Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Nokia Lumia 920 på prøve #4 - WindowsFan.dk

Nokia Lumia 920 på prøve #4

| 22. november 2012 | 7 Comments

Jeg har tidligere talt om at jeg var ret imponeret over kameraet i Nokia Lumia 920. Specielt er jeg imponeret over det her billedstabilisering som Nokia Lumia 920 er født med.

Dette gør at ens videoer bare bliver en lille smule mere rolige at se på. Gør man sig virkelig umage, kan man få det til at se ud som om kameraet står på stativ nærmest.

Der findes masser af eksempel videoer derude, så jeg har ikke været ude og forsøge at teste kameraet i forskellige scenarier eller op imod andre telefoner. Dette kan du sikkert finde et andet sted. Jeg har bare brugt kameraet som jeg nu engang bruger mit kamera i min telefon.
Her forleden stod morgensolen lige ind på vores plankeværk, hvilket fik rimen på det til at fordampe. Det så ret flot ud, så det hoppede jeg lige ud og filmede med Nokia Lumia 920.

De er ikke optaget under perfekte forhold, faktisk rigtig dårlige forhold med det stærke modlys, men synes nu den gør et rigtig godt stykke arbejde. Det er klart at videoer optaget i mere normalt/korrekt lys ser bedre ud, men som nævnt kan i finde masser af dem på YouTube som linket til ovenfor.
Derudover er ovenstående videoer “kun” optaget i 720p. Nokia Lumia 920 understøtter faktisk 1080p, men 720p er det den står på som default, hvorfor mine videoer er optaget med dette.

Jeg har også været på legepladsen med ungerne og fanget min største søn i spring fra gynge. Dette klarer den også virkelig flot og får relativ skarpe billeder ud af det.

 

Selvfølgelig er det ikke sådan at Nokia Lumia 920 bare altid tager perfekte billeder. Den misser også fokus engang i mellem og så må man lige tage billedet om. Jeg tror dog ikke at det er telefonen der har et problem, det er nok mere fordi jeg typisk tager billeder af mine unger, som oftest er i bevægelse, og derfor nemt kommer ud af fokus.

Jeg synes dette kamera er helt fantastisk og det bedste jeg nogensinde har haft. Når Nokia Lumia 920 nu kommer ud i butikkerne her i næste uge, skal du næsten gøre dig selv den tjeneste og hoppe ned og prøve den. Når du så får den i hånden så prøv at optag en lille video og se hvor rolig det bliver i forhold til din gamle telefon.
Jeg var ret imponeret da jeg prøvede det første gang og det er virkelig svært at forklare/vise, det skal prøves.

Du har sikkert og læst/set eksempler på at Nokia Lumia 920 også tager bedre billeder end konkurrenterne ved lav belysning. Jeg har taget nogle billeder i lav belysning, men de siger ikke så meget i sig selv da det nærmest kræver man selv var der da de blev taget, for at kunne se hvor gode de er. Ja, man kunne teste/vise dette på mange måder, men i dag kom jeg lige på en måde at beskrive det på.
Når man tager billeder med Nokia Lumia 920 i lav belysning, så bliver billederne sådan som du (med dine øjne) så det da du tog det. Det er i hvert fald tæt på den oplevelse jeg har med det kamera her. Med alle andre telefoner jeg har haft, så sidder man i en lav belysnings situation og vil tage et billede, når billedet så er taget er det bare helt sort, hvilket jo ikke er særlig brugbart. Her synes jeg at Nokia Lumia 920 giver dig et billede som ser ud sådan som man selv, med sine menneske øjne, ser tingene i virkeligheden – i hvert fald tæt på.

Ved ikke om denne forklaring reelt var særlig god, den lød godt oppe i mit hoved, håber du forstår hvad jeg mener.

 

Tags: , , ,

Category: Anmeldelser, På prøve

Comments (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Jinky siger:

  Super godt billede af drengen :-)

  Min er bestilt. Glæder mig til at få den og prøver den af med mine unger :-)

 2. Alex siger:

  Har også leget en del med kameraet på 920’eren og hold da k**t den sparker røv.. På højde med fleste digital kamera derude. Jeg blev selv overrasket over, hvor nemt det er at tage flotte billeder med denne mobil.

 3. Anders siger:

  Har lige fået min Lumia 920 i dag. Super fed mobil, men jeg er nu ikke videre imponeret af kameraet. Selvfølgelig godt for en mobil, men det kommer slet ikke i nærheden af det 41 MP pureview kamera som Nokia præsenterede tidligere på året med 808’eren.Det kommer ikke i nærheden af et P

 4. Anders siger:

  Hvorfor bliver kommentarer skåret af?

 5. Mads siger:

  @Anders: Det skulle de da heller ikke gerne? Hvor skrev du kommentaren fra, hjemmesiden eller app’en?

  Prøv evt. at skriv beskeden igen og lad os se om det ikke virker.

 6. Anders siger:

  Jeg skrev fra app’en, men skidt med det. Fandt også ud af hvorfor mine billeder var ret dårlige. Linsen var lidt fedtet og så var de alle taget ved ISO 800.Idag har jeg taget nogle stykker ved ISO 100 og med ren linse og det ser meget bedre ud, så jeg er ret tilfreds med kameraet nu.

 7. Mads siger:

  @Anders: Ok, det kan jo sagtens være en bug i app’en.

Leave a Reply