Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
En kort video om tankerne bag Microsofts Surface - WindowsFan.dk

En kort video om tankerne bag Microsofts Surface

| 20. oktober 2012 | 3 Comments

surface1

Som de fleste nok ved er det noget nyt at Microsoft er begyndt at lave deres egen hardware. Typisk udvikler de “kun” software som så kører på andre producenters hardware.

Derfor er det meget interessant at Microsoft nu er begyndt at lave deres egen hardware, som fx denne Microsoft Surface, som jo er deres første bud på en tablet – et lovende et vel og mærke.

Tidligere har de dog, og gør stadigvæk, lavet hardware selv i form af fx deres Zune musik afspiller og nok bedst kendt – Xbox 360.

Jeg har fundet nedenstående video hvor Microsoft forklarer hvad tankerne er bag Microsoft Surface og hvorfor den er blevet som den er.

Tags: ,

Category: Windows Nyheder

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Mads siger:

    Jeg har aldrig rigtigt overvejet en tablet, men det gør jeg altså nu! Huha!, den ser fed ud synes jeg:)

  2. Henrik siger:

    Jeg må indrømme vi har en ipad herhjemme, og at jeg stensikkert skal have mig en med Windows 8 RT udgaven, så kan familien få ipadden i fred;-)

  3. Mads siger:

    @Henrik: Hehe, lyder som om du har børn, så ved du jo udemærket godt at det er en meget begrænset periode du har den for dig selv :D

Leave a Reply