Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Xbox Music er blevet opdateret - WindowsFan.dk

Xbox Music er blevet opdateret

| 26. marts 2013 | 3 Comments

xbox-music

Helt og aldeles uventet er Xbox Music blevet opdateret i samme hug som en stak af de andre indbyggede apps i Windows 8. Opdateringen inkluderer en række forbedringer til appens performance, samt nye funktioner. Især performance på Windows RT skulle have fået en overhaling.

Appen skulle efter sigende kunne hentes nu via Windows Store, men den er endnu ikke kommet til min Windows 8 eller RT – du kan evt. prøve at opdatere manuelt og se om du får den. Jeg er spændt på om den løser en række af de problemer jeg har med appen, og som du kan læse om i mit review af Xbox Music på min hjemmeside (engelsk tekst).

En ny kærkommen feature er muligheden for, at skrue ned for musikken uafhængig af systemets øvrige lydstyrke. Super! :-)

Læs mere på Neowin.

/Søren (sjl.dk)

Category: Windows Nyheder, Xbox

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. v0lum3 siger:

  Amen det er jo fantastisk! Sikke en tirsdag. Har været så træt af Xbox Music på min Surface RT. Langsomt og manglede funktionalitet.

  Det er blevet hurtigere (Men er stadig langt bagud i forhold til f.eks. Ipad og Windows Phone) og man kan f.eks. nu (lige som på WP) trykke på et bogstav i en liste og så få en jumplist frem. Har jeg sgu savnet. :)

 2. Oldfart siger:

  Ja jeg glæder mig til – såfremt det lykkedes – at få VLC-player til RTéren

  Xbox Music “sutter”!…….

 3. Søren siger:

  Xbox Music har helt klart været virkelig ringe. Med dagens opdatering har jeg oplevet en klar forbedring, men jeg synes stadig at appen lider under at være langsomt reagerende i nogle tilfælde, specielt hvis der indlæses ting og sager i baggrunden. Jeg oplever også stadig at appens brugergrænseflade bliver meget ustabil ved en dårlig wifi-forbindelse. Igen, det her forbedret sig, men der er stadig issues.

  Jeg kan kun anbefale alle, at give appen karakter inde på Windows Store – og hvis du allerede har gjort det, baseret på den tidligere app, kan du passende opdatere din karakter og evt. kommentar, så den passer med den nye app, hvis nu nogle af dine anker skulle være væk. :)

Leave a Reply