Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Hvem har fået deres Nokia Lumia 920 i dag? - WindowsFan.dk

Hvem har fået deres Nokia Lumia 920 i dag?

| 29. november 2012 | 97 Comments

Så kom dagen hvor Nokia Lumia 920 skulle være at finde i de danske butikker.

Jeg har selv haft den i ca. 14 dage nu og bliver gladere og gladere for den. Du kan læse mere om hvad jeg skriver om den her.

Har nogen her på Windowsfan.dk fået/købt deres endnu?

Tags:

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (97)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

 1. EXO Suho | 23. maj 2014
 1. Alexander siger:

  Jeg snakkede med Telenor, der kun havde den i sort, så jeg må vente til næste uge’ish og få den i gul der :)

 2. christian olsen siger:

  Fik min hvide lumia 920 idag fra callme… Den trådløse fatboy oplader kan jeg dog først få om 14 dage.. ØV! hehe

 3. Freddy92 siger:

  Fik kun bestilt min i dag, får den nok engang næste uge.
  Måtte bare have den i gul !

 4. Mads siger:

  Cool! Den gule er for fed efter min mening, SÅ cool en farve :)
  Har fundet ud af på jobbet at man kan bruge den til at dele gule kort ud ;)

 5. Christian siger:

  hey har lige fået min nye Nokia Lumia 920 i gul, men er der nogle der ved hvorfor at mine forældre skal tilføje mig til “min Familie” på Windowsphone.com for at jeg kan downloade apps?

  ps. er er 17 og fra december

 6. Christian siger:

  Man skulle bare lige ændre sin fødselsdato :D

 7. Bo Andersen siger:

  Har købt mig en i sort, kan jo ikke få i grå som jeg havde foretrækket :)
  Den er super lækker, tror hurtigt jeg vænner mig til størrelses forskellen fra L800!
  Oplevelsen når man får startet op er ikke nogen wow oplevelse, men det følelses trygt og godt som man er vant til. Den nye startskærm er dog super lækker.

 8. Morten N. siger:

  Mig…:) and it’s awesome

 9. Lars Andersen siger:

  Hej
  Det har jeg i hvert fald :)
  Den er rigtig lækker :)

 10. Michal siger:

  Super lækker, men mangler app.Lyd på video er super god i forhold til andre smartphones.Vil give den 8/10 stjerner

 11. Anders siger:

  Fik den også den 29. Imponerende da jeg ikke regnede med at leveringsdatoen holdt.

 12. Troels siger:

  Jeg købte den sidste der var i Teliabutikkerne i Århus i går. Sort 920’er :)
  Kæmpestor i forhold til min iphone 3gs, men hold da op den er hurtig!

 13. Jens siger:

  Fik fra Callme uden Fatboy. Meget bedre end Lumia 800

 14. Henrik Christensen siger:

  Jeg fik 2 stk. fra Telia i går d. 29.

 15. Christopher siger:

  Venter stadig på min 920 fra 3

 16. Asger siger:

  Min kom med posten igår fra Telmore. Den er godt nok hurtig i forhold til L800, men skal dog lige vende mig til størrelsen. Imponerende nemt at få indstillet den med mail numre osv. via skyen. Det holder! Så kører samspillet med windows 8 på computeren også ret godt må siges. Har dog kun fået udforsket nogle få ting, men det tyder godt.

 17. Michael siger:

  Jeg opsagde hos 3 og købte den i,Telia butikken på Frederiksberg. Sådan går det når 3 skider på deres kunder. Det er min første windows phone og damn det er et lækkert system. Gik fra en iPhone 4 og jeg ser mig ikke tilbage.

 18. Morten siger:

  fik min i tirsdag fra tdc

 19. Hans Kristian siger:

  Venter stadigvæk på min fra 3…:-((

 20. Markus siger:

  Den gule er åbenbart slet ikke til at få fat på :-(

 21. skipper siger:

  jeg fik min 920 fra 3 idag som de havde lovet.
  sendt den 29-11 og modtaget den 30-11 :-)

 22. Allan siger:

  Fik min igår og finder stadig nye ting – men den holder ikke strøm så længe, der kommer vel en opdagering der løser dette

 23. Adam siger:

  Hej, har netop købt min ved Telia men er vildt skuffet over pakken. Det lader til at pakken har været åbent for der mangler b.la. nøglen til at åbne dims-kort holderen og pakken ind i ser meget rodet ud. Den oplevelse man normalt få når man åbner en ny tlf-pakke var der slet ikke. Og især når man ikke kan bruge den. Kæft jeg er skuffet. Andre med lignende oplevelse? Nogen idé hvad jeg skal gøre, returnere den eller?

 24. Svein siger:

  Har som virksomhed bestilt nye gule enheder via vores leverandør Atea. De kunne ikke levere i denne uge, men lover levering i næste uge.Til info kiggede jeg forbi for at kigge på en i den lokale TDC butik i Holbæk, men de fortalte at de havde fået dem hjem i torsdags og var udsolgt samme dag. Kender ikke til hvor mange de havde fået hjem. Men interessen ser ud til at være stor ;)

 25. Thomas siger:

  Hentede min i telia igår, wow den er hurtig i forhold til l800. Fantastisk skærm og lækker størrelse, med hensyn til vægten synes jeg slet ikke det er noget problem. Synes dog at batteritiden skuffer en del, men det bliver vel rettet på et tidspunkt…

 26. Kim siger:

  Fik min med posten torsdag formiddag, dog uden Fatboy, håber den bliver eftersendt fra Callme. Jeg har før været iPhone bruger, men nu skulle der ske noget nyt, og jeg er bestemt ikke skuffet over Lumia 920.
  Batteritiden viste sig at være lidt dårlig 4 1/2 time så var den tom. Men efter konstant brug er det jo ikke så underlig, fandt også ud af at jeg ikke have fuld 4G / 3G dækning, så ændrede jeg højeste forbindelseshastighed til 2G og det har givet meget bedre batteritid, 15timer og stadig 54% tilbage.

 27. Brian siger:

  Har ligeledes modtaget sort Lumia 920, og er imponeret over brugervenlighed ift. opsætning og brug. Jeg oplever dog også en begrænset batterilevetid sammenlignet med iPhone 4 som jeg kommer fra. Håber at der kommer en løsning herpå, for jeg vil nødigt gå tilbage til iPhone. Det er uhyre forfriskende at anvende Windows ift. Apple.

 28. Mads siger:

  Nu har jeg jo haft 920 i nogle uger og jeg synes også at have problemer med batteriet de første par dage. Men efter lidt tid var det som om det gik over. Jeg mistænker lidt at den står og sætter en masse op i baggrunden og at det er derfor. Iøvrigt kommer der et indlæg her senere på dagen med link til en cool batteri app til windows phone 8 så du kan følge med i hvor hurtigt dit batteri aflades.

 29. Claus siger:

  Fik en gul i går og den er suveræn :)
  Lige bortset fra mobildata/MMS det virker ikke.
  Har Bibob/Telenor hvilket den også skriver i opsætningen, men der er ikke hul igennem.

 30. Morten siger:

  den er godt nok hurtig i forhold til L800 men jeg var også heldig at få den før tid har dog ikke prøvet 4g endnu men den er rar at bruge fordi skærmen er så stor og synes ikke den føles tung

 31. Mortend siger:

  Kanon telelefon. Fik den d.29/11 og bliver sgu mere og mere glad for den. Selvfølgelig i gul. Bliver endnu federe når der kommer flere apps.

 32. Martin Kofoed siger:

  Efter at 3 også havde taget røven på mig med iPhone 5. Så gik jeg helt sukkerkold. Jeg opsagde mit abonnement og købte en sort lumia 920. Det har jeg ikke fortrudt et sekund. Det er da den suverænt fedeste telefon jeg nogensinde har ejet. jeg har nu prøvet både Samsung Galaxy s3, Iphone 1-5. Den slår alt… Nokia er tilbage…:0)

 33. Whatt Every siger:

  Fik min 29. november 2012, men kameraet har aldrig virket siden. Ikke en eneste photo eller video kan Jeg tage. Meget frustrerende! Har Jeg fået en brugt/defekt Lumia phone, skujlt som ny? Jeg har krævet den byttet ASAP:(

 34. Ulrik siger:

  Efter en lidt frustrerende jagt på to dage rundt i KBH for at finde en forretning der rent faktisk fik den gule på lager i mere end 1 styks ad gangen, fik jeg den fredag.

  Jeg ved ikke hvor jeg skal starte, form, funktion, kamera, det hele er bare gennemført og går op i en højere enhed desto mere man benytter den.

  Den gule farve er så meget federe i virkeligheden end på billederne. Der er bare lige det snært mere kraft i farven når man ser den i virkeligheden.

  Jeg var virkelig splittet mht. 920 eller 8X, men den tvivl er blevet gjort til skamme med kameraet og Nokias indbyggede apps. 8X virker indholdsløs i forhold til Lumiaen… og størrelsen er sgu heller ikke slem. Tværtimod, den føles solidt bygget og som en rigtig herretelefon! Ligger lækkert i hånden med fin tyngde.

  Er elektronik forelsket! :)

 35. Michael siger:

  Fik min sorte 920 i fredags. Damn den er fantastisk. Gik fra iphone til denne. Suveræn telefon. Størrelse og vægt emmer af kvalitet.

 36. Niels siger:

  Har det seneste år været den særdeles tilfredse ejer af en Lumia 800. – Fik min Lumia 920 i går, og må sige at den klart overgår mine forventninger : super lækker telefon, meget lækker at betjene og utrolig hurtig på nettet.

 37. Sven siger:

  Fik min fredag Elgiganten.Vildt fed, men ingen mobildata/ mmsBibob/Telenor…..

 38. Mads kristensen siger:

  Er os super glad for min 920, gik fra iphone 4s til samsung galaxy 3 til lumia 920 og det er klart den bedste dog ryger den 2 karaktere ned på grund af maglende app’s fx kunne jeg godt bruge spotify hertil (mest fordi jeg allerede har betalt for det og har lidt over et halvt år tilbage) eller noget tilsvarede, men alt i alt langt bedre end noget af det andet skrammel jeg har prøvet.

 39. Frederik siger:

  @ Mads K.

  Hej Mads.

  Jeg har Spotify på min tlf. App’en er på Marketplace. :)

  Mvh. Frederik

 40. Mads siger:

  @Frederik: Så har du ikke en Windows Phone 8 telefon :)

 41. Whatt Every siger:

  Fix min Nokia Lumia 920 byttet i dag, nu med et funktionel Kamera. Det gik, hos Telia, “fast & fluid” med bytteriet. Jeg er meget glad:):):)

 42. Mads siger:

  @Whatt Every: Perfekt, tillykke med den.

 43. Palle siger:

  Vil gerne købe denne tlf. i gul i dag. Jeg bor i KBH. Hvor kan jeg få den? Vil blive meget glad for respons :-)

  Mvh
  Palle
  – Sådan en “halvgammel” mand på 36, som egentligt ikke ved en skid om elektronik. ;-)

 44. Navid siger:

  Jeg modtog min igår præcis klokken 12:07 ;)
  Lumia 920 Gul, virkelig fed.. Syntes dog det er irreterende med det meget korte kabel til opladeren

 45. Mads siger:

  @Palle: Jeg ville køre til en af centrene i/omkring kbh hvis jeg var dig. Fields, Fisketorvet, ja måske køre ud til Rødovre Centrum, og så ellers tage den ene tele shop efter den anden :)

  Alternativ kan du også lige ringe til de forskellige butikker først.

  Lad os høre hvad det ender med :)

 46. Palle siger:

  Mads

  Tak for råd. Jeg fik købt en i Telia, Fields. De havde den dog kun i sort. Prisen var 4345kr, til oplysning. De havde ikke den der fatboy endnu.

  Rart med lidt legetøj, skønt jeg ikke på nogen måde er tlf. – eller elektronik nørd. ;-)

  Mvh
  Palle

 47. pmalm siger:

  Jeg fik min 920 fredag fra 3. Gik fra en L800 og har bestemt ikke fortrudt opgraderingen. Den virker meget gennemført. Er meget imponeret over kameraet, det fanger virkelig meget lys ind når det er mørkt. Da jeg både har Win8 pc og surface også, har jeg opsagt mit spotify og bruger istedet xbox-music. Syntes det virker helt fint.
  Min holdte strøm ca. 30 timer efter første fulde opladning og blandet brug. Kan allerede nu mærke at det er blevet bedre.

  Nu venter jeg på den røde som jeg har bestilt fra ATEA til min kæreste..

 48. Navid siger:

  Min er allerede død.. Sort skærm og kan ikke tændes eller noget, sikke noget lort.. Har læst at det sker for mange

 49. Bo Andersen siger:

  @pmalm

  Hvordan er Xbox musik i forhold til Spotify?
  Er der en afspiller til Windows(7)?
  Kan man lave lister som i spotify?

 50. Navid siger:

  Fik liv i den igen ved at holde volume knappen og tænd/sluk knappen nede i mere end 10 sekunder

 51. Anders siger:

  fik min fra proshop i dag med DT-910 bord laderen (den hvor den står op i) så mangler jeg bare Fatboy’en…

 52. Mr. D siger:

  Har modtaget min i dag. En hurtig vurdering…1. Fin batteritid2. Fed og super enkel menu3. Desværre har den ikke flash ?4. Masser af fine apps. Jeg har stort set fundet de samme apps, sim jeg havde på min android.5. Virker sket ikke som om, at den vejer 180 gram, man lægger ikke mærke til det.6. Virker super hurtigt sammen ned Skydrive. Billeder bliver uploadet LIGE med det samme.7. Lækker lækker telefon, med få mangler.

 53. Navid siger:

  Synd at den går sort på tilfældige tidspunkter, det er vel det eneste der ikke måtte ske for Nokia?

 54. Ejvind siger:

  Har også en 920 og den er super lækker. Fruen blev misundelig og købte også en, men nettet virker heller ikke på hendes. Det lader til at være et problem der kun berører bibob her i landet. (ved ikke om det også gælder for telenor) og bla.a virgin i GB. Ved ikke hvad det drejer sig om, men telia virker i hvert fald.

 55. Markus siger:

  Min gule er helt perfekt! Eneste minus er at jeg får vildt mange af de samme sms’er på 4g, men jeg ved ikke om det er 3s skyld.

 56. Mads siger:

  @Ejvind: Prøv evt. nogle af de opsætninger her. Ved ikke om der er en til bibob, men ville lige dele:
  http://www.windowsfan.dk/2011/12/22/indsamling-af-netvaerksopsaetnings-informationer-brug-for-din-hjaelp/

 57. Mr. D siger:

  …har ingen problemer overhovedet. Alt kører bare perfect og super hurtigt. (Call Me/Telia net)Jeg er 100% færdig med Android telefoner.Det eneste jeg savner, er en “hvem ringer” app. Men det kommer jo…

 58. Peter siger:

  En lille hurtig søgning her til formiddag mht. tilgængelighed af 920’ern i forskellige farver:

  Proshop har den sorte til levering 10. dec, og hvid/rød/gul 3. januar 2013.

  Telenor har den sorte/hvide på lager men ikke den gule/røde.

  Bibob har den sorte/hvide/røde på lager men ikke den gule.

  TDC webshop har den sorte/røde men ikke den gule. De fører ikke den hvide.

  Telia’s webshop har den gule/sorte på lager. De fører ikke den hvide/røde.

  Jeg var hos en Telia butik i Århus midtby og de havde kun den sorte model på lager. TDC butikken på Strøget I Århus havde ikke nogen 920 overhovedet endnu.

  Jeg synes det er lidt ‘synd’, at man som normal køber ikke kan få alle varianter af 920’ern her op til jul. Især nu der er ‘run på’ ;-)

 59. Peter siger:

  Og El-giganten skriver levering den 20. december på alle farver.

 60. Mr. D siger:

  Call Me har sort, hvid og rød på lager, til lev. med det samme.

 61. pmalm siger:

  @Peter
  ang. proshop, så ændre de konstant deres leverings tidspunkter, så dem kan man ikke regne med. Har fulgt med flere uger nu, da jeg skal bruge en rød til min kæreste. Har bestilt den fra atea, men de kan ikke sige noget om hvornår de forventer at levere…

 62. pmalm siger:

  @Bo Andersen

  Hånden på hjertet så fungere spotify bedre efter min mening. Men nu har jeg heller ikke brugt xbox music så længe… Ved ikke om der findes afspiller til win7.
  så vidt jeg ved kan man ikke lave lister som i spotify. Man kan vidst kun lave lister på det musik som man har hentet ned på telefonen. Men prøv det, der er en måned gratis.

 63. Bo Andersen siger:

  @pmalm

  Der findes ikke afspiller til Windows7 desværre.
  Der er faktisk svar på det meste i de denne video:
  http://youtu.be/07wM1-lIsrM

  Jeg er i den situation nu jeg netop vil give det et forsøg, men ikke kan oprette Music Pass da det ikke kan genkende den computer jeg sidder på.. Jeg har simpelthen lyst til at brække mig ud over det hele og benytte en række gloser jeg nok skal spare jer for her over hvor absurd åndssvagt det system er!

 64. pmalm siger:

  @Markus

  Jeg har oplevet det samme i Hillerød på 3s 4G net, modtog pludselig de samme fem sms som da jeg var på 3G inden… tænkte ikke over det før jeg læste dir indlæg.

  Kan tilføje at jeg har målt hastigheder på 28,93 Mbit ned og 7,22 op. På Lumia 920 via 3s 4G net i Hillerød.

 65. Rene siger:

  Jeg var sent ude med bestllingen, så måtte jagte rundt for at finde en forhandler. 3 påstod at den sorte ikke var udsolgt da jeg var ude d.20 november, men alligevel var den ikke med posten som lovet d.30. Den kom dog dumpende d. 3 december. Har ikke haft nogle problemer overhovedet, så er positivt overrasket. Kameraet er da sygt godt, når man lige lærer de forskellige indstillinger. Billeder i mørke, når man bruger aften tilstand, er jo helt vildt imponerende.

 66. Navid siger:

  Jeg er helt uforstående overfor at ingen nævner de kæmpe problemer der er med telefonen.. Der er masser af fejl og batteri tiden er elendig..

 67. Markus siger:

  Min holder batteri som min iPhone gjorde så det er jeg tilfreds ned. Hvilke fejl taler du om? Har du over vejet om du har fået en defekt?

 68. Mr. D siger:

  Min holder fint en helt arbejdsdag. Den ligger på ca. 20% kl. 23 efter en hel dag.

 69. Ep siger:

  Fik den igår ….den er fed

 70. NicolajK siger:

  Fik 2 stk uden problemer d 7-12 hos Telenor ved Bilka Næstved. Det blev til en rød og en gul :-) Den “rigtige” Telenor butik i centeret havde kun sort og hvid hjemme. Der hvor jeg købte havde de alle farver på lager.
  Super fed telefon :-)

 71. Jens siger:

  Jeg er også vildt glad for min 920 (smed min iPhone 4 i brændeovnen) Den eneste anke jeg har er, at jeg ikke kan bruge den til lydbøger. Dét ærgrer mig meget!
  Den spiler filerne i vilkårlig rækkefølge … Nogen der kender et tricks? (Måske bærer jeg mig forkert ad…) :-)

 72. Christian siger:

  Andre som ikke har modtaget deres trådløse oplader fra callme endnu??

 73. Kjeld siger:

  Er lidt lun på 920`eren, har lige nu N8, men er der T9 tastatur og kan man SE smiley`erne, ved at 800 ikke kan vise dem, og det er da irreterende ;(

 74. Mr. D siger:

  Keld: Du kan hente det i marked….

  Christian: Mangler også at modtage min. Jeg har skrevet til CallMe i går og venter på svar….

 75. Christian siger:

  Mr. D : Tak for svaret, prøver selv lige at ringe til dem ;-)

  kjeld : Lumia 800 kan sagtens vise smileys og 920’eren er proppet med dem.. Ingen app behøvet ;-)

 76. Kjeld siger:

  Hmm, kender 2 der har en 800, og de kan ikke vise smileys ??

 77. pmalm siger:

  Min 800 kunne fint vise smileys.. Og som sagt så er 920 proppet med smileys og diverse :D

  Har lige fået bekræftet at atea ikke får nogen hjem inden jul… så den røde jeg havde bestilt til min kæreste må jeg finde et andet sted :(

  Nogen der ved hvor den kan hentes ? :D

 78. Mr. D siger:

  Elgiganten har den sorte i Odense og den gule i Kbh. og Slagelse.

 79. Kjeld siger:

  Er der èn der kort kan beskrive fremgangs måden, for at få den til at vise smileys grafisk og ikke kun med punktummer og parenteser, tak, tror jeg kender 2 der vil blive glade så ;)

 80. Christian siger:

  Kjeld : den skulle nu gerne selv vise dem.. Kan dog ikke huske om de er kommet sammen med en senere opdatering… Har de ikke en smiley knap i nederste linie af tastaturet??

 81. Kjeld siger:

  ved ikke, møder dem først imorgen, så må jeg lige se om jeg kan finde ud af det. .

 82. Peter siger:

  Elgiganten har nu 920 i rød og hvid på lager i følge deres webside.

 83. Kjeld siger:

  Christian:
  Jo, den har de på tastaturet, men har misforstået dem lidt, de kan godt se dem i beskederne, men når de skal finde en smiley og sende èn med i en besked, er der kun tegnene der vises, og ikke de grafiske smileys, og så er der jo ret mange tegn, de skal holde styr på jo ;)

 84. Christian siger:

  Kjeld: okay på den måde hehe… Kan underligt nok ikke huske hvordan det så ud på min 800… På 920’eren er det dog smileys du vælger under den menu hehe ;-)

 85. Kjeld siger:

  Hehe, ok, måske er der en anden der ved det så, ;)

 86. jette siger:

  Hej
  hvordan får man t9 tastatur på 920? Jeg har lige købt denne lækre tlf men mangler virkelig t9 tastaturet…

 87. Thomas siger:

  På min 920’er er der både gammeldags smileys og nye smileys.

  Når jeg trykker på smileyen forneden på tasteturet, kommer der en masse ikoner med muligheder.

  Nr. 3 ikon fra venstre, ser sådan her ud på min… :)
  Der ligger alle de gamle smileys under.

  Hvis jeg bruger de nye, modtager mange to firkanter. Fordi de ikke kan vises.

  Jeg er helt enig med jer der savner T9.
  Qwerty bliver jeg aldrig fan af, og er klart det største minus jeg kan komme på.
  Der var også problemer med at den ville dele mine ord. F.eks. “sammenhold”, ville den splitte til “sammen hold” automatisk, når jeg trykkede mellemrum.

  Men det skulle være deaktiveret nu, efter jeg slog, ret stavefejl, fra.
  Ordbogen er stadig sat til.

  “Det er på nuværende tidpunkt ikke muligt at skifte til T9-tastatur, som flere brugere efterspørger. Det burde være simpelt at lave denne mulighed i en software-opdatering, men vi har p.t. ingen oplysninger om, at T9 skulle være på vej til Windows Phone fra Microsoft.”

  Læs mere: http://www.mobilsiden.dk/mobiltest/nokia-lumia-900-et-sikkert-hit-mobiltest,lid.21415/#ixzz2GcL4PPiv

 88. Henrik siger:

  Hej Thomas
  Hvordan kommer du ind og deaktiverer ret stavefejl , har kun haft min lumia 2 dage så er lidt på herrens mark nogle gange

 89. Ebbe siger:

  Hej. Jeg har lige fået min 920, og det er fed, men her til morgen var den slukket og kan ikke tændes igen. Den var fuldt opladet da jeg gik til ro. Samme problem havde jeg med min 800, der var til rep i næsten 4 mnd. sidste år. Har andre haft samme problem?

 90. Markus siger:

  Hold tænd/sluk og skru ned knapperne inde på samme tid

 91. Torben siger:

  Hej

  Fik min gule Lumia 920 fra Telia efter 14 dage i restordrer.(fikførst af vide, at den var i restordrer da jeg ringede ind efter en uge og spurgte hvor min tlf blev af)
  Fik efterfølgende af vide, at Nokia ikke virker med Spotify. (igen et platskud fra Telia.
  Satte den til opladning i går aftes og nu er den helt død og kan ikke tænde. Heller ikke med cowboytricks som at holde flere knapper inde samtidig.(tak dog Markus alligevel-det gav lidt håb)
  Det stinker for meget til mig. Herregud den koster jo kun 4-5000 tusinde….kæft jeg er sur.

 92. Torben siger:

  ….Så fik jeg den ide at slutte den døde 920’er til pc og loggede på Zune for at opdatere….så kom der sku liv i lortet….selvom den så ikke fuldførte opdateringen …det skulle jeg kontakte Nokia omkring…Husker desværre ikke navnet på den opdaT, MEN MÆRKELIGT ER DET DA……
  Kom igen nokia og Windows….jeg er ikke ovenud begejstret endnu—

  Mvh

  Torben

 93. Markus siger:

  Du kan bare opdatere den fra telefonen af, men godt at høre at du fik liv i den! Hvis du ikke havde ville du jo heller ikke have mistet 4-5000 kr. Den kan jo byttes inden for 2 ÅR :-)

 94. Bo siger:

  Hej, har lige fået min 920 :-)

  Men jeg kan ikke skrue op for lyden. Når jeg prøver tænder/slukker den for min ringetone???? Help!

  Bo

 95. Simon Væver siger:

  Hvordan ændrer jeg min fødselsdagsdato på min konto, så jeg kan hente APPS?

Leave a Reply