Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
CampusDay + BUILD 2012 - WindowsFan.dk

CampusDay + BUILD 2012

| 20. oktober 2012 | 0 Comments

 

Så er der ikke længe til at det for alvor går amok i Windows/Windows Phone land.

D. 26. oktober bliver Windows 8 udgivet så den almindelige bruger kan få fat i det. Dvs. at du i teorien kan købe en PC med Windows 8 i butikkerne fra d. 26 oktober. Som det så rent faktisk forholder sig sådan at man kan købe dem på dagen vides ikke, men i hvert fald er dette en stor dag i Microsoft-land.

D. 29. oktober har Microsoft inviteret til præsentation af Windows Phone 8.

D. 30. oktober starter BUILD 2012 i USA, som er Microsofts eget event hvor de præsenterer nye produkter og tiltag. Her kommer vi nok til at høre og se endnu mere til Windows 8 og Windows Phone 8.

D. 30. oktober starter CampusDays 2012 her i Danmark, som vel er hvad man kan kalde en lille-dansk-build. I hvert fald forventer jeg at indholdet vil være meget lig det der er til BUILD.

Jeg skal selv med til CampusDay her i Danmark og vil selvfølgelig tage billeder, måske lidt video og skrive om de ting og sager jeg får lov at prøve.
Vi har ikke en endelig aftale, men måske vil der også være en bruger af siden her som er til BUILD og som vil skriv lige om hvad der sker der ovre. Men som sagt, er ikke sikkert endnu.

Vi har dog mulighed for at følge med i BUILD her hjemme fra også da det bliver live-streamet, i hvert fald keynotes. Mere info tilgår når vi nærmer os.

 

Tænkte bare jeg lige ville give en lille opdatering på hvad vi har i vente inden for de næste 2 uger, da det bliver virkelig spændende.

Tags: , , , ,

Category: Andre nyheder

Leave a Reply