Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Nokia Lumia 620 lander i Danmark - WindowsFan.dk

Nokia Lumia 620 lander i Danmark

| 19. marts 2013 | 6 Comments

Nokia offentliggør nu, at den mest ungdommelige smartphone i Lumia-serien Nokia Lumia 620 lander i Danmark den 21. marts 2013. Smartphonen har et organisk, uformelt og kompakt design, der gør, at den ligger godt i hænderne, og så har man mulighed for at personalisere smartphonens udseende ved at skifte shell, som fås i syv karakteristiske farver samt i en semi-transparent udgave kaldet dual-shot.

 nokia_lumia_620_color-combo

– Med Lumia 620 har vi skabt et produkt til den nye generation af smartphonebrugere. Det er ikke kun farven, man kan personalisere, hele brugeroplevelsen kan tilpasses hver enkelt person. Man kan ændre størrelsen på de enkelte tiles, så skærmen får præcis det udtryk, man ønsker, og man kan fastgøre elementer til startskærmen, som betyder noget i hverdagen. Det kan eksempelvis være en bestemt Spotify-playlist, som man abonnerer på, eller Facebook – og Twitter-opdateringerne fra en gruppe venner, siger Niels Kjelstrup, som er produktchef i Nokia Danmark.

Samme kameralinser som topmodellerne

Kameraet i Lumia 620 kommer med de samme linser som topmodellerne Lumia 920 og Lumia 820. Hovedkameraet er udstyret med 5MPX, og så har Lumia 620 et godt frontkamera, som kan bruges, når man skal holde kontakten med vennerne over Skype. Samtidig har Lumia 620 Nokias unikke kamera-apps som eksempelvis SmartShoot, der samler en række billeder til ét perfekt billede og giver mulighed for at fjerne uønskede elementer, og Cinemagraph som kombinerer videoanimation og still-billeder.

På trods af at Lumia 620 er den billigste Windows Phone 8-smartphone på markedet, så har Nokia givet smartphonen kræfter til en glidende og lækker afvikling af den nye Windows 8-platform. Under det 3,8 tommer store ClearBlack-display ligger en Qualcomm Snapdragon S4 Plus-processor, som gør det muligt at multitaske mellem flere programmer, streame film i HD samt lynhurtigt at dele content.

Endvidere har Lumia 620 sikker NFC, så man let kan parre smartphonen med accessories som eksempelvis den transportable PlayUp-højtaler fra JBL og det nye headset fra Nokia og Monster, og Nokias prisbelønnede korttjenester med HERE og fri navigation til hele verden.

Telenor: Lumia 620 giver smæk for skillingen

Hos Telenor ser man frem til at få Lumia 620 ind i sortimentet af Windows Phone 8-smartphones, som man mærker en stigende interesse for i Danmark.

– Lumia 620 vil møde stor interesse fra de danskere, der er på udkig efter en sjov, personlig og prisvenlig telefon, som kan meget af det samme som high end-modellerne, siger Jess Agerbæk, som er indkøbschef i Telenor. På trods af, at Lumia 620 er en smartphone i det prisvenlige segment, så har han fornemmelse af, at vi også kommer til at se flere firstmovere med Lumia 620.

– Lumia 620 kommer med den fulde Windows Phone 8-pakke, så man går altså ikke glip af funktionaliteten. Er man nysgerrig efter at prøve Windows Phone 8-platformen, så får man rigtig meget smæk for skillingen med Lumia 620, siger Jess Agerbæk.

Lumia 620 bliver tilgængelig i ikke færre end syv forskellige farver, hvor man har mulighed for at vælge mellem sort, hvid, limegrøn, orange, magenta, gul og cyan. Lumia 620 kommer til at have en vejledende udsalgspris på 1.999 kroner inklusiv moms og kan blandt andet købes hos Telenor, Telia, TDC, TDC Erhvervscenter, Telmore, CBB, Call Me, Elgiganten, Dansk Supermarked, ATEA og Fona.

Vil man have mulighed for at skifte farve på Lumia 620, så kan man tilkøbe shells for 199 kroner inklusiv moms.

 

Tags: , , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. lars k siger:

  Smukt smukt smukt……
  oplevede den i Barcelona til MWC og den fungerer virkelig perfekt og ligger fantastisk i hånden.

 2. Morten siger:

  Kommer den med 4 G?

 3. Martin siger:

  Så vidt jeg kan ved skal du op i 820 for at få LTE.

 4. Morten siger:

  Øv, men træerne voksne heller ikke ind i himmelen. Men det ville nu ha været fedt hvis også 620’er havde haft 4G

 5. Claus siger:

  Fik min 620 i torsdags. Og jeg må sige jeg meget positivt overrasket. Telefonen virker meget solidt sat sammen. Ikke noget der vrider eller knager :) Rigtig godt kamera, udskifteligt batteri og cover. Og så den ligger godt i hånden, ski’ godt endda.
  Ingen 4g. Havde det på min 920 uden at have den store brug for det. I mine øjne er 4g en “gimmick” ligesom 3D til tv.
  Sjovt de første par uger og så er det det. Stramning af musik klares ligeså godt med 3g.

 6. Claus siger:

  Stramning = streaming :) (Ipad ordbog)

Leave a Reply