en telefon på vej.

“Surface Phone” eller hvad den kommer til at hedde skulle angiveligt komme på markedet i første halvdel af 2013. Det er ikke til at sige om rygtet taler sandt, men jeg synes det ville give god mening, hvis Microsoft lancerer en telefon i stil med deres kommende tablet.

På den anden side kan man spørge sig selv om Microsoft bør lægge sig ud med sine hardware-partnere i et marked, hvor markedsandelene i forvejen er små. Jeg tænker her på, at tabletten starter i et marked, hvor der i forvejen er mange “Windows”-maskiner og telefonen starter i et marked, hvor der er meget få telefoner med Windows Phone.

Du kan læse mere hos Neowin: http://www.neowin.net/news/rumor-microsoft-making-smartphone-for-2013-release

Som Neowin også skriver, blev en telefon ved navn “Microsoft Surface Phone” spottet i en app-statistik tidligere på året:

http://www.neowin.net/news/microsoft-surface-phone-device-found-in-benchmark-app

Tiden vil vise om rygtet taler sandt.

/Søren, sjl.dk / foto: Neowin

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Mads siger:

  Ja når de nu laver deres egen tablet, hvorfor så ikke også forsøge sig med en telefon også?
  Bliver spændende at se om der er hold i dette rygte.

 2. Asger siger:

  Jeg syntes nu hellere de skulle se at få det WP8 færdig, og frigivet. Så kan de koncentrere sig om at lave telefoner senere. Der er efterhånden ved at være nok WP8-telefoner. Nu vil vi godt snart se det styresystem frigivet!

 3. Mads siger:

  @Asger: Hørt! :)

 4. Briso siger:

  fandt lige en side med lidt flere rygter og leaked billeder men ingen ved endnu noget overhovet så blir da spændende men ellers fed telefon hvis den kommer med det design
  http://wmpoweruser.com/bgr-confirms-own-branded-microsoft-windows-phone/

 5. SimonK siger:

  Har søgt lidt efter billeder på nettet. Designet er fedt nok, men lidt en iPhone kopi..

 6. BallonPedro siger:

  Designet ser rigtig fedt ud ja, men det er jo “bare” en fan rendering. Ikke noget endeligt fra MS.

Leave a Reply