Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Resultat af afstemning: Foretrukne skærmstørrelse - WindowsFan.dk

Resultat af afstemning: Foretrukne skærmstørrelse

| 14. oktober 2012 | 0 Comments

Så er det ved at være 14 dage siden jeg startede afstemningen om hvilken skærmstørrelse som er den fortrukne.

Her har vi så resultatet.

 Som det ses, så er de fleste til en skærmstørrelse på 4.0″, dog skarpt forfuldt af 4.3″ tommer.

Dvs. at os brugere af WindowsFan.dk gerne så nogle lidt mindre skærme end hvad de fleste nye Windows Phone 8 telefoner har. Som det også blev pointeret i en kommentar på det oprindelige indlæg så vil de fleste af os jo nok gerne have en så stor skærm som muligt, men vi vil samtidig helst have en så lille telefon som muligt.

Jeg lavede afstemningen med udgangspunkt i skærmstørrelse fordi det er det som de fleste af os lettest kan relaterer til når vi snakker om størrelse på telefoner. Typisk hænger skærmstørrelse og størrelse på telefonen jo sammen.

En af baggrundene for at lave afstemning var faktisk at jeg personlig synes at alle de nye Windows Phone 8 telefoner var for store, da jeg ikke umiddelbart er tosset med de her 4.3″+ telefoner – de bliver simpelthen for store.
Resultatet af afstemningen viser jo at jeg ikke er helt ved siden af, da de fleste der har stemt gerne så 4.0″ eller 4.3″ skærme i deres telefon.

Ser frem til at prøve nogle af de nye telefoner her og se om jeg kan lære at leve med den større skærm.

Tags:

Category: Andre nyheder

Leave a Reply