Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Få en Windows Phone udvikler konto for 8$ - WindowsFan.dk

Få en Windows Phone udvikler konto for 8$

| 2. november 2012 | 3 Comments

Ved BUILD 2012 blev det annonceret at man fra d. 30. oktober og 8 dage frem, kan få en Windows Phone udvikler konto for kun 8$.

Dette tilbud gælder dog kun for “individuelle” kontoer, dvs. hvis du sidder som enkelt person og signer up. Firma konto koster stadigvæk 99$. Men dette er vel også fair nok, da det jo nok typisk vil være den individuelle udvikler som har “problemer” med at betale de 99$ og ikke firmaerne.

Jeg har allerede en konto så har ikke prøvet det selv, men har læst mig til at det er noget med at de rent faktisk trækker de 99$ fra din konto, men refunderer så de 91$ omkring en måned senere. Bare lige en lille heads-up så du er opmærksom på det.

Men hvis du sidder der ude og er blevet holdt væk fra Windows Phone pga. af 99$ så har du i hvert fald nu muligheden for at komme igang, meget billigere.

https://dev.windowsphone.com/en-us/join

Men husk du skal gøre det NU, da tilbudet som sagt kun gælder 8 dage fra d. 30 oktober 2012.

Tak til Per for tippet.

Kilde

 

Tags: , , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. FacilisDK siger:

  Æv… Min konto blev fornyet for et par måneder side, så dette tilbud får jeg ikke glæde af.

  De måtte meget gerne lave det samme tilbyd for Windows Store, for der har jeg endnu ikke oprettet en konto.

 2. SimonK siger:

  Nu er jeg ikke ekspert, og har udelukkende læst dette indlæg samt set det fine billede. Men er det mig, eller tolker vi det lidt forskelligt når du siger at man får en developer konto for 8$ fra den 30. Og 8 dage frem, når der på billedet står 8$ for 8 dage.

  I min optik betyder det at du kan prøve en developer konto i 8 dage for 8$.

 3. Per F. siger:

  Det er dig der tolker det forkert. Min account udløber d. 1/11 2013, så det er et år man får…..

Leave a Reply