Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Microsoft Surface RT i butikkerne fra i dag - WindowsFan.dk

Microsoft Surface RT i butikkerne fra i dag

| 14. februar 2013 | 11 Comments

Så kom dagen hvor Microsoft Surface RT skulle ramme de danske butikker.

I dag er det nemlig d. 14 februar 2013 og det er nu det sker.

Men hvad kommer der så til at ske?
Ja, det ved jeg reelt ikke. Dog ser det ud til at Microsoft har hørt lidt efter hvad jeg fortæller dem (eller også har de selv fundet på det :P), men ser ud til at de kommer til at gøre lidt mere ud af denne lancering.

Jeg fik forleden nemlig en mail fra en bruger af siden her, Simon, som havde spottet denne stand i en Fona butik.

WP_000416

Det ser ud som om at Microsoft denne gang prøver lidt at lave et “Microsoft/Windows” område i fx Fona, hvilket er et skridt i den helt rigtige retning hvis du spørger mig.

En anden bruger af siden her, Alf, skriver i en kommentar:

Kan hilse og informere at Fona og Expert faktisk goer noget ud af det. Surface er synlig og de har begge mere eller mindre attraktive stand/markeringer i butikkerne. Expert siger at de har god efterspoergsel, Fona siger not so much. Dog siger begge at der var meget efterspoergsel omkring jul, hvilket er et godt tegn da det saa paapeger at folk foelger med over atlanten. :)

Happy Surface Launch Denmark siger jeg :)

Jeg syns selv at Surface kan vaere den perfekte studiepartner.

Så det tyder på at det er alle større elektronik forhandlere her hjemme der får sådan et “Surface” område/stand. Med mindre Alf og Simon render rundt i samme Fona butik selvfølgelig.

Men lad os høre hvad I ser rundt omkring i landet. Hvis i er rigtig fancy, så nup et billede af det og post et link til det i kommentarer nedenfor, evt. med info om hvor det er spottet henne.
Hvorfor? Mest for sjov, men også for at få en idé om hvor meget der bliver gjort ud af det rundt omkring i landet.

Happy Valentine’s Day Microsoft Surface RT launch dag!

 

Update 14-02-2013 21:15: Nu har jeg så selv været ude i hele to Fona butikker i dag og begge havde Surface bord med to Surface RT på. En med Touch Cover og en med Type Cover. Har ikke prøvet Type Cover før, men var overrasket over hvor lækkert det egentlig var. Noget som dog ikke helt spiller ved denne opsætning er at den vinkel som Surface RT står i med sin kick-stand der, den passer meget dårlig når den står på et bord i den højde der og man selv står op. Eller også er det bare mig, er en 195 cm, der måske lige er høj nok til at få den præsenteret på den måde.

Jeg snakkede med en af ekspedienterne og han sagde at de havde fået at vide at der kommer en med en USB stik på et tidspunkt og ligesom sætter dem “rigtigt” op. Jeg antager at de så bliver sat op i en eller anden “demo” mode. Lige nu var de bare sat op som en helt ren Windows 8 der lige er installeret, hvilket jo ikke giver et retvisende billede af hvad de reelt kan, ligesom jeg har omtalt i tidligere indlæg. Så måske har Microsoft også lyttet der.

WP_20130214_003

Som det ses på billedet, så står Surface bordet så tæt på iPad bordet som muligt og bordene er samme højde. En højde der er lige præcis så lav at selv relativ små børn også kan nå op og pille ved dem, smart.
Selvom jeg har sendt et link til mit tidligere indlæg til Microsoft, så tvivler jeg på jeg har haft særlig meget indflydelse på hvordan Surface bliver præsenteret i butikkerne. Men det er alligevel sjovt så mange ting i det indlæg som Microsoft rent faktisk har gjort.

Bliver spændende at se hvordan det går med salget og om danskerne tager Surface til sig.

Update 14-02-2013 22:37

Ser ud til at Fona.dk går all-in, i hvert fald gør de noget ud af launch dagen for Microsoft Surface RT. Det fylder stortset hele deres forside i dag opdagede jeg lige, check fona.dk.

De ændre det jo nok, så jeg nuppede lige et screenshot til dokumentation.

SurfaceRTiFona

Tags: , ,

Category: Windows Nyheder

Comments (11)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

 1. Tips og Tricks til Surface RT - WindowsFan.dk | 17. februar 2013
 1. Svein Ingbrigtsen siger:

  Hej,

  sådan ser nyhedssiden under Holbæk på Expert.dk:

  http://holbaek.expert.dk/
  Den største nyhed i dag i Expert Holbæk er:
  HP går “Ultra” med ny ultrabook

  PÅ Expert.dk har de dog en hel side om Surface.

 2. Mads siger:

  Har lige opdateret indlægget her, med lidt observationer og billeder fra min tur i Fona i dag.

  @Svein: Bare de har den i butikken så er det fint. Så får de sikkert skrevet en nyhed om det i næste uge eller noget.

 3. Mads siger:

  @Svein: Check lige Fona.dk her i dag, de har fanget den lidt mere end Expert.dk tilsyneladende :)

  http://www.fona.dk/ – Surface all over, smider lige et screenshot i indlægget også.

 4. Svein Ingebrigtsen siger:

  @Mads Jeg har lagt billede fra en lokale Fona Holbæk på jeres FB side:
  http://www.facebook.com/WindowsFandk?fref=ts
  Efter et besøg der i går eftermiddag.
  /Svein

 5. Asger siger:

  Nu den er kommeti danmark, er det så muligt at få OS på dansk?

 6. Mads siger:

  @Svein: Ja så det godt.

  @Asger: Jeg går ud fra de bliver solgt på dansk, men lagde faktisk ikke mærke til det.
  Men jo, ellers så mener jeg at man kan ændre dem til dansk nu. Tror nok Oldfart her inde fra ved hvordan man gør. Fang ham evt. i forummet.

  Jeg har ikke nogen Surface selv nemlig.

 7. Asger siger:

  @Mads: Bare for at rette dig » “Jeg har nemlig ikke en Surface selv ENDNU nemlig”

 8. Mads siger:

  @Asger: Hehe :)

 9. Alf Lenni siger:

  Opdatering fra den ivrige Alf, der lyder som om at han er en eller ande funky spion. Har faktisk vaeret i en hel del Expert og Fona i Kbh og omegn. Alle er med og det spiller… den eneste der hang med numeren i vandskorpen var Expert i Waves center som ikke havde keyboards paa deres Surface, paa trods af at de reklamerede for bundles (fail i mine oejne, da det er et kaempe selling point). Deres maskiner var ogsaa laast og de kunne vist ikke rigtigt greje det hele. Men men, de pointerede noget positivt: Folk koeber dem og at de generelt er begejstrede for Surface.

  Saa det er simpelthen bare mega fedt at se. Jeg er spaendt! Nu mangler vi bare PRO asap!

 10. Mads siger:

  En lille opdatering. Var i en ny Fona hvor jeg ikke plejer at komme her i går og der var det omtalte Surface området, helt som i de andre.
  Her var de dog sat lidt mere op, så man ligesom kunne prøve dem. Der var logget en “Sofie Hansen” på og man kunne gå ind og læse virkeligheds tro emails osv. Fungerede faktisk ret godt og gav i hvert fald en bedre idé om hvad den reelt kan og fungere.

  Det kan også være de andre Fona’er har fået dette, har de nok.

Leave a Reply