Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Kort hands-on video af Nokia Lumia 510 - WindowsFan.dk

Kort hands-on video af Nokia Lumia 510

| 23. oktober 2012 | 1 Comment

Nokia Lumia 510 er den nye low-end Windows Phone fra Nokia. Denne kører IKKE med Windows Phone 8, men derimod Windows Phone 7.5 (bliver dog opgraderet til 7.8 når den tid kommer).

Dette er efterfølgeren til Nokia Lumia 610, som er disse low-end telefoner som skal konkurrerer med de billige Android telefoner.

Nokia Lumia 510 kommer først ud i Indien og senere resten af verden, så set med danske øjne er denne nok ikke super interessant lige nu i disse Windows Phone 8 tider, men ligner dog en lækker lille telefon som vi gerne skulle få her hjemme på et tidspunkt.

Kilde

Tags: ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Mehran siger:

    Fornuftigt at de først sender den til Indien. Tror det er fordi de er så vilde billig mobiler, og Lumia 510 er et godt køb hvis man vil have en af de billige(hvis du spørger mig)

Leave a Reply