Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Nokia Lumia 920 kommer til salg i Danmark d. 29. november - WindowsFan.dk

Nokia Lumia 920 kommer til salg i Danmark d. 29. november

| 7. november 2012 | 17 Comments

Nokia meddeler i dag, at salgsstart for Nokia Lumia 920 i Danmark bliver d. 29. november.  Som tidligere oplyst bliver det de fire operatører Telia, 3, Telenor og TDC, der kommer til at sælge Nokia Lumia 920 på det danske marked.

”Det er meget glædeligt, at den nye Lumia 920 kommer til salg i Danmark om et par uger”, siger Niels Kjelstrup, produktchef i Nokia Danmark, ”Vi mærker en stor interesse fra både vores partnere og fra de danske forbrugere, og jeg ser virkelig frem til d. 29. november.”

Nokia Lumia 920 indeholder det nyeste fra Nokias PureView-teknologi. Med hjælp fra avanceret flydende linse-teknologi kan kameraet i Nokia Lumia 920 tage fem gange mere lys ind end konkurrerende smartphones, uden at bruge blitz, hvilket gør det muligt at tage skarpe, lyse billeder og endda filme indendørs og om aftenen. Kameraet kompenserer desuden for rystelser, når man tager billeder.

Ud over indbygget trådløs opladning kommer Nokia Lumia 920 også med Nokia City Lens, som er den seneste tilføjelse til Nokias lokations-suite og starten på en ny augmented reality-oplevelse i Nokia Kort. Sammen med opgraderinger til Nokia Kørsel og Nokia Transport er Nokias lokations-suite den mest omfattende og integrerede kortløsning i nogen smartphone på markedet i dag.

”Vi har store forventninger til Nokia Lumia 920, som er en innovativ smartphone med meget høj kvalitet i både hardware og software. Det er en af årets vigtigste smartphone-lanceringer, og vi mærker stor interesse for den fra både privat- og erhvervskunder. Vi glæder os til 29. november!,” siger Telenors indkøbschef Jess Agerbæk.

”Vi har set meget frem til at kunne tilbyde Nokia Lumia 920 til vores kunder. Nokia Lumia 920 er en super attraktiv smartphone, som vi har store forventninger til – ikke mindst fordi den understøtter 4G/LTE og dermed kan få glæde af vores lynhurtige 4G/LTE-netværk, som pt. findes i 69 byer i Danmark. Med 4G/LTE kan kunderne opnå hastigheder op til 70 Mbit/s, så nu går det rigtig stærkt. Vi glæder os til at få den i butikkerne i slutningen af november. For dem, der slet ikke kan vente, er der mulighed for at forudbestille den nye Lumia 920 på 3.dk allerede nu,”, siger Stine Green Paulsen, kommunikationschef hos 3.

Nokia Lumia 920 kommer i gul, rød, hvid og sort og kører både LTE og HSPA+. Nokia Lumia 920 har en vejledende udsalgspris på 4.900 kroner inkl. moms og eksklusiv eventuelle tilskud.

Se også andre steder Nokia Lumia 920 kan købes

Tags: , , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (17)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Nino Fencker siger:

  Er det en speciel version til 3 eller en fejl?

  (“For dem, der slet ikke kan vente, er der mulighed for at forudbestille den nye Lumia 930 på 3.dk allerede nu,”, siger Stine Green Paulsen, kommunikationschef hos 3.)

 2. Mads siger:

  @Nino: Nej det tror jeg ikke, det er nok bare en fejl. Teksten er taget fra en pressemeddelse.

  Jeg retter det lige.

 3. Claus Krogsgaard siger:

  Bedste nyhed længe!!! :)

 4. Asger siger:

  Nu er det så bare at man skal vente helt til d. 29. Syntes det lader til at have lange udsigter.

  Vil det kun være muligt at købe den gennem teleselskaberne? Eller får “almindelige” forhandlere den også? muligvis først senere?

 5. Mads siger:

  @Asger: Jeg har lige opdateret linket faktisk, hvor jeg nu i bunden linker til Telefoner siden her på WindowsFan.dk som lige præcis svare på dit spørgsmål.
  Mange af de nye telefoner kan nemlig også købes andre steder.

 6. roblon1@live.com siger:

  kommer opgraderingen til lumia 900 altså windows 7.8 også d.29 nov.

 7. Mads siger:

  @roblon1: Det tror jeg desværre ikke du skal regne med, desværre.

 8. Martin siger:

  Desværre kan jeg ikke se noget om 820.. Nogen der har hørt noget om den…..

 9. Cheveryn siger:

  Nej, hvor har Nokia håndteret hele Lumia 820 og 920 lanceringerne dårligt. Deres forsøg på at opbygge et hype er fejlet så hårdt. Jeg ville rigtigt gerne købe en Lumia 820 men den kommer tilsyneladende ikke i år, så overvejer ATIV S.

 10. Peter siger:

  Gad vide hvornår ‘de andre’ får Lumia 920? El-giganten, Proshop mv.?

  Mht. at “3” skulle have skrevet forkert med nummeret “Nokia Lumia 930″ ect. så kan man på WMPoweruser og WPCentral’s hjemmesider se, at f.eks. i USA og Kina får de 820’ern i special udgaver som understøtter de forskellige netværk derovre. De får lov at kalde dem 810, 822 og 830. Så om der kunne komme Lumia 930…måske ;-)

  Se her:
  http://wmpoweruser.com/nokia-lumia-830-leaks-in-china/

  http://conversations.nokia.com/2012/11/05/breaking-down-the-lumia-810-820-and-822/

 11. Mads siger:

  @Peter: Proshop.dk har angivet levering (forventet) d. 7. dec. lige pt på 920.

  Se de andre her også:
  http://www.windowsfan.dk/telefoner/

 12. Mehran siger:

  http://i.imgur.com/3IWdv.png?1
  Her til folk der brokker sig for meget over den vægt

 13. Bo Andersen siger:

  @Mehran

  Fedt med den lille vægt ting, giver da lidt perspektiv :)

 14. Briso siger:

  i elgiganten kan man i følge deres seneste reklame købe lumia 920 fra d.14/11 uden abonnement. (kan ikke lige linke reklamen da det er den fysiske til i næste uge jeg ser i, og ikke er på deres hjemme side endnu)

 15. Martin siger:

  De har ikke bogen i glostrup, men det havde jeg heller ikke forventet

 16. Jakob siger:

  Er der nogle der ved hvornår 7.8 kommer ud?

Leave a Reply