Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Smalltube - WindowsFan.dk

Smalltube

| 9. december 2012 | 2 Comments

Så er Smalltube også klar til Windows Phone. For ca. en måned siden skrev jeg om Windows 8 versionen, som var den første jeg lavede, og nu er en version til Windows Phone så ude i Store.

Konceptet er præcis det samme. I Smalltube laver du som forældre en samling af de videoer du synes de børn skal kunne se. For at ændre i denne liste af videoer kræves et kodeord, som kun du kender.
Dette betyder at ungerne kan starte Smalltube op på telefonen og kun vælge mellem de videoer du har bestemt.
Det er ikke muligt at se relaterede videoer, hvilket er den største grund til jeg har lavet app’en. Mine egne børn fandt nemlig hurtig ud af at trykke på alle de relaterede videoer (på den normale youtube.com website) og problemet med det er, at man hurtig kan komme ud i nogle videoer som børn ikke skal se.

Videoer i Smalltube afspilles rent faktisk på mobil versionen af YouTube, men hvis ungerne klikker på en relateret video fx, så ryger de bare ud til den oversigt du har lavet. Altså ingen mulighed for at se relaterede videoer.

Det er en simpel lille app, men den er virkelig brugbar hvis du har børn mellem 2 og 7 år, eller hvor gamle dine børn nu er før de kan administrerer at bruge det rigtige YouTube.com.

Så har du små børn så giv Smalltube en chance, du kan prøve Smalltube gratis (med reklamer) og se om det er noget som passer til din familie.

 

Feedback er meget velkommen.

 

 

 

 

Tags: , ,

Category: Apps, Dansk udviklede Windows Phone apps

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Peter siger:

  Hej Mads

  Lyder som om du har lavet en lille super app, til os med børn. Du skal vel udgive den til Windows 8? Det håber jeg.

  Mvh
  P.

 2. Mads siger:

  Tak Peter. Den findes til Windows 8 allerede, bare søg efter den.VhMads

Leave a Reply