Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Windows 8 tablets begynder at dukke op i danske webshops - WindowsFan.dk

Windows 8 tablets begynder at dukke op i danske webshops

| 14. oktober 2012 | 6 Comments

v0lum3 har været vågen og har spottet af der begynder at dukke Windows 8 tablets op i de danske webshops.

Acers Iconia Tap W510 på kompletts hjemmeside til 4495 kr.: http://www.komplett.dk/k/ki.aspx?sku=761789

Denne tablets har The Verge haft kigget på tidligere: http://www.theverge.com/2012/10/9/3475334/acer-iconia-w510-preview-windows-8

Der er dog flere tablets at finde på kompletts webshop.

Acer Iconia Tab W700 11,6 Full HD silver

HP Envy X2 11-g001 11.6″ HD

Acer Iconia Tab W700 11,6″ Full HD sølv

 

Med Windows 8 lanceringen lige om hjørnet vil vi nok begynde at se Windows 8 tablets rigtig mange steder inden for meget kort tid.

Tags: , ,

Category: Windows Nyheder

Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Tommy siger:

  HP Envy x2 er klart den mest interessante i mine øjne! Der er to “fejl” og det er manglende lys i tastaturet og Intel Atom er ikke særlig hurtig, men funktionaliteten overvejer det kraftigt.

 2. v0lum3 siger:

  Syns helt klart at Acers W510 virker som en af de bedste bud på en go/billig tablet. Asus RT tablet koster det samme, og det er uden X86 processor. HP, Dell og samsung virker for dyr i forhold til hvad man kan få på andre platforme, i hvert fald ifølge rygterne.
  Jeg står og mangler en ny og mere transportabel computer til studie brug, (og hygge i sofaen) så den overvejer jeg seriøst. Hvis vi ikke får surface til danmark.. :)
  Kan næste ikke vente, men det er nok en go ide lige at vente med at bestille noget før efter lanceringen.. :P

 3. Mads siger:

  Jeg glæder mig også til at se hvad der kommer af “billig” tablets, kun med Windows 8 RT på. Både pris men også batterilevetid. De burde jo kunne holde noget længere end dem med x86.

 4. Whatt siger:

  MS Win8 x86/RT Surface Tablets er mere spændende. Hvornår få danskerne fingrene på dem?

 5. Mads siger:

  @Whatt: Det ved ingen endnu, men jeg så faktisk lige i dag at de har fået deres egen Twitter konto, så den er nok værd at følge for opdateringer på den front.
  Jeg er i hvert fald begyndt at følge den idag.
  https://twitter.com/surface

 6. Tommy siger:

  V0lum3, ved første øjekast ser Envy x2 dyr ud, men man får 1,5″ mere, dobbelt batteri, bedre tastatur, væsentlig bedre touchpad og så mener jeg også der er USB 3.0 og så er bygge og materialekvalitet noget højere. Men der skal jo være noget for enhver smag og pengepung!

Leave a Reply