Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Få flere søgeresultater i Windows 8 Store - WindowsFan.dk

Få flere søgeresultater i Windows 8 Store

| 23. november 2012 | 9 Comments

Jeg har efterhånden set flere spørge i forummet om hvorfor de kun får meget få apps frem når de søger i Windows 8 Store.

I nogle tilfælde er Windows Store som standard sat sådan op på din PC/Tablet, at den “hjælper” dig med at finde apps som er på dit eget sprog.

Dette er bare tit, i hvert fald for danskere, ikke nogen hjælp da du får meget færre resultater på dine søgninger.

Så, hvordan slår man så dette fra, jo det er meget simpelt.

Ind i Store på din Windows 8 maskine.

Settings->Preferences-> her slår du så de to indstillinger fra som du kan.

Den ene hjælper der med at få apps på dit eget sprog, den anden hjælper dig med at finde app’s som er optimeret til “tilgængelighed”. Dette betyder hvis du fx er svagtseende, hørehæmmet eller ligende.

Tags: , , ,

Category: Tips & Tricks

Comments (9)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Tommy Beck Kobberøe siger:

  Hej Mads. Den indstilling kan jeg ikke lige finde. Når jeg er i Store’n kan jeg højreklikke og vælge Start eller Dine Apps. Højreklikker jeg på Store’n på Start siden får jeg kun det sædvanlige. Søger jeg i Indstillinger på Store får jeg heller ingen ting.

 2. Mads siger:

  @Tommy: Når du er inde i Store, går du ud i “charms” menuen (kør musen op i højre hjørne af skærmen og kør den derefter ned af).
  Her ligger “Settings/Indstillinger” og det er her du skal ind.

  Virker det? :)

  Husk at denne “charms menu” er forskellige fra app til app, så du skal være inde i Store app’en når du gør det.

 3. Tommy Beck Kobberøe siger:

  @Mads: Tak Mads, nu har jeg kørt Windows 8 siden den første developer preview, og jeg har stadig ikke vænnet mig til den “charms” menu. Jeg har mange gange brokket mig over manglende søgefunktioner i såvel Store som Mail og Music, indtil jeg er kommet i tanker om det smarte nye design :-( Måske er det smart til touch, men duer ikke til tastatur og mus efter min mening

 4. Måården siger:

  @Tommy – Det er ganske rigtigt at interfacet ikke rigtig egner sig til mus og tastatur, sårn ved første øjekast.
  Men giver man sig tid til at lære genvejstaster til de forskellige funktionaliteter, så kommer man faktisk så langt at det bliver en hel fornøjelse at sidde med det nye interface.

  Personligt er jeg stor fan af “Win+I”, “Win+C” og “Win+Q” genvejene.

  Den første er til Settings menuen. Man slipper simpelthen for at finde Charms baren frem for dernæst at trykke på Settings.
  Den næste er til selve Charms baren – den bruger jeg ikke så tit, mest til at få klokken frem på skærmen.
  Den sidste er til søgefunktionen. Den er super effektiv. Søger altid i den app du har åben, hvis dette er muligt.

 5. Tommy Beck Kobberøe siger:

  @Maarden. Tak for tippet. Jeg har læst om genvejene før, men jeg har aldrig været til genvejstaster. Man opfandt vel musen fordi den var smart. Men de er jo rare at kunne når man står i et koldt serverrum med en Windows Server 2012 – uden mus….

 6. SimonK siger:

  Jeg kan ikke søge i Windows 8 store :(

 7. Steen siger:

  HejsaHar købt en Surface i De med Windows Rt på og synes heller ikke at jeg kan finde ret mange apps. Jeg har førsøgt at ændre indstillinger men kan ikke finde omtalte charms.Jeg har også prøvet at ændre location til fx US, det giver lidt andre apps men ikke flere.Er der nogen der har forslag?HilsenEllers tilfreds ejer af Surface Rt

 8. Mads siger:

  @Steen: Prøv de genveje som Måården beskriver længere oppe.

  “Charms” er den sorte bjælke med de her 5 ikoner som kommer frem ude i højre side når du køre din finger ind fra højre på skærmen.
  Ligesom din Surface forklarer når man installerer den.

  Virker det?

 9. Claus siger:

  Hvordan gør man på en PC med windows 7??

Leave a Reply