Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Nokia offentliggør Nokia Lumia 720 og 520 - WindowsFan.dk

Nokia offentliggør Nokia Lumia 720 og 520

| 25. februar 2013 | 6 Comments

700-nokia-lumia-720-color-range

Nokia Lumia 720 er en smartphone i mellemklassen, som giver en høj kameraoplevelse. Kameraet, som sidder bag på smartphonen, er udstyret med en eksklusiv Carl Zeiss-linse og en blænde på f/1.9, og så kommer Lumia 720 med Nokias unikke kamera-applikationer som eksempelvis Cinemagraph, Smart Shoot og Glam Me. Med et frontkamera, der kan tage billeder i bredformat, gør Lumia 720 det både let og sjovt at tage gruppebilleder med vennerne.

Lumia 720 kommer i fem forskellige farver, og det lækre unibody-design gør det muligt at skifte shell på smartphonen, så man kan få en ny farve eller mulighed for trådløs opladning.

Lumia 720 får en pris på omkring 2.900 kroner inklusiv moms. Smartphonen kommer til Hong Kong, Vietnam og Singapore i første kvartal af 2013 og vil senere blive tilgængelig på andre markeder. En dansk salgsstart er endnu ikke offentliggjort.

 

700-nokia-lumia-520-color-range-1

Med Nokia Lumia 520 får man mange af de features, som man kender fra Nokias anmelderroste smartphone Lumia 920. Den kører på Windows Phone 8, har mange af de samme kamerafunktionaliteter, som eksempelvis Smart Shoot og Cinemagraph, og så kommer den med Nokias prisvindende kortfunktioner. Endvidere har Lumia 520 en super-sensitiv skærm, som gør det muligt at bruge smartphonen med handsker og negle.

Lumia 520 kommer i farverne gul, rød, cyan, hvid og sort og får en pris på omkring 1.500 kroner inklusiv moms. En dansk salgsstart er endnu ikke offentliggjort.

 

Der er altså langt i ovnen til flere “low-end” Windows Phone 8 telefoner fra Nokia. Selv om “low-end” måske kan have en negativ klang for nogen, så tror jeg faktisk Nokia har set en åbning i markedet. Én af grundene til at Android er blevet så udbredt som det er jo netop at der findes masser af billig telefoner med Android.
Det er langt fra alle der har råd (eller lyst) til at købe telefoner til 3000+ kr., lige meget om der så er iOS, Android eller Windows Phone på dem. Hvis Windows Phone formår at forblive et hurtigt og virus-frit OS og Microsoft formår at lave en holdbar måde at få opdateret telefonerne på, ja så kan de have en god chance mod Android. En af de helt store problemer ved Android er netop fragmentation, både i skærmstørrelser osv, hvilket giver udfordringer for udviklerne og i sidste ende dårlige oplevelser for brugerne. Men også når der kommer til udrulning af opdateringer. Mener jeg læste noget statestik her fornylig om at rigtig mange Android telefoner kun for 1 større opdatering efter man har købt dem, hvis de overhoved får en.
Microsoft skal til at have fokus på dette med udrulning af opdateringer, fordi det vil være kritisk for Windows Phones success i min verden at opdateringer kommer løbende og ruller på glidende.

 

Tags: , , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. FacilisDK siger:

  L720 virker som en fornuftig afløser, når min nuværende L900 en gang skal skiftes. Hvilket ikke bliver foreløbigt, da den fungerer som en drøm :D

 2. alpha siger:

  Æv, ville gerne have haft OLED skærm på 720’eren, men det ser fint ud.

 3. Anders siger:

  Vildt som Nokia rykker. De leverer efter min mening de bedste smart phones på markedet i øjeblikket og med mange gratis kvalitets apps, som f.eks offline navigation med kort til mere end 90 lande, photo apps. osv. Imponerende hvad de har nået på så kort tid.

 4. Asger siger:

  Jeg er enig med Anders. Det går godt nok hurtigt med at smide telefoner på markedet. Syntes det er fornuftigt at have telefoner i flere pris- og kvalitets klasser.

  Mon ikke de er ved at have nok nu? Tænker lidt på om de ikke skal bruge lidt energi på at udvikle ny teknologi.

  Jeg syntes det kunne være ret så interessant med dual SIM fx.

 5. Peter Nielsen siger:

  Burde de ikke bare koncentrere sig om at sende 620’eren på gaden først? Nogen der har info om dato for denne model?

 6. Extraneus siger:

  “og så kommer den med Nokias prisvindende kortfunktioner.”

  Men IKKE til udlandet, modsat 620’eren, 820’eren og 920’eren. Dette gælder af uransagelige årsager kun for 520’eren og 720’eren, og man bliver ikke gjort opmærksom på det før man står i Italien UDEN navigation!

Leave a Reply