Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
CampusDays + Build 2012 overstået - WindowsFan.dk

CampusDays + Build 2012 overstået

| 4. november 2012 | 1 Comment

Pyha, så kom vi over på den anden side af CampusDays 2012 her i Danmark og Build 2012 i USA.

Ovenstående er en af grundene til at der har været lidt stille her inde på siden mht. nye indlæg den sidste uges tid. Som jeg har nævnt tidligere, så har jeg deltaget i CampusDays 2012 her i denne uge og har derfor nu prøvet alle de nye (Nokia, HTC og Samsung) Windows Phone 8 telefoner som kommer i butikkerne lige om lidt. Mere om det lidt længere nede.

Udover CampusDays, så har der jo også været Build 2012 hvor Windows Phone 8 blev lanceret. Dette har jeg skrevet lidt om her.

Plus disse to store begivenheder så har jeg også gang i en Windows 8 app, som jeg arbejder en del på fortiden så den kan komme ud så hurtig som muligt.
Hvad denne app går ud på, vil jeg gerne vente lidt med at fortælle om til den er klar. Men når den er det skal jeg nok skrive om den her på siden.

Men alt i alt, så har jeg ret travlt for tiden, så min tid her på siden er begrænset, desværre.
Jeg kan dog se at I ikke har ligget på den lade side, der er godt gang i forummet og kommentarerne omkring Microsoft Surface og Windows 8 – sådan!

Microsoft Surface

Apropos Microsoft Surface, så havde jeg faktisk også fingrene i sådan en her i denne uge. Nææ nej, det var skam ikke Microsoft der havde den med, det var Allan, en bruger her fra siden, som efter en session prikkede mig på ryggen og spurgte om jeg ikke var Mads fra WindowsFan.dk.
Det viste sig at han var (måske den første?) der havde fået en Microsoft Surface til Danmark fra England.
Så vi snakkede frem og tilbage og jeg fik lov at prøve den. Jeg fik endda lov at installerer den her app jeg arbejder på fordi jeg ikke havde prøvet den på et rigtigt device på det tidspunkt.
Men jeg må sige at Microsoft Surface virkelig er et fedt device! Jeg havde kun lige 5 min. sammen med det og jeg skulle lige vende mig lidt til det touch tastatur der, men wow, den er flot og lækkert bygget.
Dog er 5 min. ikke nok til rigtig at sige noget i dybden om den, men første indtrykket er WoW og det er det jeg sidder tilbage med nu.
Hvis du vil vide mere om Surface, så kan du evt. stille spørgsmål i dette indlæg, hvor dem som har fået en hjem sikkert gerne vil svare.

De andre tablets

Microsoft er dog ikke de eneste der laver tablets. På CampusDays var der også andre tablets.
Bla. så havde jeg fat i Samsungs tablet fra Ativ serien og det er virkelig lækker og tynd. Derudover så havde jeg også fat i en, som jeg desværre ikke ved hvad hed, fra Lenovo som også var virkelig lækker.
Ja, ikke super journalistik fra min side når  jeg ikke kan huske hvad de hedder, men jeg er jo heller ikke journalist.
Pointen er at der virkelig kommer mange rigtig rigtig lækre Windows 8 tablets i den nærmeste fremtid.

Windows Phone 8 telefoner

 

Nokia, Samsung og HTC var selvfølgelig også til CampusDays og vise deres kommende telefoner frem.

Nokia

Jeg var jo med til præsentationen af Nokia’s Lumia 820 og 920, så jeg havde prøvet at have dem i hånden. Dog måtte vi dengang ikke prøve selve telefonerne, fordi Windows Phone 8 ikke var frigivet.

Dette problem havde vi jo heldigvis ikke denne gang, så nu kunne man få lov at lege lidt.
Og jeg kan sige at man godt kan se Nokia’s billedestabilisering når man filmer og tager billeder. Det virker rent faktisk. Det er ikke “magisk” og fuldstændig vanvittigt, men man kan sagtens se at billeder ikke er så rystet og optaget film kører meget mere flydende.

Det er nogle rigtig lækre telefoner som virker robuste og solide. De vejer dog også en del, skal det nævnes. De er ret tunge at have i hånden.
For mig er dette dog ikke et problem, jeg har mere imod at de er så store. Men det gælder generelt alle de nye Windows Phone 8 telefoner som alle er 4+ tommer.
Men det er nok bare mig der skal vende mig til at have en så stor telefon.

HTC

HTC’s 8S og 8X blev jeg virkelig overrasket over. Vi har jo alle set billeder af dem og de ser flotte ud. Men i virkeligheden er de bare endnu mere cool. Formen, med den tynde kant, gør at de føles enormt tynde når man holder dem i hånden. De er også en del lettere end fx Nokia og kombinationen af den tynde følelse og den relativ lette vægt, gør at telefonen føles relativ lille.
Virkelig overrasket over HTC’s telefoner, meget højre kvalitet end hvad jeg før har set fra HTC.

Samsung

Samsung Ativ S overrasker også. Med dens store 4.8 tommer skærm, troede jeg at det ville være en telefon som overhoved ikke ville have min interesse. Men efter at have prøvet den, må jeg sige at den faktisk ikke føles så stor som den rent faktisk er, fordi den er så ultra tynd.

Men ja, det her er så bare lige mine hurtige tanker og meninger efter at have haft telefonerne i hånden i en kort periode. Ved ikke om du for noget ud af det, men lidt håber jeg da.
Men selvfølgelig skal man jo selv prøve dem, da vi jo alle har forskellige præferencer. Så når de lander i butikkerne her i løbet af november måned, så er det ned og prøve dem af.

Windows Phone 8

Mht. Windows Phone 8 så har jeg ikke så meget at sige andet end hvad Microsoft selv har fortalt. Det er umuligt at sige noget brugbart om det efter at have stået med en demo telefon og prøvet det i 5 min. af gangen. Windows Phone 8 kan man først udtale sig sådan rigtig om når man rent faktisk har brugt det i nogen tid.
Men jeg vil da lige gøre opmærksom på, synes jeg nemlig ikke der er blevet gjort så meget opmærksom på, så indeholder Windows Phone 8 altså en del flere ting end dem som lige blev fremhævet ved lanceringen.
Det er ikke kun ting som “Børnehjørnet” (som det hedder på dansk) osv. der er nyt i Windows Phone 8. Der er mange andre små ting og fixes så vidt jeg har kunne se.
Men mere om det/dem når jeg engang får fingrene i en Windows Phone 8 telefon.

WindowsFan.dk brugere

I løbet af de 3 dage til CampusDays mødte jeg relativ mange brugere her fra siden. I hvert fald flere end jeg havde regnet med. Jeg skilter jo ikke som sådan med hvordan jeg ser ud, men der var alligevel en del der kunne kende mig (baseret på billede fra mine kommentarer antager jeg) og det resulterede i nogle hyggelige snakke. Tak for det!

 

Tags: , , ,

Category: Andre nyheder

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Kimse siger:

    Du må få trykt nogen trøjer eller skjorter ned logo på ;)

Leave a Reply