Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Nokia Lumia 920 på prøve #1 - WindowsFan.dk

Nokia Lumia 920 på prøve #1

| 9. november 2012 | 17 Comments

Hov, hvad er nu det? :) (Sorry for smiley- kunne ikke lade vær)

Dem der følger med på twitter kunne i går se at jeg havde fået fingre i en Nokia Lumia 920.

Jeg vil over de kommende dage skrive om mine oplevelser og erfaringer med den. Måske kommer vi så vidt at der kommer en video også lige som sidst med Nokia Lumia 900. Dette må tiden vise.

Som alle de andre “På Prøve” indlæg jeg har lavet, så skal de ikke læses som en “anmeldelse” i den her struktureret forstand. Altså, mine indlæg er ikke nødvendigvis i stil med, eller følger samme fremgangsmåde, som de fx gør på mobil.nu, Tv-2 Beep, mobilsiden.dk.
Jeg er ikke journalist, men udvikler, så forvent ingen journalistiske guldkorn. Jeg skriver disse indlæg fordi jeg synes det er sjovt og er i bund og grund bare en bruger præcis som dig.

Fordi WindowsFan.dk jo er et meget mindre site end de førnævnte, så gør det også at jeg rent faktisk kan svare på langt de fleste spørgsmål der kommer.
Så stil endelig spørgsmål til Lumia 920/Windows Phone 8 i kommentarfeltet i disse indlæg. Ret mig også endelig hvis der er noget jeg har fået galt fat i. Hvis jeg har misforstået noget, er der stor sandsynlighed for at andre kommende Windows Phone 8/Lumia 920 ejere også vil det. Så er det godt at kunne finde det rigtige svar her.

Nå, men nu til det lidt mere interessante.

Hvad er der i kasserne?

Ja det var jo ikke kun en Nokia Lumia 920 der var med, der var også en trådløs oplader og en lille FatBoy at lægge opladeren i. Her ses indholdet, jeg antager jeg ikke behøver beskrive indholdet. Til dem der gerne vil se lidt nærmere på tingene, så har jeg da også lige taget nogle billeder af FatBoy’en og selve den trådløse lader. Laderen lægges ind i FatBoy’en, så din telefon kan ligge der blødt og hygge sig.

 

Men nu til den nok lidt mere interessante kasse, nemlig den med Nokia Lumia 920 i – lad os pakke den ud også.

Her er alt det normale man finder i en smartphone æske. Lader, en lille nøgle til at få micro-sim holderen ud, en manual (hvem læser dem?), et headset og så selve telefonen. Én ting jeg dog ikke vidste var at der fuldte et matchende headset med i en flot gul farve som det ses. Det er endda et in-ear headset.
Hvor godt det er ved jeg ikke endnu, har endnu ikke fået prøvet det, men synes det er meget rart at de matcher telefonens farve.

I har selvfølgelig allerede set en del billeder af telefonen, men jeg synes da også lige jeg skulle tage nogle.

 

    

(Ja, jeg har Dr. Doofenshmirtz som profilbillede)

Førstehåndsindtrykket er at dette er en virkelig solid telefon. Den er stor, hvilket jeg jo tidligere har udtrykt at jeg ikke bryder mig om, men jeg vil virkelig prøve at at accepterer at nye smartphones bare er 4+ tommer. Det er jo ikke kun Nokia der laver dem så store, det gør de alle sammen (læs: Windows Phone 8 telefon producenterne).

Glæder mig virkelig til at dykke ned i Windows Phone 8 og se hvad der er nyt og så selvfølgelig også til at se hvad det meget omtalte kamera i Nokia Lumia 920 egentlig kan.

 

Tags: , , ,

Category: Anmeldelser, På prøve

Comments (17)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin siger:

  Fedt – jeg er slet ikke misundelig ;) Jeg synes det ser ud til den har flad skærm, er det rigtigt? Jeg troede ellers den skulle komme med afrundet glas som 800’eren.

 2. Flemming Riis siger:

  fedt :)

  hvis du får tid må du gerne test hvor langt den trådløse lader rækker , vil have fræset en lader op i mit skrivebord når den bliver til salg , men det kræver den kan række en 4-5 mm.

 3. Mikkel siger:

  Du skal sgu ikke sige undskyld for smiley :)
  – Det er da federe end nogle af de andre tørre anmeldelser, der bliver skrevet andre steder.

  Ellers en god test der er lavet her! Fortsæt det gode arbejde WPF!

 4. Steen siger:

  Får vi også et indblik i hvad der rører sig bag startskærmen på WP8? :-)

 5. Mads siger:

  @Steen: Ja selvfølgelig!

  @Flemming: Det skal jeg lige prøve at se hvad den kan.

  @Mikkel: Har bare tidligere fået at vide at jeg skal holde mig fra smileys i indlæggene, hvilket nok også er rigtig nok. Men jeg er typisk en glad gut, så smileys er blevet en dårlig vane for mig.

 6. keld7 siger:

  Hvordan er batteritiden ? Flere udenlandske anmeldere har kritiseret dette ? Kan den holde en hel dag med blandet brug – surf, spil tale, sms, youtube m.m. ?

 7. Mads siger:

  @Keld7: Har ikke haft den nok endnu til at kunne udtale mig om dette. Jeg kigger dog inde i “strøm” halløjet i indstillinger og der svinger den meget. Dog opdagede jeg igår at det MÅSKE er fordi jeg havde slået “automatisk upload af billeder (i fuld størrelse) til SkyDrive.
  Dette har jeg prøvet at slå fra nu.

  Men altså, den holdt hele dagen igår, men var hjemme ved to syge børn, så havde ikke særlig meget tid til at rode med den :)

  @Flemming: Jeg skal nok prøve at lave en bedre test, men jeg prøvede lige her før at tage en af fruens Bolig blade (ca. 5 mm tryk) og lægge oven på FatBoy’en og så telefonen ovenpå. Den registrede fint at den opladede. Men mere end det har jegikke lige fået prøvet endnu, det er jo ikke sikkert den oplader optimalt på den måde, men den fik kontakt uden problemer.

 8. Mads siger:

  @Keld7: Iøvrigt, skal i Ilva med fruen her om lidt, så der kommer den virkelig til at stå sin prøve, da min erfaring er at jeg i sådanne situationer VIRKELIG har brug for min telefon så tiden går hurtig :P

 9. Steen siger:

  Mens Mads er i Ilva kan man hygge sig med den her super anmeldelse.
  Den gør i hvert fald noget positivt ved mine bekymringer og forbehold på størrelse og vægt :-)
  http://allaboutwindowsphone.com/reviews/item/16129_Nokia_Lumia_920_review.php

 10. Torben siger:

  Kan jeg lokke dig til at poste firmware versionen? Er lidt interesseret i om det ser samme som der ligger på “Dev” modellen.

 11. SimonK siger:

  Jeg var i Windows8/WP8 Trucken igår. Der havde de udstillet en Nokia Lumia 920 blandt andet. Jeg gik ind på kamera og det så mere realistisk ud end virkeligheden på den klare skærm og med det gode kamera

 12. Mads siger:

  @Torben: Firmwareversionsnummer: 1232.2109.1242.1001

  @SimonK: Ja kameraet+skærmen giver en ret fed oplevelse.

  Nå, fik ikke brugt den helt så meget i Ilva som forventet, det var en relativ hurtig og smertefri oplevelse :P
  Mne mht. batteri er det svært at sige noget endnu, lige nu er det weekend så mit forbrugsmønster er noget anderledes end normalt.

 13. Vagn siger:

  hvordan er den med musik? nu tænker jeg på om om musik app’en er en live tile så ens musik billeder skifter hvis du forstår??

 14. Asger siger:

  Jeg har et spørgsmål, jeg simpelthen ikke kan få svar på noget sted. Kan man få den til at håndtere lydbøger, eller er det, ligesom i 7.5, sådan, at man skal konvertere dem til podcasts? Jeg vil sætte meget stor pris på, at du finder ud af det :) (Der var en smiley mere)

 15. Karkov siger:

  lidt sjovt der allerede er så mange forskellige firmware versioner til den.

  der er dog ingen DK versioner ud over den første

  http://karkov.org/920fw.jpg

 16. Mads siger:

  @Karkov: Ja, men der må være logik i galskaben :)

  @Asger: Ved ikke hvad du mener med at “håndterer” lydbøger? Uddyb gerne, så jeg ved hvad jeg skal kigge efter.

  @Vagn: Umiddelbart så skifter “Musik” tilen ikke live, men jeg har den også som den mindste tile størrelse, så det KAN være derfor. Skal lige prøve at teste det – når jeg får telefonen tilbage fra min største søn som lige pt spiller Angry Birds via Børnehjørnet.
  Men det som man i hvert fald KAN er at sætte den til at skifte lockscreen baggrunden ud med album billedet eller noget. Dog har jeg ikke helt set det virke endnu, men tror at det er fordi det ene album jeg har lagt over på den lige nu ikke rigtig har album billeder (en CD jeg har rippet for 7-8 år siden inden de røg på loftet, så ingen billeder).
  Har endnu ikke kunne prøve det med fx Spotify fordi Spotify lige pt ikke findes til Windows Phone 8. Jeg antager at det er fordi Spotify bruger nogle native api’er i WP7.5, som jo nok ikke er helt ens på WP8, så de er vel ved at lave den op. Håber snart den kommer.

 17. Mads siger:

  @Martin: Jeg kan ikke huske om jeg fik svaret på den her, men kan 920 har afrundet glad som Lumia 800 har. Så der er ikke den der “dumme” kant som på 900. Føles ret godt.

Leave a Reply