Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Status på den nye WindowsFanDk app til Windows Phone - WindowsFan.dk

Status på den nye WindowsFanDk app til Windows Phone

| 16. oktober 2012 | 3 Comments

Det er ved at være nogle uger siden jeg spurgte efter lidt beta testere til den nye WindowsFanDk app til Windows Phone. Der var en del der meldte sig og app’en ser ud til at fungerer som den skal, i hvert fald ikke kritiske bugs.

For 11 dage siden sendte jeg den så til Microsoft for at få den i Windows Phone Store. Herefter ventede jeg….og jeg ventede…og så ventede jeg lidt mere, jeg ventede faktisk 10 dage for at få at vide at app’en var blevet afvist.

Grunden til at app’en ikke kommer i Store som den er lige nu er, at logoet for WindowsFan.dk bruger lidt af det rigtige Windows logo. Ja, det er pakket lidt ind men man kan sagtens se det. Jeg har tidligere prøvet at få en app afvist af ligende grunden, så jeg havde måske lidt set den komme. Men går den så går den – det gjorde den bare ikke i denne omgang.

Her er det logo som vi bruger lige nu – ja det er vel ok den bliver afvist med den begrundelse

Så Kim, som har lavet logoet, er nu hoppet i kedeldragten for at fremtrylle et nyt logo, både til app’en, men jo egentlig også til siden her da tingene jo ligesom skal hænge sammen.

Så I må desværre leve lidt længere med den virkelig dårlige nuværende WindowsPhoneFan.dk app – beklager.

 

Tags:

Category: Andre nyheder

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. FacilisDK siger:

  Nitpicking fra ms’s side.
  Har selv fået en app afvist før, lidt a’la samme grund.

 2. Mads siger:

  Ja, det er surt, men vel også fair nok et eller andet sted…vi bruger jo i bund og grund deres logo.
  Men de kunne måske se på at app’en hedder “WindowsFan.dk”…så hvorfor mon den bruger et Windows logo :P

  Men fair nok, vi må bare have Kim i kedeldragten :)

 3. Oldfart siger:

  Halløj!

  Hvad hvis man spurgte “pænt”
  Ved godt at MS og andre software producenter er rimeligt regide i deres tilgang til bekyttelse af varemærke, men det er jo en app der “groft” reklamere for MS produkter (gratis reklame)

Leave a Reply