Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Xbox Music er nu tilgængeligt på Windows 8 og Xbox - WindowsFan.dk

Xbox Music er nu tilgængeligt på Windows 8 og Xbox

| 24. oktober 2012 | 4 Comments

Det er nu muligt at tilgå Xbox Music fra Windows 8 og Xbox i Danmark. Har du endnu ikke opgraderet din Xbox til nyeste version af softwaren skal du gøre det. Du får desuden Internet Explorer oveni hatten.

Med Xbox Music får du adgang til 18 mio musiknumre direkte fra din Xbox eller Windows 8. Xbox Music er ikke tilgængeligt fra Windows 7 eller Windows Phone 7.5 på nuværende tidspunkt.

Xbox Music bliver senere tilgængeligt på iOS og Android.

Priser

I Danmark bliver prisen for et Xbox Music Pass abonnement 99 kr. pr. måned. Du kan også købe et år for 990 kr. Xbox Music Pass svarer til et Spotify abonnement.

På Windows 8 er det også muligt at købe musiknumre og albums, hvis du hellere vil eje dem selv. Priserne er fair, jeg har som en test købt to album og gav 70 kr. for Oasis “What’s the story morning glory” og 54 kr. for Bruno Mars “Doo-Woops & Hooligans”.

Der er pt. ingen officiel meddelelse om tilgængelighed, men det kommer nok i forbindelse med, at Windows 8 lanceres på fredag.

Siden er dog allerede online: http://www.xbox.com/da-dk/music/

Note: På Xbox konsollen kræver adgang til herlighederne et Xbox Live Gold abonnement, der købes ved siden af dit abonnement på Xbox Music Pass. Xbox Live Gold abonnement koster 499 kr. pr. år, men du kan købe det hos f.eks. Expert til kun 349 kr. På Windows 8 skal du ikke betale ekstra.

/Søren (sjl.dk)

Category: Windows Nyheder

Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Michael Bang siger:

  Håber at vi kommer til at se EN eller anden form for mulighed for at få sin xbox/zune content over på sin windows phone 7… Syntes virkelig det er tosset af microsoft at skriver

  “Ubegrænset musik på alle dine enheder”

  Altså så længe dine enheder er en:

  telefon der ikke er kommet ud endnu. (hvorfor HVORFOR HVORFOR ikke understøttet jeres egne produkter microsoft)

  et operativ system der først kommer ud på fredag (helt ærligt, jeg vil sku da høre musik på farten, ikke være bundet til en pc. hvis det var det jeg ville, er spotify gratis.)

  Eller en xbox (jeg er desværre ps3 guy)

  så alt i alt, ingen enheder jeg har, understøtter servicen. Alt imens prisen er den samme som for spotify, med et mindre udvalg af musik. JOOO den service skal nok blive populær

 2. Michael siger:

  Microsoft ligger jo op til at du skal leve i deres økosystem – xbox, WP, Win8 og så bliver det jo rigtigt lækkert det hele.

  Jeg synes dog det er lidt pebret, 1000 kr om året PLUS xbox gold…
  Jeg sparer pengene, gider ikke betale så meget for musik.

 3. FacilisDK siger:

  Xbox gold kan ligenu købes gennem selve xboxen for 10.- for en måned.
  Billigt, når man lige skal teste tingene.

 4. Michael Bang siger:

  Jeg har bare aldrig oplevet i firma der er så ligeglade med deres nuværende bruger… Apple virker rigtig gavmidler med opdateringer i forhold til microsoft. WP 7 var virkelig en dårlig ide at købe telefon inden for, IOS og Android har da i det mindste en spotify klient der ikke er det rene ****. Det har wp7 ikke, så håbede wp7 så vil få xbox music. Men der håbede jeg så forkert.

  Hvad er pointen i at undersøtte android og ios med xbox music (de siger det kommer senere)
  Men ikke understøtte wp7 (de siger at det ikke kommer senere her til)

Leave a Reply