Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Nokia Lumia 620 announceret - WindowsFan.dk

Nokia Lumia 620 announceret

| 5. december 2012 | 2 Comments

I dag har Nokia announceret en ny Windows Phone 8 telefon – Nokia Lumia 620.

The entry-level handset has a 3.8-inch TFT screen at WVGA resolution (800 x 480), a 1GHz dual-core Snapdragon S4 Plus processor, half a gig of RAM and 8GB of internal storage, expandable by microSD (up to 64GB cards supported). A 5-megapixel shooter with LED flash capable of recording 720p video occupies the back, while a VGA camera is up front for those self-portraits. Connectivity-wise, you’ll get online via WiFi or WCDMA 3G, with NFC and Bluetooth 3.0 taking care of all your sharing and pairing. “Dual-shot color” interchangeable shells mean you’ll be able to personalize your handset beyond switching up the Live Tile layout, and they also keep the 1,300mAh battery under wraps. Excluding taxes and subsidies, the new Lumia will cost $249 when it begins shipping in January next year, first in Asia, then expanding to Europe, the Middle East and other territories later.

 

Prisen på Nokia Lumia 620 kommer til at ligge på $249, dette er uden moms og afgifter. Et forsigtigt bud på en pris i Danmark må være omkring de 1500-1700 kr, uden abonnement.  Altså en virkelig god pris hvis man skal igang med sin første smartphone fx. eller bare vil have en fed (synes den ser rigtig lækker ud) billig Windows Phone 8 telefon.

Som det også står i citatet ovenfor, så kommer Lumia 620 ud i Asien i starten af 2013 og senere til Europa, så vi skal nok ikke forvente at se den her hjemme før engang til forår/sommer.

Tak til Peter for tippet.

Kilde 1

Kilde 2

 

Tags: ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. FacilisDK siger:

    Rigtig fin telefon. Skærmen er bare ALT for lille, til at den kommer med i mine overvejelser.

  2. Kim siger:

    Den har en perfekt skærm størrelse til mit behov, er bare nervøs for de 512 ram om det sætter nogle begrænsninger?

Leave a Reply