Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Anmeldelse af Microsoft Surface RT (YouTube videoer) - WindowsFan.dk

Anmeldelse af Microsoft Surface RT (YouTube videoer)

| 6. november 2012 | 6 Comments

Der er efterhånden ved at være en del anmeldelser af Microsoft Surface RT derude. I dag faldt jeg over nogle stykker på YouTube som jeg lige tænkte jeg ville dele med jer.

Ved ikke med jer, men jeg for da ikke mindre lyst til at have sådan en fætter af at se disse videoer.

En ting man dog kan undres er over hvor lidt nogle af dem rent faktisk ved om Windows 8. Kan ikke lige huske om det er en af nedenstående videoer, men så en tidligere idag hvor han sagde direkte at man ikke kunne søge i Windows Store.
Hmm, så han havde ikke luret “charms” ude til højre og det store “Søg” ikon?

Tags: , ,

Category: Anmeldelser, Windows Nyheder

Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. theis dræberg siger:

  Mht. søgning kan du søge automatisk stort set overalt også i Store ved bare at trykke på tastaturet…

  Men ja, det kan også undre mig. Selv engadgets review af Surface er på nogle punkter manglende i viden om brugen af Windows 8.

 2. jacob siger:

  Har nu haft min surface i 5 dage – jeg er lidt imponeret. Alt kører glidende og antallet af apps øges hver dag. Jeg mangler bare en DanskeBank app og så tror jeg den er helt hjemme.

 3. Steen siger:

  Hører til dem der har (haft?) en Surface på indkøbslisten, men tvivlen har meldt sig. Har f.eks. fået kig på Lenovos tablet med fuld Windows 8, mobilt netværk m.v. og en vægt på ca. 600 gr.! Mener den udgør et fornuftigt og kraftfuldt alternativ til Surface, eller? Der er rigtig mange Win 8 tablets på vej. Er der nogle der har kendskab til sammenlignende tests, benchmarks e.l.?

 4. Mads siger:

  @Steen: Har ingen links, specs eller andet. Men som jeg har skrevet om i et tidligere indlæg for nogle dage siden, så har jeg lige været til CampusDays i København.
  Der var en masse nye Windows 8 tablets og bærbare. Der havde jeg fx en Lenovo i hånden og en Samsung som var ULTRA fede! Lette og tynde. Virkelig nogle lækre maskiner. Ved ikke hvad de hed eller hvad de kostede, men de var lækre.

  Bare lige for at bekræfte din bemærkning om at der er rigtig mange lækre devices her lige om hjørnet.

 5. Jan siger:

  @Steen

  Du kan se alle det nye Windows 8 Hardward fra HP, Dell, Asus, Acer, Samsung og Lenovo her:

  http://windows.microsoft.com/da-DK/windows-8/new-pcs?ocid=GA8_O_WOL_SM_Meet_NewPC_Null

Leave a Reply