Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Podcast for Windows og Windows Phone udviklere og entusiaster - WindowsFan.dk

Podcast for Windows og Windows Phone udviklere og entusiaster

| 4. oktober 2012 | 0 Comments

På vej til arbejde i morges hørte jeg, som jeg tit gør, et afsnit af WindowsDevPodcast. Det slog mig at jeg da burde skrive om denne podcast her på WindowsFan.dk da der måske er mange som ikke kender til denne podcast.

Denne podcast er både for Windows/Windows Phone udviklere og entusiaster som overskriften antyder. Og jer der ikke er udviklere skal altså ikke lade jer skræmme, der er meget lidt “kode” snak.

Det som skal nævnes om denne podcast er at der er meget snak, også meget som ligegyldig, men på trods af det er det faktisk en meget god/sjov podcast for os der interesserer os for Windows 8 og Windows Phone. Podcasten er selvfølgelig på engelsk og jeg mener de lægge et nyt afsnit ud om ugen.
Et typisk afsnit er lige under 60 min. så det er nogle relativ lange afsnit, men for mig passer det lige med turen til og fra arbejde. :)

Så kender du ikke denne podcast så giv den da et lyt.

Det du selvfølgelig gør er at du tager deres podcast feed og smider ind i Zune, højre klikker på podcasten og vælger den skal synkroniseres med din Windows Phone – så er du klar :)

Hvis du evt. kender andre gode Windows/Windows Phone podcasts du kan anbefale, så smid et link som kommentar nedenfor.

Happy listening :)

Tags: , ,

Category: Andre nyheder

Leave a Reply