Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
TDC vil sælge Nokia alligevel - WindowsFan.dk

TDC vil sælge Nokia alligevel

| 8. oktober 2012 | 4 Comments

TDC vælger, efter mediestorm, alligevel ikke at boycutte Nokias produkter i forretningerne. Dette skriver Mobilsiden.dk, som også var dem der startede historie, efter de kom i besiddelse af en intern email.

I denne email, som var sendt ud til alle TDC’s butikker, blev der gjort opmærksom på at TDC ikke ville komme til at sælge Nokia produkter for fremtiden. Dette ville fx indebære at de kommende Windows Phone 8 telefoner, Lumia 920 og 820, ikke ville blive solgt via TDC’s butikker.

Men som nævnt er faren nu drevet over – eller hvad man siger. Om dette ville have haft en reelt negativ effekt på udbredelsen af Windows Phone i Danmark er svær at sige. De fleste ville nok få et andet sted at købe deres Nokia (Windows Phone) hvis det endelig var :)

Læs hele artiklen på Mobilsiden.dk

 

Tags: , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. BallonPedro siger:

  Om ikke andet fik de da lige lavet en Apple. Altså at skabe enorm omtale og gratis PR for både TDC og Nokia, helt uden at røre en finger eller bruge penge ;-)

  Tror nu ikke de har haft nogen negativ effekt, højst en bitte smule på TDC’s brand. Men vil nok booste Nokia’s omtale lidt.

 2. Asger siger:

  Syntes også det lyder positivt, at der er så mange der har reageret på det, så de har valgt at tage Nokia tilbage. Det tyder da også godt for Nokia i fremtiden, at folk umiddelbart ikke er ligeglade med om der forhandles Nokia eller ej hos TDC.

 3. ladjo siger:

  En storm i et glas vand…

  But who will ever know…

  At tage Nokia tilbage, kræver vel at de har været smidt på porten.
  Folk og journalister gætter og blæser små historier ud af proportioner.

  TDC og Nokia har ganske rigtigt fået deres brands frem uden det har kostet en krone ;o)

  Thats it and thats that !

Leave a Reply