Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Rygte: Billig Nokia Lumia 510 på vej - WindowsFan.dk

Rygte: Billig Nokia Lumia 510 på vej

| 4. oktober 2012 | 3 Comments

Ved præsentationen af Nokia Lumia 920 og 820 undrede det mig at der ikke også blev præsenteret en billig model, da Nokia jo netop fra start har meldt ud at de også ville lave billige smartphones – billigere end Android faktisk. I “Windows Phone 7 serien” har vi jo både 710 og 610, hvorfor det ville være oplagt med en ny Windows Phone 8 model i samme “billige” udgave.
Den taktik er ikke tosset, da fx Android vel mest af alt er blevet så udbredt fordi telefoner er/var væsentlig billigere end konkurrentens (iPhone).

Nu forlyder det så at Nokia rent faktisk skulle være på vej med en ny “low-end” Lumia, nemlig Nokia Lumia 510.

Ifølge Gsmarena har deres kilde bekræftet at telefonen skulle blive lanceret til en pris på ca. 150$ (som i Danmark jo nok ender på omkring 1200 kr.).

Telefonen er i første omgang tilsigte det asiatiske marked og være klar omkring julen.
Efterfølgende skulle den komme ud i resten af verden i løbet af 2013.

Jeg har personlig en af de billigere Lumia’er lige nu, Nokia Lumia 710, og selvom den kan fået til under 2000 kr. i dag, så er det VIRKELIG en fed telefon.
Jeg skriver det sidste her bare lige for at pointerer at selv low-end Windows Phones kan være virkelig cool.

Kilde

Tags: , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. FacilisDK siger:

  Kan sagtens følge ideen, med de billige lumia’er!

  Jeg har en l900 nu, fordi at jeg elsker store skærme.
  Men jeg må indrømme at jeg var meget tæt på at købe en 710 hvid/cyan, fordi at den er fantastisk flot + den har “rigtige” knapper foran.

 2. Mads siger:

  Rent faktisk så synes jeg helt personligt at 710 ligger bedre i hånden end 800 og 900. Det er selvfølgelig en smags sag, men den er meget bedre at holde på.
  Og så har den HARDWARE knapper! Et stort plus når man har børn :)

 3. Esben siger:

  Jeg blev også glad, da jeg så den. Men det ser ud som om den kommer med WP7.8 :-/

Leave a Reply