Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Nokia Lumia 820 på prøve #1 - WindowsFan.dk

Nokia Lumia 820 på prøve #1

| 12. februar 2013 | 3 Comments

IMG_6287

Så har jeg endnu engang været så heldig at få lov at låne lidt nye gadgets. Denne gang er det en Nokia Lumia 820. Nå ja, som det ses var der også en JBL PowerUp højtaler med, men den opretter jeg separat indlæg om, men lad mig allerede nu afsløre at den er ret vild i forhold til dens lille størrelse!

Som altid i mine “på prøve” indlæg her, vil jeg skrive om mine oplevelser og indtryk at telefonen og ikke nødvendigvis opremse en masse specifikationer osv. om telefonen. Disse er alle nemme at finde på nettet og jeg er ikke typen der går op i om en telefon har et 5 eller 8 MP kamera, jeg går op i om det tager gode billeder eller ej.

 

Udpakning af Nokia Lumia 820

Har man haft en Nokia Lumia telefon før er der ikke meget nyt her, hvilket egentlig er helt ok og som forventet. Kassen ligner nemlig alle de andre Lumia kasser og det gør indholdet også, bortset fra selve telefonen selvfølgelig.
Pænt pakket ind, uden at være prangende og lige til at gå til.

IMG_6288

OBS: Som det ses på ovenstående billede, så ligger der en lille seddel oppe til venstre hvor på to lette trin fortæller hvordan du tager coveret af for at indsætte SIM/SD kort i telefonen. På tegningen bliver det lige gjort, haps, med én finger – sådan er virkeligheden dog ikke. Dette er som sådan ikke noget negativt, men det ser meget nemt ud på tegningen, hvilket det bestemt ikke er.
Ville bare lige dele det her, så andre ikke skal sidde derude og have dårlig samvittighed over at have besvær med det.
Bare husk:  BRUG ALDRIG VÆRKTØJ til det – det KAN og SKAL gøres med fingrene.

Nokia Lumia 820 har udskiftelige covere, hvilket betyder at du kan skifte farve på bagsiden af din telefon hvis du bliver træt af den efter nogen tid. Udover det visuelle så kommer nogle af disse covere også med indbygget trådløs opladning. Det er sådan et cover der er på den Nokia Lumia 820 jeg har på prøve, så jeg gøre brug af trådløs opladning, selvom det ikke er en af de egenskaber telefonen er født med.

Lad os se lidt mere af telefonen.

IMG_6290

IMG_6289

 

IMG_6294

 

Nokia Lumia 820 vs Nokia Lumia 920

IMG_6293

IMG_6292

IMG_6291

Nokia Lumia 820 er lillebror til flagskibet, Nokia Lumia 920 og på alle måder en mindre telefon.

Nokia Lumia 820 er fysisk mindre, har dårligere kamera, lavere opløsning, mindre plads(dog mulighed for SD udvidelse) og har en dårligere skærm. Generelt set, en nedgraderet version af Lumia 920 kan man sige.
Prisen retfærdiggøre så dette ved at være ca. 1200 kr. billigere end storebroren. Nokia Lumia 920 koster i dag ca. 4500 kr., hvor en Nokia Lumia 820 koster omkring 3300 kr.

Jeg har nævnt en del gange at jeg synes Nokia Lumia 920 er en for stor telefon at rende rundt med og bruge. Derfor glæder jeg mig til at prøve Nokia Lumia 820, da den føleles væsentlig mindre at have i hånden og i lommen.

Men jeg vil nu tage tester kasketten på og lege med Nokia Lumia 820.

Tags: , , ,

Category: Anmeldelser, På prøve

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Macnuss siger:

    Glæd dig,har lige købt en, og synes den er lækker.

  2. Mads siger:

    @Macnuss: Ja, den ligger rigtig godt i hånden. Specielt det her røde cover der er på den her jeg har, det er ikke så glat som 920, hvilket gør at den ligger rigtig godt i hånden faktisk. :)

  3. alpha siger:

    Ja, men kæmpe minus at skærmen ikke har Gorilla Glass, man kan tydeligt mærke det, bare man trykker lidt på skærmen, kan man mærke at den bukker lidt, det er bare for dårligt, ellers en kanon mobil.

Leave a Reply