Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Mere omkring Xbox SmartGlass på Windows 8 - WindowsFan.dk

Mere omkring Xbox SmartGlass på Windows 8

| 23. oktober 2012 | 1 Comment

Sammen med Windows 8 lancerer Microsoft Xbox SmartGlass der skal få både din tablet og telefon til at smelte sammen med din Xbox 360. I et blogindlæg har Microsoft vedhæftet en lille video, der fortæller lidt om hvad du kan forvente af Xbox SmartGlass.

http://blogs.technet.com/b/microsoft_blog/archive/2012/10/22/introducing-the-new-entertainment-experience-from-xbox.aspx

I artiklen står der lidt om hvordan Xbox SmartGlass fungerer og hvordan Xbox går fra at være en spillekonsol til et underholdningscenter. Der vil være nogle af tingene i videoen som vi må undvære her i Danmark (desværre), men der er bestemt også mange af tingene som vi allerede får glæde af fra starten.

Husk i øvrigt at du kan bruge din Xbox til meget mere end spil. Du kan f.eks. allerede leje og købe film via Xbox Video, streame film fra Netflix og surfe internettet med Internet Explorer. Forhåbentlig kommer HBO Nordic også til Xbox, men det vil tiden vise.

Xbox SmartGlass kommer til både Windows 8, iOS og Android, så det er bestemt ikke kun et Windows-only produkt. En lille hage er dog at de fleste af de smarte features kræver et Xbox Gold abonnement, som i skrivende stund er ca. 42 kr. om måneden. Jeg har valgt at købe et abonnement, men jeg synes Microsoft fejler at fortælle om dets nødvendighed for at kunne benytte mange af de fede features. Det er synd for de brugere, der køber en Xbox uden at kende noget til Xbox Gold (hvilket jeg tror de færreste “Hr. og Fru Danmark”-brugere gør).

/Søren (sjl.dk)

Category: Windows Nyheder

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Alexander Wennerstrøm siger:

    Ser fedt ud glæder mig allerede :)!

Leave a Reply