Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Windows 8 computere i GO' Morgen-TV - WindowsFan.dk

Windows 8 computere i GO’ Morgen-TV

| 16. oktober 2012 | 0 Comments

I morges var TV-2’s gadget ekspert David Guldager i GO’ Morgen-TV og fortalte om en stak af de nye Windows 8 hybrider (en mellemting mellem laptop og tablet).

http://go.tv2.dk/morgentv/id-58695991.html

Indslaget byder på en gennemgang af fire forskellige producenters bud på, hvordan du skal bruge Windows 8. Der er fordele og ulemper ved de forskellige hybrider og det må være op til seeren selv at danne sig en mening. Mit gæt er, at der kommer produkter for enhver smag.

Jeg synes SONYs Vaio er alt for dyr. Dells lidt spøjse løsning med rammen er interessant, men jeg stiller også tvivl ved holdbarheden. Det ser lidt ustabilt ud.

Jeg er umiddelbart enig i at Aceren er et fint bud – den er måske ikke så køn når den sidder i sin dock, men den har et potentiale som tablet/mini-bærbar. Jeg har selv haft fornøjelsen af et år med Windows 8 (i mere eller mindre fungerende prøveversioner) på en Acer Iconia W500 (modellen til Windows 7, men samme koncept) og det fungerer fint, selvom den er lidt tykkere end den kommende model. :-) Min Acer tablet er meget plasticagtig, det gør ikke mig noget i det daglige, den er som sådan ikke dårlig kvalitet, men absolut heller ikke nogen vinder ved udelingen af priser for lækkert design. Jeg håber at W510’eren upper kvalitetsfølelsen lidt på kabinetsiden.

Værd at bemærke er i øvrigt, at du skal låse skærmen op før du kan tage den af W510’eren. Jeg bemærkede dette, da du ikke skal det på W500. På min tablet flår du bare skærmen af keyboardet (som i bund og grund er et USB keyboard med et USB stik i docken). Det er super praktisk – og du bør overveje om denne funktion er vigtig for dig og din hybrid. Muligheden for hurtigt at kunne snuppe tabletten ud af keyboardet og ned i tasken kan synes ligegyldig, men jeg synes det er en af de små features, der gør arbejdet med tabletten lettere.

Mine penge kommer til at gå til en hybrid, hvor tabletten kan skilles fra keyboardet. Det gør tabletten både tyndere og lettere at have med at gøre. Det kan klart anbefales. Jeg kan nævne at mit keyboard, det meste af tiden, befinder sig i tasken.

/Søren (sjl.dk)

 

Category: Windows Nyheder

Leave a Reply