Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
TDC dropper Nokia Lumia 920 - WindowsFan.dk

TDC dropper Nokia Lumia 920

| 6. oktober 2012 | 7 Comments

TDC og Nokia’s samarbejde går tilsyneladende helt skævt for tiden. Mobilsiden.dk er kommet i besiddelse af en intern mail  til TDC butikkerne, som gør opmærksom på at de ikke vil få Nokia Lumia 920 til salg.
Ud fra denne mail er begrundelsen at Nokia ikke vil gøre nok (læs: økonomisk) for at sælge deres egne telefoner.

Hverken Nokia eller TDC vil kommentere på dette.

Så som om det ikke er svært nok for Nokia i forvejen, så kommer de nu ikke til at sælge deres Windows Phone 8 flagskib via TDC’s butikker – øv øv øv.
Læs hele artiklen for flere detaljer på Mobilsiden.dk

Dog synes jeg begrundelsen lyder en anelse vag, eller i hvert fald ikke som det Nokia vi kender. Hvis man følger lidt med vil man vide at Nokia kaster penge efter at deres skift til Windows Phone skal blive en succes. De funder udviklere der laver større apps, de giver telefoner til udviklere, de bruger tilsyneladende en del penge på marketing (og brandslukning efter fejlet marketing) osv osv.

Nej, reelt ved jeg jo ikke hvad de bruger, men de bruger alt det de har råd til for som Nokia selv har udtalt – der er ingen plan b, Windows Phone er det de satser på – punktum.

Derfor lyder det en anelse underligt at de lige pludselig skulle begynde at smække kassen i over for TDC.

Reelt aner jeg selvfølgelig ikke om dette overhoved er sandt, eller hvad ordsagen skulle være, jeg ved bare at det er en dårlig start for Windows Phone 8 hvis teleselskaberne allerede nu begynder at vende dem ryggen.

Tags: , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Vagn siger:

  Ligemeget for mig, for køber sku den Lumia 920 kontant, Skal bare have fundet ud hvor man kan købe den henne af, mon ikke elgiganten får den?? jeg vil ikke bindes i 2 år, det synes jeg er noget skidt at det er blevet sådan :-(

 2. Whatt siger:

  Helt enig. TDC who? Jeg vil ikke bindes i 2 år. køber Lumia 920 kontant, Hahaha!

 3. Mads siger:

  Ja for mig betyder det heller ikke det store, køber den kontant alligevel et eller andet sted.

 4. Asger siger:

  Alt andet ville da også være dumt. Det er da nu nokia/WP 8 har en chance for at slå igennem, eller i hvert fald blive større end det er. Så lyder det da sært man ikke vil give det et forsøg. Jeg mener, hvorfor skulle man vælge at stoppe samarbejdet lige inden der skal til at ske noget stort?

 5. Tommy siger:

  Tdc bliver den store taber.. heheh arrogante toser. de kunne ikke vente på nokia. apple betaler ikke en skid for at tage plads i deres butikker. f.u.c.k. TDC. ligefør at jeg har løst til at skifte væk fra dem, men de er nu bedst dækkene i mit område.

Leave a Reply