Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Video med kommende opdatering af Windows 8 - WindowsFan.dk

Video med kommende opdatering af Windows 8

| 26. marts 2013 | 5 Comments

windows-8-blue-start-screen-customization

Som du måske har læst på vores forum og andre steder på nettet, er Microsoft i gang med at udvikle en større opgradering til Windows 8 kaldet “Blue”. Det er ikke blot et sæt fejlrettelser, men en decideret opgradering af funktionaliteten i Windows 8, der vil bringe en række nye funktioner til bordet. Måsker er det funktioner som du har savnet, hvem ved, men sikkert er det at målet er at gøre Windows 8 endnu bedre.

The Verge har optaget en video, hvor de gennemgår en række af de nye funktioner.

http://www.theverge.com/2013/3/25/4144618/windows-blue-video-preview-screenshots

Blandt nyhederne findes:

 • Forbedring af startskærmen, bl.a. med små tiles som på Windows Phone
 • App-listen ligner nu den på Windows Phone (du swiper og får listen med dine apps)
 • Touch-tastaturet, det digitale af dem, gør det nu nemmere at skrive tal. Du holder simpelt øverste bogstavrække nede og kan så vælge et tal. Se videoen, hvis jeg skriver det lidt forvirrende ;-)
 • De fleste indstillinger fra kontrolpanelet er nu flyttet ind i touch-kontrolpanelet, så du kan arbejde med indstillinger i Windows uden at skulle ind på desktoppen
 • Du kan nu optage og gemme et skærmbillede fra Charms-menuen (den menu du får ved at swipe ind fra højre)
 • Internet Explorer kommer i version 11 – og får synkronisering af faneblade, som vi kender det fra Google Chrome

Der dukker helt sikkert andre nyheder op efterhånden som vi nærmer os udgivelsesdagen der, ifølge rygtemøllen på nettet, bliver engang til sommer. Meget kan ske endnu, jeg tror det bliver nogle spændende måneder op til lanceringen.

Opdateringerne kommer til både Windows 8 og Windows RT. Microsoft har i et indlæg på Surface bloggen lovet at der kommer yderligere opdateringer der skal forbedre ydelsen på Suface hardwaren og gøre oplevelsen endnu bedre.

/Søren (sjl.dk)

Category: Windows Nyheder

Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Mads siger:

  Det ser ret cool ud faktisk. Dejligt at se de har fået langt flere settings over i “Metro ui” så man ikke skal i desktop mode for helt simple ændringer.

  Ved ikke om det køre på en Surface Pro der i videoen, men det ser ud til at køre endnu hurtigere nu. Kan dog være fordi det køre på Pro og ikke RT.

  Bliver spændende :)

 2. Søren siger:

  Hejsa Mads

  Windows RT er ikke tilgængeligt for install på almindelige enheder, så det er helt sikkert x86 eller x64 udgaven de kigger på. :)

 3. Mads siger:

  @Søren: Ikke helt med. Jeg er med på Surface RT køre på ARM processor og ikke på normale x86/x64.

  Men denne opdatering kommer til både Windows 8 og Widows RT, så vi kan jo ikke vide hvad han køre den på i video?
  I hvert fald hørte jeg ikke at sagde at det var det ene eller det andet :)

 4. Oldfart siger:

  Topnice :-)

 5. Søren siger:

  @Mads: Jeg er ret sikker på, at det ikke er RT. Så vidt jeg ved, kan vi ikke hente og installere Windows RT. Det er kun tilgængeligt for producenter. Det image af Blue der er i omløb er et x86 image. Jeg så på Winsupersite, at han installerede det på en x86 virtuel maskine.

  For resten regner rygtemøllen med at Microsoft præsenterer en preview af Blue på Build 2013 til Juni.

Leave a Reply