Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Indbyggede apps opdateres inden Windows 8 udgives - WindowsFan.dk

Indbyggede apps opdateres inden Windows 8 udgives

| 5. oktober 2012 | 3 Comments

Der er ikke lang tid til Windows 8 udgives og den almindelige forbruger kan få fat på computere med det nye styresystem. Selvom operativsystemet allerede findes i en såkaldt RTM udgave, som er den udgave computerproducenterne får til at teste deres hardware, er der stadig en række af de indbyggede apps, der godt kunne trænge til en overhaling. Det drejer sig f.eks. om SkyDrive, som mangler mulighed for at flytte rundt på filer. Mail understøtter ikke muligheden for IMAP og alle apps har generelle stabilitetsproblemer.

Det bliver løst nu. I et nyt blogindlæg på Windows 8 bloggen skriver udviklerteamet. at de indbyggede apps gennem den sidste tid har fået en større overhaling og vi vil se dem færdige inden d. 26 oktober, hvor Windows 8 udgives.

http://blogs.msdn.com/b/b8/archive/2012/10/04/updating-our-built-in-apps-for-windows-8.aspx

Steven Sinofsky skriver:

Across Microsoft we’ve been busy since August adding new features and improving the apps that come with Windows and will be updating these apps before GA. We’ll introduce new features, improve performance, and increase reliability. This post is authored by Gabriel Aul on our program management team and details some of the updates you will see starting in the next day or so as the updates enter the Store.

Blogindlægget fremhæver en række af de forbedringer og nye funktioner, som vi vil se komme til de indbyggede apps. For de som har kørt med Windows 8 gennem de sidste par måneder er jeg sikker på, at der lyder et lettelsens suk. Selv var jeg bange for, at Windows 8 vil blive udgivet med de åbenlyse mangler, som nogle af programmerne havde. :-)

Første app er den nye Bing app, som opdateres allerede i løbet af weekenden. Jeg glæder mig dog mest til opdateringer til Messaging og Mail.

/Søren sjl.dk

Category: Windows Nyheder

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Mads siger:

  Jeg har iøvrigt allerede fået en opdatering til SkyDrive. Dog bruger jeg ikke den app særlig meget, så ved reelt ikke hvad der skulle være nyt :)

 2. Mads siger:

  Så er disse updates begyndt at rulle ud, fik mine igår. Har dog ikke fået prøvet dem endnu da jeg installerede lige inden jeg slukkede.
  I alt var der på min maskine opdateringer til 7 apps.

 3. Claus siger:

  Jeg fik også mine i går. Det eneste sted jeg umiddelbart kan se forskel er i mail-app’en hvor der tidligere var et problem hvis Windows Live ID’et ikke er den samme som mail adressen.

  Det virker nu.

Leave a Reply