Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
150 procents stigning i salget af Windows Phone i sidste kvartal - WindowsFan.dk

150 procents stigning i salget af Windows Phone i sidste kvartal

| 18. februar 2013 | 22 Comments

WindowsPhoneSalgetSteg150Procent

Selvom salget af Windows Phones, endnu, ikke kan hamle op med hverken iOS eller Android, ja så er det da alligevel en god nyhed at salget er steget.

Analysefirmaet IDC oplyser, at antallet af Windows Phone-enheder i fjerde kvartal 2012 steg med 150 procent sammenlignet med samme kvartal året før.

I salgstal betyder det, at der blev solgt 6 millioner Windows Phone- og Windows Mobile-enheder i de sidste tre måneder i 2012 mod 2,4 millioner enheder i samme periode året før. Dermed har Microsoft 2,6 procent af smartphone-markedet i den periode.

Selvom Windows Phone stadigvæk har en forsvindende lille del af markedet, så ser jeg personlig flere og flere Windows Phone telefoner i min hverdag. Senest min mors chef, som havde fået sin første smartphone, en Nokia Lumia 820. Ikke en jeg lige havde forestillet mig med en Windows Phone. Faktisk havde hun haft valget mellem iPhone og Lumia 820 og TDC sælgeren havde anbefalet Lumia’en – sådan.

Kilde

Tags:

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (22)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Mathias siger:

  Windows er det værste lort længe…. håber virkelig at jeg får mine penge tilbage på min 920´er…. ekstrem ringe telefon og ingen apps der til. og hvis der så endelig er en er det røv dårlig web app… har slet ikke noget godt at sige om den…

 2. Dexxa siger:

  Yeps, jeg har det på samme måde, min Lumia 900 ryger også ud, der er slet ikke nok apps som jeg skal bruge dagligt.

  jeg bytter min 900 ud med min gamle iPhone 4 igen..!!
  Den kan det jeg skal bruge, jaaa, den er nok gamle.!! Men virker 100% ok til mig.

 3. Claus siger:

  Jeg håber, I begge kan få glæde af at skifte tilbage til noget gammelkendt.

  Selv synes jeg, at Windows Phone er et rigtig godt, friskt pust i smart phone verdenen. Det er jo i virkeligheden første gang, der er kommet en reel mulighed for at gøre tingene på en ny og, efter min mening, langt mere brugervenlig måde. I stedet for bare at fortsætte i det samme, gamle spor. Jeg har haft Phone 7 fra start og været glad for det hele vejen. Vel har der da været nogle mangler f. eks. angående apps. Men det må man jo regne med som first mover. Jeg bruger selv en del apps fra kategorien “Produktivitet”. Her er der kun en enkelt, jeg ikke kan få til Phone 7.8, men det er nu ikke sådan, at det ødelægger min hverdag. Diverse foto apps bruger jeg også meget, og her er udvalget og kvaliteten i nogle sammenhænge faktisk langt bedre end for andre systemer.
  Kalender, mail, OneNote osv. kører så gnidningsfrit med min Windows 8, at man bliver nærmest lykkelig :o)

  Alt i alt har det fra start været et rigtig godt bekendtskab med Windows Phone. Jeg er sikker på, at det bliver stort.

 4. Kim Jensen siger:

  Jeg kan godt forstå de 2 andre. De er måske lidt bange for alt det nye der sker, så hellere gå tilbage til iPhons 4/5 så man kan føle sig sikker i et system som ikke har ændret sig i 6 år :-)

 5. Mads siger:

  @Mathias og @Dexxa: Er ked at høre i har så dårlige erfaringer med Windows Phone og Windows.
  Men sådan er det jo, selvom i har iPhones/Android er i selvfølgelig altid velkomne her på siden alligevel :)

 6. Anders siger:

  Tja, jeg har personligt været med Android lige siden HTC Magic kom til Danmark, og en ipod touch da den lige kom ud.

  Alligevel er det i bund og grund det samme i brugerfladen. Selvom der er gået så mange år! Derfor faldt glæden når man købt en ny telefon, fordi forskellen på dem var blot hardware delen.

  Så kom den første Windows Phone 7, som var en super dejlig pust og aldrig havde min HTC HD2 kørt så godt. Det var smukt og hurtigt. Men alt for nyt og lille på market så der manglede apps. Selv navigation var der ikke.

  Nu er dog alt det løst efter windows Phone 8 og Nokia er kommet på banen. Det vokser ekstremt, og hvorfor ikke være klar til fremtiden? Jeg havde en Samsung Note før, men alt virket bare meningsløst når der blev skuet på de nyere Android mobiler (iphone var udelukkede da jeg har en ipad). Alle mobiler kørte stadig på samme producent brugerflade som der fandtes for 1-2år siden. Det blev kedeligt.. Men Lumia 820/920. Der er både spækket med de nyeste hardware, og et helt nyt pust i mobilstyresystem. Som sagt, Microsoft er jo verdens største software producent. Hvis de vil lave noget stort, har de jo penge og magt!

 7. Jørgen Andersen siger:

  Så kom der en ny app fra samsung Zone, Photogram, er ligeså god som den meget roste instagram og som Guldager er forelsket i.

 8. Dexxa siger:

  Man køber en HighEnd Mobil, det var Lumia 900 jo, ikk. :-) og så kommer der KUN1 update og så dropper de den, både Nokia & MS.
  Jeg har nu prøvet 3 stk WinPhone, en HTC og to stk Nokia.

  @Kim Jensen
  Det kan godt være du siger der ikke er sker noget med iOS i 6 år, men Apple upgrader sine telefoner, selv iPhone 3GS, den er fra 2009.

  Men sådan er det også med Android, har prøvet 5 stk telefoner der, igen droppet efter en 0 eller 1 update.

  Jeg er IKKE FanBoy, jeg tester mine telefoner for at se om de virker til daglig brug.

  Citat: Onsdag, 20. februar 2013 – 7:38
  Microsoft har med Windows Phone ikke leveret varen inden for det lukrative smartphone-område. Det erkender bestyrelsesformand Bill Gates.

 9. oldfart siger:

  @dexxa, og 900virker vel stadigt til daglig brug????? ;)

  Jeg vil helst ikke ind i en debat med nogen om iphone. Kender den ganske enkelt ikke, kan blot konstatere at de priser de har, simpelthen ikke kan retfærdiggøres, for en TELEFON!!!

  Derimod kommer jeg selv fra android, og magen til versioneringsræs har sjældent set sin lige!

  Alle OS har en eller anden svaghed – det afhænger af øjnene der ser!
  Jeg er kun glad for mangfoldigheden, men er trist over at de (ms – ævlet – og gågle) ikke kan finde ud af i fællesskab, at lave filformater der ikke giver problemer ved skift.

  For ikke at tale om globale opladere – Det ligner for mig at se en Børnehave!

 10. Dexxa siger:

  @oldfart

  Lumia 900 virker, ja og nej, min Bank er ikke kommet med og kommer nok heller ikke, det er et problem da jeg kun har WebBank, ok jeg kunne jo bare skifte bank.!

  Flere Apps, som til Geocaching, Munzee virker da, men ikke ret godt.

  Nokia Drive er jeg meget glad for, igen jeg tester mine apps MEGET.. -)
  Var på MC tur EU rundt 2012, små 3400 km på 5 dage, den køre bare, flot lavet af Nokia.

  Jeg har ikke tid til at vente på de tager sig sammen, når man sender en ny mobil på gaden, så sørg for de apps som folk bruger virker.

  Men det er da ikke skidt det hele, der er bare for mange ting som halter bagefter og jeg tro ikke M$ tager sig sammen, heller ikke denne gang.
  Jeg var også med på Win Mobil, hvordan gik det lige.!

  Nokia har nok desværre penge til at holde liv i de gamle Wp7.8 phone, deres dage er nok talte (alså tlf) ikke Nokia, så er spørgsmålet bare om man kan finde sig i det eller købe en ny mobil, igen igen.!!

 11. Dexxa siger:

  Ups, det skulle være:

  Nokia har nok desværre IKKE penge til at holde liv i de gamle Wp7.8 phone, deres dage er nok talte (alså tlf) ikke Nokia, så er spørgsmålet bare om man kan finde sig i det eller købe en ny mobil, igen igen.!!

 12. Oldfart siger:

  @Dexxa Jeg har meget svært ved at klandre Nokia – HTC – Samsung – Apple, eller MS for at din bank ikke får sig nulret sammen til at servicere deres kunder!

  Min bank er selv håbløst bagefter, men det kan da aldrig være styresytemsfabrikantens/mobilfabrikantens problem? Den logik kan jeg ikke følge!

  Men ja, der er ikke så mange “prutteApps” i Win-store, som i google-play og apple store!

 13. Dinostang siger:

  Til de to øverste,nu har jeg set rigtig mange kritisere manglen på apps jeg har selv uden held prøvet at spørge om nogen udviklere ville lave apps,det ville de ikke selv om de fik penge for det,nådet er en anden sag,men lad mig høre engang hvad er det egentlig for apps i mangler jeg kommer lige fra symbian så spørger af nysgerrighed,hvad er der er så fantastisk mange gode apps hvad hedder de

 14. Mads siger:

  @Dinostang: Jeg lytter med her, for det vil jeg faktisk også gerne høre.

 15. Asger siger:

  Jeg vil gerne lige knytte en kommentar til den med at MS/Nokia dropper deres tidligere telefoner.

  Det er de ikke en om. Apple har gjort det samme. Jeg købte i tidernes morgen en 3G, kort efter kom 3GS’eren. Der var væsentligt mere power i den (samme som med skiftet til 920 og 820), og iOS fulgte med. Kan ikke huske hvor længe men vil skyde på lidt over et års tid. Så kom der en ny opdatering, hvor min 3G ikke kunne følge med. Den var voldsomt sløv, den frøs godt nok aldrig, men smooth var det ikke. Jeg var for nærig til at købe en ny, så lærte at leve med det. Da 4’eren og multitasking kom gik det helt galt. Det var lidt af et krumspring, men det lykkedes mig at komme tilbage til en gammel version, og min telefon virkede så igen (imponerende så svært det var at gå den anden vej).

  Her syntes jeg at MS og Nokia gør et væsentligt bedre stykke arbejde. De anderkender at der skal drastiske midler til for at følge med udviklingen, men laver stadig et separrat OS (7.8), så ældre enheder stadig virker fornuftigt. Fremfor at lade samtlige telefoner opdatere, velvidende de ikke kan håndtere det nye OS. (Ved dog ikke om det overhovedet var muligt)

 16. Dinostang siger:

  Måske er det spil de mangler for det ved jeg ikke noget om de apps jeg henter skal kunne noget der letter min dagligdag og jeg har alt hvad hjertet begærer lige fra post danmark til smiley kontrol det er ret overdrevet hvad der er syntes jeg,måske er det fordi der ikke er så mange af hver

 17. Frederik siger:

  Det er i virkeligheden ikke den store forskel på Apple og Microsoft mht. opdatering af gamle telefoner. Den eneste forskel er at Apple kalder OS-versionen det samme på alle deres enheder, det betyder ikke at de gamle enheder understøtter alle de nye funktioner. Jeg vil vove den påstand at der er temmelig stor forskel på iOS 6 på en iPhone 3G S og en iPhone 5.

  Når pressen så går ud og siger at iOS er den eneste “ufragmenterede” mobilplatform er det derfor også en sandhed med modifikationer. Faktum er jo at når man udvikler nye features so vil de gamle enheder ikke altid kunne følge med, skal vi så stoppe udviklingen indtil dem der sidder med gamle telefoner har fået sparet sammen til en ny?

 18. Ulrik siger:

  Nu er jeg også meget begejstret for nytænkningen i Windows Phones. Men det er et faktum at der mangler kvalitetsapps.

  Tilgengæld ser jeg, som nyklæggede appudvikler, det som en fed mulighed at lave apps til WP/W8. Hvis man bygger noget i rigtig god kvalitet design/funktionalitetsmæssigt får man noget billig opmærksomhed i et marked fyldt med det jeg kalder “lykkeridder” apps (apps som er dårlige kopier af kendte apps fra andre platforme).

 19. dinostang siger:

  frederik selvfølgelig kan i ikke vente på folk for sparet sammen,men du skal også regne med at alle mennesker har ikke råd til at købe ny high end tlf hver gang der kommer noget nyt en tlf koster mange penge idag så det kunne jo være dejligt hvis man rent teknisk kunne lave apps til feks både 7.8 og wp8 jeg aner ikke om det rent teknisk er muligt,men der kommer hele tiden nye systemer og vi kan jo så ikke smide vores tlf ud,lige er nu det wp8 men tro mig jeg ville ikke bliver forbavset hvis der snart kommer en wp9 og hvad så skal folk så smide deres tlf ud,det holder jo ingen steder

 20. Mads siger:

  Jeg vil give Frederik ret. Både mht. at Apple “skjuler” deres fragmentation bedre end de andre, det kunne de andre jo så lærer noget af.
  Men jeg er også enig i det med at vi jo ikke kan vente på folk for sparet sammen.

  Jeg er helt klar over at det langt fra er alle der bare lige kan købe ny telefon hver gang der kommer en ny. Men det er jo heller ikke en menneskeret at have den nyeste smartphone på markedet.

  Så bare fordi Windows Phone 9 udkommer og kan nogle nye ting, så er din Windows Phone 8 jo ikke blevet dårligere af den grund, den kan højest sandsynlig mere end da du købte den pga. opdateringer, men ikke mindre.

  Mht. apps, så kan man sagtens lave apps der fungerer til både WIndows Phone 7.X og Windows Phone 8. Ved at du gør det, så accepterer du så også ikke at kunne gøre brug af de nye features i Windows Phone 8, da du bliver nød til at bygge din app til Windows Phone 7.X.
  Men det kan sagtens lade sig gøre. Man kan så også gøre nogle forskellige ting, så man får det bedste fra begge to, men det er en længere udvikler snak, som jeg vil spare jer for her.

 21. Dinostang siger:

  Jeg er sådan set meget enig i det hele mads det øverste du skriver er jeg ret enig i bare i forstår alle ikke er lige når det gælder adgang til nye ting,når det sagt mener jeg så også man stadig skal supportere ældre tlf i det omfang det lader sig gøre

 22. Johnni siger:

  Fedt at der er flere der kan se lyset i windows 8! Jeg er selv gået fra iphone til lumia 920…. Det er fantastisk! Endelig noget nyt software der bare virker! Det skal nok komme igang med de få aps der stadig mangler… Jeg synes det ser ud til at æble telefonerne halter bagud efterhånden… De er blevet kedelige…Jeg får også taget meget bedre billeder med 920!

Leave a Reply