Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Nokia Lumia 920 på prøve #3 - WindowsFan.dk

Nokia Lumia 920 på prøve #3

| 13. november 2012 | 6 Comments

Jeg blev i et af de tidligere indlæg spurgt om hvor langt denne trådløse opladning kunne række, da han gerne ville bygge den op under sit skrive bord.

Jeg har ikke udført de helt store tests, da materialet som er imellem laderen og telefonen jo nok er af stor betydning.
Men jeg har udført testen du kan bruge hvis du har et skrivebord af bolig-blade :)

Som det ses så virker det op til 1 cm ca. bliver afstanden større end det ligger den og slår til og fra hele tiden. Med denne afstand på ca. 1 cm skal jeg ikke kunne sige om der er tab af effektivitet eller om den oplader med fuld kraft.

Så jeg vil antage at hvis man fræser op i bordet så der måske er 5 mm eller noget af en træ bordplade, så skulle de gerne virke.

Og når vi nu snakker trådløs opladning, så kan jeg fortælle at jeg virkelig havde svært ved at se hvad jeg skulle bruge det til, inden jeg fik det.
Men nu her på 4. dagen må jeg indrømme at det virkelig er lækkert. Selvom det er meget nemt lige at komme opladeren i telefonen, så er det bare endnu nemmere bare at ligge den på dens lille Fatboy der.

De demoer jeg havde set af det tidligere, så det virkelig skidt ud for den der demoede det gjorde meget ud af at lægge den meget præcis, som om det ikke ville virke hvis den bare lå lidt forkert. Nu har jeg så prøvet det selv i praksis og den behøver overhoved ikke ligge præcis før den lader. Derudover er det tydeligt at høre når den lader. Du lægger den bare på puden, så går der 1-2 sek, “ding” siger den så og så ved man den lader.

 

Alternativ kan man jo prøve at lade den på sit komfur – men det er helt på egen risiko – jeg er nok mere fortaler for lige at købe den lille Fatboy eller bare den trådløse oplader.

Tags: , , ,

Category: Anmeldelser, På prøve

Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Peter siger:

  Hej Mads
  På Pocketnow.com rapporterer flere om genstarts problemer med Windows Phone 8:
  http://pocketnow.com/2012/11/13/nokia-lumia-920-reboot-problem

  Det var desværre netop dét problem jeg havde med min HTC Radar og som fik mig til at returnere den. Har du oplevet spontan genstart af Lumia 920 overhovedet?

 2. Mads siger:

  @Peter: Har ikke oplevet det en eneste gang på Windows Phone 8. Ikke endnu i hvert fald :)

 3. Alex siger:

  @Peter – heller ikke her har jeg oplevet noget endnu.. Og jeg har brugt mobilen i snart 5 dage..

 4. Mark siger:

  Jeg tror faktisk at magnetfeltet til trådløs opladning har meget nemmere ved at komme igennem en bordplade af træ, end et så tykt blad, da både træ og papir primært består af cellulose molekyler, men de molekyler er MEGET tættere pakket i et blad.

  Jeg har selv en plan om at integrere en oplader i mit skrivebord, så jeg finder nok ud af det så snart min 920’er og oplader ankommer ;)

 5. Asger siger:

  Så kom dagen, har lige bestilt en Lumia 920 hos Telmore. Den er lige blevet sat til salg.

  Til jer der skal have en: Go Go GO!!! :D

 6. Søren siger:

  Mere interessant: Kan laderen koge vand? :-)

Leave a Reply