Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Microsoft Surface Pro fra $899 - WindowsFan.dk

Microsoft Surface Pro fra $899

| 29. november 2012 | 12 Comments

Så har Microsoft endelig officielt løftet sløret for hvad de kommende Surface Pro kommer til at ligge på – eller rettere hvor de starter rent prismæssigt.

Som det ses kommer Surface Pro til at starte på $899 (ca. 5000 kr.). Dette er dog USA priser må man antage, så her hjemme skal vi nok lægge lidt moms/skat oven i. Et forsigtigt bud ville nok være omkring 6000-6500 kr.

Nu står der de kommer “tidligt 2013″, dette gælder nok igen USA, så vi her hjemme skal måske kigge lidt længere ud i fremtiden før vi kan gå ned og købe en i en butik her hjemme. Dog har man lov at blive overrasket – så venligst Microsoft – overrask os med lancering her hjemme i Danmark i starten af 2013 også.

Læs mere om Microsoft Surface Pro her

Tags: , , ,

Category: Windows Nyheder

Comments (12)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Thomas E siger:

  Det bliver sweet :-)

 2. Mads siger:

  Det gør det nemlig :)

 3. FacilisDK siger:

  Pyyyha. Til den pris må jeg hellere vente til at jeg kan købe en brugt… Engang i år 2015 ;)

 4. Morten McCandless siger:

  Nogen der ved hvornår RT modellen kommer til Danmark.

 5. Rasmus siger:

  Alt for dyrt i forhold til de forventninger jeg havde omkring den… hvis de skal vinde nogen markedsandele med den, tror jeg de bliver nødt til at sætte den væsentligt ned i pris.

 6. Thomas Ebling siger:

  Lad os nu se hvad den endelige pris bliver, og i forhold til specs er den efter min mening ikke sindsyg dyr :-)

 7. Jacob P siger:

  Når man regner lidt på det er det jo faktisk ikke dyrt. Her får du en tablet som samtidig kan fungere som fuldblods bærbar pc. Så kigger vi på den anden mulighed køb en alm bærbar, køb så en tablet ved siden af så ender du med to forskellige produkter til ca samme pris for en enhed der smart nok er lavet til at kunne Transformere til begge dele :)

 8. Kemal Köse siger:

  Jeg har sku allerede fået kuldegysninger ved at tænke på den!<3 Det bliver sku nok lækkert med sådan en i hånden, husk på at RT kan kun køre på ARM-processorer. Det betyder, at Windows RT ikke kører på x86 og x64 processorer som Windows 8 Pro. Det har stor betydning for, hvilken software man kan køre på Windows RT,og man kan slet ikke installere software på Windows RT, som ikke kommer fra Windows Store.!!
  Så vis i skal installere programmer så som; Photoshop, Visual studio, Mssql, skal i vælge Surface with pro.!
  Windows RT understøtter ikke mange af de funktioner, som en med Windows 8 Pro vil gøre det. Man kan eksempelvis ikke logge på virksomhedens domæne med Active Directory, samt skal i ikke brokke jer over prisen da i nu får Indmaden svarende til det, man finder i en bærbar pc, der kvalificerer sig til Intels Ultrabook-mærkat.

  M.V.H
  Kemal Köse
  http://www.twitter.com/42kemalkose

 9. Det mig siger:

  Prøv med en pris på minimum 8000 – formentlig højere ;)
  Og hvad andet er, så burde det måske også nævnes at vi risikerer slet ikke at se nogen surface i Danmark. Det har været vidst siden starten af november.

 10. ALI siger:

  Glæder mig til den er ude, og man kan se endelig pris.
  og bedre brugt pris :) var det ikke slutningen af denne måned, syndes ikke man høre noget.

 11. Thomas Ebling siger:

  Har lige bestilt surface 32 GB med type cover :-D glæder mig, så må jeg få PRO når den kommer ;-)

 12. Morten McCandless siger:

  Kan man få dansk cover endnu?

Leave a Reply