Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Nokia Lumia 920 på prøve #5 - WindowsFan.dk

Nokia Lumia 920 på prøve #5

| 29. november 2012 | 13 Comments

Som i måske husker så lavede Nokia et relativ uheldigt stunt som optakt til lanceringen af Nokia Lumia 920. For at gøre en lang historie kort, så viste de en video som indikerede at være optaget med en Nokia Lumia 920, for at vise hvor stabilt billede var på den. Det vidste sig så at det var en “simuleret” video, som bare skulle vise hvordan det ville komme til at se ud, ca., for videoen var nemlig optaget med et professionelt kamera.

Men nok om det, Nokia var hurtigt ude og undskylde/forklare og det var fint.

Nu har jeg jo så en Nokia Lumia 920 som jeg prøver af og da jeg cykler på arbejde hver dag, tænkte jeg at det da ville være oplagt at optage en lille video med den. Altså en “Cykel test” om man vil.
Der er dog ingen ladies der cykler med mig på arbejde i solnedgang mens de vinker i godt vejr. Så i må nøjes med en tur der er lidt mindre ophidsende i kedelig dansk efterårs vejr.

Apropo turen, 5 point til dem der kan gætte hvor den er filmet henne.

Jeg har tilføjet lidt musik, via YouTube, til ovenstående video i et forsøg på at lave den lidt behagelig. Skulle du være interesseret i versionen med original lyd så kan den ses her.

Hvordan den så klarer opgaven må i jo hver i sær have jeres mening om, men jeg synes den klare det ok. Selvfølgelig ryster billedet, jeg cykler og holder telefonen med en hånd. Men på trods af rystelserne så synes jeg nu den er rimelig rolig og behagelig at se på. Til de interesserede findes der også andre der fx sammenligner med iPhone 5.
Videoen er optaget i 1080p og det skal nævnes at videoen altså er i en lidt pænere kvalitet i original versionen. YouTube har gjort noget som gør den lidt mere gnidret og udskarp – også selvom man ser den i 1080p fra YouTube. Ved dog ikke rigtig hvad jeg kan gøre ved det.

Nå, men her har i min lille cykel test.

Tags: , , ,

Category: Anmeldelser, På prøve

Comments (13)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

 1. Nokia Lumia 820 på prøve #3 - WindowsFan.dk | 15. februar 2013
 1. kenneth siger:

  det ser da fint ud men det er da nu ingen wooooow oplevelse. man forstår lige pludselig hvorfor det skulle snydes fra nokias side.

 2. Mads siger:

  @Kenneth: Well, nej ikke som det er her.
  Men hvis jeg havde øvet mig nogle gange og fundet ud af hvoradn jeg bedst holdt den stille, så havde det nok set lidt bedre ud.
  Og ja, hvis vejret så havde været godt så havde det helt sikkert også hjulpet på det.

  Hvis jeg rammer en ind i en solskins dag skal jeg prøve at huske at prøve igen og virkelig prøve at holde den stille.

  Den video er taget af en omgang og i et forsøg.

 3. Nickels siger:

  Jeg tager de 5 points… Tak for en fin lille film, og tak for gensynet med min salige faders hvilested.

 4. Alf Lenni siger:

  Vestre Kirkegaard og omraade, taet v sjaeloer ;)

 5. Mads siger:

  @Alf: Præcis :)

  @Nickels: Så lidt. Det er faktisk en meget flot kirkegård.

 6. Whatt Every siger:

  Hej winFan, tak for den fri wp-app

 7. Mads siger:

  @Whatt Every: Var så lidt, tak brugerne af siden her, nogle af dem har nemlig været med til at lave app’en. :)

 8. Erik siger:

  Hej
  Jeg overvejer at anskaffe en Lumia 920 som afløser til min iPhone 4s, men er noget i tvivl grundet størrelsen.
  Hvordan oplever du størrelsen. Er den til at snakke i?

 9. Asger siger:

  @Erik: Jeg har skiftet fra Lumia 800 (hvilken jeg vil mene har samme størrelse som iPhonen). Jeg var meget skeptisk omkring skiftet til 920, pga. størrelsen. Skæbnen ville så at jeg tabte min L800, der gik så meget i stykker at jeg ikke syntes det kunne svare sig at reparere den. Jeg kastede mig derfor ud i en 920. Jeg vil også erkende jeg syntes den var ret stor da den kom ud af kassen, og brugte de første par dage på at gå at overveje om jeg havde dummet mig lidt. Som tiden er gået er jeg blevet mere og mere glad for den. Det er altså virkeligt fedt med den store skærm når man bruger den. Forstået på den måde at det godt kan virke lidt voldsomt at hive så stor en klods op af lommen bare for at se hvad klokken er, eller lige tjekke om man har fået en mail/sms.
  Omvendt når du så skal skrive en mail, surfe på nettet, eller bruge en app. Så er det altså en kanon størrelse den har. Det giver altså bare lidt ekstra at der er plads til noget mere på skærmen, at man ikke skal “scrolle” hele tiden

  Mht. at tale i den, er det ikke noget jeg har mødt problemer med. Har haft den siden den blev frigivet, og vil mene jeg har snakket i de fleste miljø’er efterhånden (inde, ude, blæsvejr, maskinlarm, åbent kontorlandskab osv.). Uden at andre har haft svært ved at høre mig, eller omvendt. Det jeg prøver at sige er at jeg ikke mener størrelsen resulterer i uheldig placering af højtaler mikrofon i forhold til øre og mund.

  I sidste ende er jeg godt tilfreds med den, og kan kun anbefale den. Kommer selv fra iPhone, og vil i den sammenhæng lige sige at WP platformen er markant anderledes i forhold til iOS. I sidste ende kan de det samme, de virker bare på to, i min verden, meget forskellige måder. Det tog mig lige et stykke tid at komme ind i hvordan WP fungerede. Så hvis du skifter, så må du ikke tro de kun ser anderledes ud når du kigger på dem.

  Når det blev lidt en lang smøre, håber noget af det kan bruges.

 10. Erik siger:

  @asger: Tak for svaret – og ikke en lang smøre ;-)
  Det er nok sådanne ærlige svar og erfaringer der kan få mig til at tage skridtet.

 11. Kristian siger:

  Jeg har skiftet fra Nokia Lumia 900 til 920’eren og jeg er pænt glad for den… Kort smøre fra mig :-)

 12. erik siger:

  Så er jeg ejer af en lumia 929 :)
  kan I anbefale en app til podcast? Jeg kan ikke få DrPodcast til at fungere :(

Leave a Reply