Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Video: Gennemgang af Windows Phone 8 via emulator - WindowsFan.dk

Video: Gennemgang af Windows Phone 8 via emulator

| 12. oktober 2012 | 7 Comments

Wp-central har fået fingrene i den endelige version af Windows Phone 8 emulatoren, eller i hvert fald noget meget tæt på den endelige version.

Se nedenstående video for at få en idé om hvad der er i vente her meget snart (forhåbentlig).

Hele den del med backup af settings,apps osv spor jeg bliver en kæmpe ting. I hvert fald noget som mange af efterspurgt og som jeg personlig ser frem til.

En anden virkelig nyttig feature, hvis du har børn, er dette nye “kid’s corner”. Her har du mulighed for at sætte en op hvad ungerne må rode med præcist. Som jeg forstår det han forklare i videoen, så sætter du op hvilke ting de må rode med og på lockscreen, altså når du tænker telefonen, så har kan børnene gøre noget specielt (det lærer de jo hurtigt ved vi) og så komme ind i dette “kid’s corner”.
Virkelig noget som jeg ser frem til – i sær fordi nuværende version af Windows Phone ikke spørger efter kode når man skal købe en app i Marketplace. Ja, “jeg” har nok købt de første 3-5 spil på den konto.

Når vi nu snakker Marketplace, så ser det ud til at Microsoft ændre navnet til “Store”. Dette kommer nok næppe som en overraskelse, da tingene så hænger bedre sammen. Windows Store og Windows Phone Store.

Tak for tippet til Hense

Tags: ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Kimse siger:

  Håber virkelig de holder guldkornene låst indtil deres event, for ellers er der ikke meget nyt at komme efter.

 2. Henrik siger:

  Enig kimse, håber virkeligt ikke det her er det bedste de har at tilbyde:-/

 3. Kimse siger:

  Nej, for hvis det er kan det godt ende med at jeg er smuttet. :/

 4. kenneth siger:

  backup af settings?? det er virkelig din store drøm?? sku vi nu ikk først ha lov og ændre nogle settings?? og flot at vi skal hent hel til wp8 inden det kan lade sig gøre. wp er desværre way behind og bliver aldrig stort. desværre for ui´en er super fed

 5. kenneth siger:

  lig i øvrigt mærke til, hvor er custom sms tone??? til grin wp til grin.. håber bestemt at wp8 vil blive jailbreaket.

 6. Henrik siger:

  @ Kenneth, din mening har du jo lov til at have. Men jeg er ikke enig. Jeg synes ikke wp er til grin, tværtimod. Der skal nogen flere features til, helt sikkert, bla så jeg enormt gerne muligheden for at lave mapper. Man skal måske også huske på alle de ting en iphone ikke kunne til at starte med, den har som bekend klaret sig meget godt;-) som jeg håber det, så kommer wp til at lægge sig op af android og iOS. Android mht features og iOS mht den smooth brugerflade. De tager forhåbenligt det beste fra begge verdener. Kan huske der var en del der grinte da x-boxen kom, der var ikke et marked for den….MEN det var der jo så alligevel. Tror det samme sker her. Det skal nok blive populært:-)

 7. Mads siger:

  @Kenneth: “backup af settings” er ikke min store drøm, men er noget som mange har efterspurgt i Windows Phone og nu kommer det.
  Ja, iOS har dette, det ved jeg godt, men jeg kan godt lide Windows Phone, lige så vel som du godt kan lige iOS :)

  Mht. at vi skal hen til Windows Phone 8 for at få “settings sync” med. Well, som du selv siger så er Windows Phone “way behind”, det ved vi alle. Microsoft er kommet alt alt for sent ind i kampen om smartphone markedet – men de er i gang nu og jeg synes personlig det ser rigtig fornuftigt ud.
  Netop fordi de er kommet sent i gang så tager det lidt tid(læs: år) at komme up-to-speed, det er klart, alt andet ville da være underligt.
  Så ja Windows Phone er feature mæssigt og apps mæssigt bagud – lige nu – men bare fordi det er det nu behøver ikke at betyde at de er det om 2-4 år.

  Lige meget hvad, så synes JEG Windows Phone er et lækkert mobilt OS. Jeg kan godt lide det grafiske udtrykt og så kan jeg virkelig godt lide den her måde mange ting er indbygget og integreret. Her snakker jeg specielt om “People” integrationen, som man desværre nok først opdager for fed er når man HAR en Windows Phone.

  Og mht. til at være bagud, så har Windows Phone haft native integration med Facebook fx i to år nu, det kom Apple først med her sidste år eller sådan noget.
  Har du en Gmail, så skriver du dit login og haps, så har du kontakter, email og kalender på din telefon. Vel og mærke med “push”.
  Den dag i dag, på iOS6, forbavser det mig at hvis du fx skal have dine kontakter fra din Gmail ned på iOS så skal du ud og finde en guide og snyde iOS6 ved at sætte det op som Exchange – just saying :)

  Nogen er til Android, nogen er til iOS og de fleste her på siden er til Windows Phone :)

Leave a Reply